Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Κίνδυνοι που σχετίζονται με τη χειρουργική επέμβαση αύξησης στήθους: Πρώτα η ασφάλεια!

 Πολλές γυναίκες θέλουν να μεγαλώσουν τα βυζιά τους. Η απάντηση μπορεί να βρεθεί στην τοποθέτηση γέλης σιλικόνης ή στην αύξηση με εμφυτεύματα στήθους -χειρουργική επέμβαση στήθους. Όλοι γνωρίζουν τι είδους επικίνδυνες συνέπειες μπορεί να έχει η αναισθησία. Επιπλέον, πολλές κυρίες μπορεί να υποφέρουν από έντονο πόνο και να χρειαστούν μεγάλο χρόνο ανάρρωσης, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα συμμετέχουν πλήρως στην επαγγελματική και οικογενειακή τους ζωή.


Οι ασθενείς πρέπει να παίρνουν δισκία για να ανακουφίσουν τον πόνο καθώς οι μαστοί είναι πολύ επώδυνοι και ευαίσθητοι μετά τη χειρουργική επέμβαση. Σημαίνει ότι η όλη διαδικασία της μεγέθυνσης του μαστού μέσω χειρουργικής επέμβασης είναι απίστευτα δαπανηρή και επικίνδυνη. Οι επιλογές όπως ενέσεις, τζελ, φάρμακα και κρέμες μπορούν να γίνουν χωρίς να σκεφτόμαστε τις συνέπειες της λήψης χημικών και ορμονών. Προσπαθήστε να μείνετε μακριά από αυτές τις αφύσικες λύσεις.

Τι ακριβώς είναι η χειρουργική επέμβαση μεγέθυνσης στήθους και πώς να αποφύγετε τους σχετικούς κινδύνους;

Πριν από τη χειρουργική επέμβαση μεγέθυνσης στήθους

Εάν σκέφτεστε να κάνετε χειρουργική επέμβαση μαστού, πρέπει να συζητήσετε με τον χειρουργό σας τις λεπτομέρειες της ενίσχυσης του μαστού σας. Κάντε ερωτήσεις σχετικά με τη διαδικασία για να ξεκαθαρίσετε όλες τις στιγμές που θέλετε να μάθετε. Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που σχετίζονται με αυτόν τον τύπο χειρουργικής επέμβασης μαστού είναι το μέγεθος του εμφυτεύματός σας. Προσπαθήστε να περιγράψετε το αποτέλεσμα που θέλετε να επιτύχετε όσο το δυνατόν ακριβέστερα.

Μπορείτε να συμβουλεύσετε τον χειρουργό σας για το μέγεθος που σας ταιριάζει περισσότερο ή μπορείτε να πείτε στον χειρουργό σας ποιο μέγεθος πιστεύετε ότι είναι η καλύτερη επιλογή. Ένας τρόπος για να επιλέξετε το μέγεθος του εμφυτεύματος είναι να γεμίσετε τις πλαστικές σακούλες με νερό που έχετε μετρήσει εκ των προτέρων και να τοποθετήσετε αυτές τις σακούλες στο επιθυμητό μέγεθος σουτιέν. Έτσι, ο χειρουργός σας θα δει τι μέγεθος θέλετε να έχετε. Επιπλέον, θα πρέπει επίσης να μιλήσετε για το σχήμα του εμφυτεύματος σιλικόνης σας ανάλογα με το αν θέλετε να έχετε στρογγυλεμένο ή περιγραμμένο στήθος.

Επιπλέον, θα πρέπει να αποφασίσετε για μια επιφάνεια των εμφυτευμάτων στήθους σας. Η επιφάνεια μπορεί να είναι λεία ή ανάγλυφη (τραχύ). Τα εμφυτεύματα λείας επιφάνειας είναι γνωστά για χαμηλότερο ρυθμό ξεφουσκώματος, τσαλακώματος ή κυματισμού, αλλά αυτά τα εμφυτεύματα χρειάζονται μεγαλύτερη τσέπη για να τοποθετηθούν. Επίσης, αυτός ο τύπος εμφυτευμάτων στήθους αναφέρεται ότι έχει περισσότερες πιθανότητες να γίνει σκληρός. Τα εμφυτεύματα τραχιάς ή υφής επιφάνειας συνήθως δεν τείνουν να γίνονται σταθερά και σκληρά, αλλά είναι πιο επιρρεπή σε ρήξη και κυματισμό από τα λεία. Και να θυμάστε ότι θα πρέπει να αναζητήσετε άλλες μεθόδους μεγέθυνσης στήθους, όπως φυτικά χάπια για το στήθος.

Εμφυτεύματα στήθους

Τι άλλο πρέπει να γνωρίζετε για τη χειρουργική επέμβαση μεγέθυνσης στήθους; Τα εμφυτεύματα σιλικόνης χρησιμοποιούνται στη σύγχρονη χειρουργική μεγέθυνσης στήθους για τη μεγέθυνση του γυναικείου μαστού. Ένα εμφύτευμα αποτελείται από ένα κέλυφος σιλικόνης με φυσιολογικό ορό στο εσωτερικό και βελτιώνει την εμφάνιση του μαστού: το μέγεθος, το σχήμα, η πληρότητα, η διάσπαση μπορούν να αλλάξουν. Περισσότερα από 500.000 κέντρα χειρουργικής μαστού φιλοξενήθηκαν στις ΗΠΑ μόνο το 2019. Σήμερα η μεγέθυνση στήθους είναι μια συνηθισμένη ιατρική υπηρεσία που φέρνει τις γυναίκες πιο κοντά στο γενικά αποδεκτό αισθητικό ιδανικό, αν και πριν από λίγο καιρό θεωρούνταν πράξη αυτοπεποίθησης.

Η θέση κάτω από τον θωρακικό μυ θεωρείται το καλύτερο σημείο για την τοποθέτηση εμφυτευμάτων. Η τοποθέτηση ενός εμφυτεύματος σε αυτό το μέρος βοηθά στην αποφυγή σκλήρυνσης και παραμόρφωσης, αν και είναι μια πιο σοβαρή χειρουργική επέμβαση. Ο απλούστερος τρόπος για να τοποθετήσετε ένα εμφύτευμα είναι να το τοποθετήσετε κάτω από τον ιστό του μαστού. Αλλά σε αυτή την περίπτωση να είστε έτοιμοι για σκλήρυνση και παραμόρφωση αυξάνουν οι κίνδυνοι. Ο χειρουργός σας θα σας εξηγήσει όλες τις πιθανές παραλλαγές εμφύτευσης, δίνοντας όλες τις διαθέσιμες και χρήσιμες πληροφορίες. Θα σας βοηθήσει να επιλέξετε την πιο αποτελεσματική παραλλαγή.

Χειρουργική επέμβαση αύξησης στήθους μετά από απώλεια βάρους

Είναι φυσικό το γυναικείο στήθος να χάνει το σχήμα του μεγαλώνοντας, να γίνεται πιο άμορφο καθώς ο σταθερός ιστός αντικαθίσταται από μαλακότερο λιπώδη ιστό. Όταν ένα άτομο χάνει πολύ βάρος, συμβαίνουν παρόμοιες διαδικασίες. Μπορεί να συμβεί τόσο σε γυναίκες όσο και σε άνδρες.

Αν και το δέρμα υποφέρει πολύ από την απώλεια βάρους, δεν είναι το μόνο μέρος του μαστού που επηρεάζεται. Δυστυχώς, ο ιστός του μαστού γίνεται «ξεφουσκωμένος» και χαλαρός, παρά το γεγονός ότι πριν από την απώλεια βάρους ήταν γεμάτος και εύπλαστος. Το στήθος μπορεί να αποκατασταθεί με τη βοήθεια ενός εμφυτεύματος στήθους γιατί η αυξητική στήθους κάνει καλό στο στήθος.

Κατά την εκτέλεση εγχείρησης μεγέθυνσης στήθους μετά την απώλεια βάρους, συνήθως γίνονται αρκετές μικρές χειρουργικές τομές στην πτυχή κοντά στη βάση του μαστού, γύρω από την θηλαία άλω ή στην μασχάλη. Οι χειρουργοί μπορούν να βάλουν τα εμφυτεύματα κάτω από τον ιστό του μαστού ή κάτω από τον θωρακικό (μαστό μυ). Ένας μεγάλος αριθμός ασθενών που χάνουν βάρος αποφασίζουν τα εμφυτεύματα τους να τοποθετηθούν κάτω από το θωρακικό, επειδή αυτό εγγυάται ένα πιο φυσικό σχήμα στήθους κάτω από το «ξεφουσκωμένο» δέρμα τους.

Η επέμβαση γίνεται με γενική αναισθησία. Η αυξητική στήθους είναι μια διαδικασία εξωτερικών ασθενών. Η επέμβαση διαρκεί μία ή δύο ώρες. Ο μετεγχειρητικός πόνος μειώνεται με την από του στόματος φαρμακευτική αγωγή. Πολλοί ασθενείς επιστρέφουν στην εργασία τους σε μια εβδομάδα περίπου. Τα αποτελέσματα μπορούν να βελτιωθούν με χάπια μεγέθους στήθους.

Κίνδυνοι από τη χειρουργική επέμβαση μεγέθυνσης στήθους

Ο λόγος για τον οποίο τα εμφυτεύματα στήθους κάνουν τους ηθικούς αστυνομικούς και τους επαγγελματίες υγείας να συνοφρυώνονται είναι οι κίνδυνοι για την υγεία που συνεπάγονται. Η πιο πρόσφατη από τις διαμάχες σχετικά με το γέμισμα των εμφυτευμάτων με γέλη σιλικόνης έκανε πολλούς γιατρούς να χρησιμοποιούν εμφυτεύματα γεμάτα με αλατούχο διάλυμα.

Λάβετε λοιπόν υπόψη σας ότι για να αποκτήσετε μια αποτελεσματική και ασφαλή επιλογή ενίσχυσης και βελτίωσης του στήθους που θα σας βοηθήσει να ακολουθήσετε σημαντική μείωση βάρους, είναι καλύτερο να επισκεφτείτε μερικά φόρουμ για την υγεία του μαστού. Αυτό είναι όπου πολλές γυναίκες μπορεί να σας προτείνουν μια αποτελεσματική επιλογή για να επαναφέρετε την προϋπάρχουσα εμφάνιση και το μέγεθος του στήθους σας.

Υπάρχουν ειδικά τοπικά υποκαταστήματα στα φόρουμ απώλειας βάρους. Εκεί μπορείτε να βρείτε συστάσεις για να πάρετε τα χάπια ενίσχυσης στήθους. Μερικές από τις γυναίκες δοκίμασαν τζελ ανύψωσης στήθους και μοιράζονται την εμπειρία με άλλες. Με τη βοήθεια των σωστών θεραπειών θα μπορέσετε να επαναφέρετε τη σφριγηλότητα του μαστού. Θα δείχνουν γεμάτοι και νεότεροι. Ένα τέτοιο αποτέλεσμα μπορεί να επιτευχθεί ακόμη και χωρίς εμφυτεύματα στήθους και κίνδυνο που σχετίζεται με αυτό. Κατά συνέπεια, δεν θα υποφέρετε από παρενέργειες.

Εμφυτεύματα διεύρυνσης στήθους: Κίνδυνοι και παρενέργειες

Περιστασιακά, τα εμφυτεύματα στήθους μπορεί να σπάσουν ή να διαρρεύσουν. Το 3% υφίσταται διαρροή μέσα σε τρία χρόνια προκαλώντας ξεφουσκωμένο εμφύτευμα. Το αλατούχο γέμισμα είναι θαλασσινό νερό και θα απορροφηθεί από τον οργανισμό χωρίς αρνητικές επιπτώσεις. Παλαιότερα εμφυτεύματα με τζελ σιλικόνης μπορεί επίσης να διαρρεύσουν.

Εάν συμβεί αυτό, μπορεί να συμβεί ένα από δύο πράγματα. Εάν σπάσει το κέλυφος του εμφυτεύματος που έχει μια ουλή σύσπασης γύρω του, τότε μπορεί να μην αισθάνεται ότι έχει συμβεί τίποτα. Επιπλέον, εάν το κέλυφος σπάσει και δεν υπάρχει ουλή συστολής, τότε η διαρροή στον περιβάλλοντα ιστό έχει ως αποτέλεσμα την αίσθηση ότι το εμφύτευμα ξεφουσκώνει. Το τζελ που διαρρέει μπορεί να συγκεντρωθεί στο στήθος και να σχηματιστεί μια νέα ουλή γύρω του. Σε άλλες περιπτώσεις, η γέλη μπορεί να μεταναστεύσει μέσω του λεμφικού συστήματος σε άλλη περιοχή του σώματος.

Τα σπασίματα μπορεί να απαιτούν δεύτερη επέμβαση και αντικατάσταση του εμφυτεύματος που παρουσιάζει διαρροή. Εάν η γέλη έχει μεταναστεύσει, ενδέχεται να μην είναι δυνατή η αφαίρεση όλης της γέλης σιλικόνης. Αυτό το τζελ σιλικόνης είναι αυτό που ορισμένοι λένε ότι σχετίζεται με την έναρξη διαταραχών του συνδετικού ιστού.

Μια μελέτη που εξέτασαν έδειξε ότι το 63,6% των εμφυτευμάτων στήθους που είχαν τοποθετηθεί από ένα έως και 25 χρόνια είχαν σπάσει ή είχαν διαρροή.
Για εμφυτεύματα γέλης σιλικόνης και γεμάτα φυσιολογικό ορό, ορισμένες αιτίες ρήξης ή ξεφουσκώματος. περιλαμβάνουν: βλάβη από χειρουργικά εργαλεία κατά τη διάρκεια χειρουργικής επέμβασης, υπερπλήρωση ή υπογέμιση του εμφυτεύματος με αλατούχο διάλυμα (ειδικό μόνο για εμφυτεύματα στήθους με φυσιολογικό ορό), συστολή της κάψας, κλειστή καψοτομή, καταπονήσεις όπως τραύμα ή έντονοι σωματικοί χειρισμοί, υπερβολική συμπίεση κατά τη μαστογραφική απεικόνιση , τοποθέτηση μέσω ομφαλικής τομής, τραυματισμός του σημείου στο στήθος, φυσιολογική γήρανση του εμφυτεύματος, άγνωστοι/ανεξήγητοι λόγοι.

Γιατί να υποφέρετε από αυτές τις φρικτές συνέπειες; Τα στήθια χάπια είναι ασφαλή, φυσικά, αποτελεσματικά και λειτουργούν πραγματικά! Αυτή είναι μια επαναστατική ανακάλυψη στη φυσική μεγέθυνση στήθους. Αποκτήστε το μεγαλύτερο στήθος που θέλετε με φυσικό τρόπο, με τα νέα χάπια για το στήθος! Τα χάπια για το στήθος λειτουργούν μόνο σε 30 ημέρες με μηδενικές επιβλαβείς παρενέργειες. Ξυπνήστε τη γραμμή του στήθους σας με τη δική της φυσική διαδικασία ανάπτυξης! Τα χάπια στήθους περιέχουν βότανα που λειτουργούν φυσικά για πραγματική ανάπτυξη, με τον ασφαλή, μη χειρουργικό τρόπο.

Ίσως είσαι λίγο διστακτικός. Αυτό είναι κατανοητό. Μερικές φορές νέες ανακαλύψεις όπως τα χάπια για το στήθος μπορεί να φαίνονται λίγο πολύ καλές για να είναι αληθινές στην αρχή. Γι' αυτό θα πρέπει να αναζητήσετε εγγύηση και εμπειρία χρήστη.

Εμφυτεύματα στήθους και θηλασμός

Πολλές γυναίκες ρωτούν εάν μπορούν να θηλάσουν μετά τη μεγέθυνση του μαστού. Η απάντηση είναι ένα ηχηρό ναι. Για τη συντριπτική πλειονότητα των γυναικών που είχαν ένα πρόγραμμα μεγέθυνσης στήθους ο θηλασμός δεν είναι πιο δύσκολος με εμφυτεύματα παρά χωρίς. Μάλιστα, κάποιες γυναίκες που έχουν θηλάσει με και χωρίς εμφυτεύματα λένε ότι ο θηλασμός μετά τη μεγέθυνση του στήθους είναι πιο εύκολος!

Ο θηλασμός είναι μια αυξανόμενη ανησυχία για ασθενείς που είχαν μεγέθυνση του μαστού. Τα προηγούμενα χρόνια, οι γυναίκες που έλαβαν εμφυτεύματα ήταν παντρεμένες και είχαν ήδη τελειώσει με την τεκνοποίηση. Ωστόσο, όλο και περισσότερες ανύπαντρες γυναίκες και γυναίκες που δεν έχουν ολοκληρώσει ή ακόμη και δεν έχουν ξεκινήσει την τεκνοποίηση υποβάλλονται σε χειρουργική επέμβαση.

Το 1992 η πρώτη αναφορά μιας ασθένειας σιλικόνης κυκλοφόρησε στα μέσα ενημέρωσης. Εκείνη την εποχή υπήρχε φόβος ότι ο θηλασμός με εμφυτεύματα σιλικόνης θα έθετε σε κίνδυνο το παιδί. Έχουν διεξαχθεί μελέτες που αποδεικνύουν ότι αυτό δεν ισχύει. Ο κύριος λόγος είναι ότι το μόριο της σιλικόνης είναι πολύ μεγάλο για να περάσει στους αγωγούς του γάλακτος.

Αργότερα, η σιλικόνη αφαιρέθηκε από τη γενική χρήση και τα εμφυτεύματα φυσιολογικού ορού ήταν οι μόνες διαθέσιμες συσκευές στην αγορά. Ακόμα κι αν το αλατούχο διάλυμα διέρρευσε στο γάλα, είναι μια αδρανής ουσία, χωρίς βλαβερές συνέπειες για τη μητέρα ή το μωρό.

Ορισμένες ανησυχίες τοποθετούνται στην τοποθέτηση του εμφυτεύματος και στο σημείο της τομής. Λέγεται ότι είναι πιο βέλτιστο να τοποθετούνται τα εμφυτεύματα κάτω από τον μυ και να αποφεύγεται η περι-αεροειδική τομή. Οι λόγοι είναι απλοί, χρησιμοποιώντας αυτές τις οδηγίες, υπάρχει λιγότερη παρέμβαση στους γαλακτοφόρους πόρους που βρίσκονται ακριβώς κάτω από το δέρμα και στον ιστό πάνω από τον μυ του μαστού. Ωστόσο, όπως συμβαίνει με όλα στην επιστήμη, αυτό δεν είναι εγγυημένο. Υπάρχουν πολλές γυναίκες που έχουν τοποθετήσει εμφύτευμα και τομή σε μη βέλτιστες θέσεις και εξακολουθούν να είναι πολύ επιτυχημένες με το θηλασμό.

Είναι πολύ σημαντικό να συζητήσετε τα σχέδιά σας για το θηλασμό του μωρού σας τη στιγμή της διαβούλευσης. Ο χειρουργός σας θα είναι σε θέση να συνεργαστεί μαζί σας, για να έχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, ακόμα κι αν δεν σκοπεύετε να κάνετε παιδιά στο εγγύς μέλλον.

Εάν θέλετε να εξαλείψετε εντελώς τους κινδύνους, ρίξτε μια ματιά στις φυσικές λύσεις για την ανάπτυξη του στήθους. Τα φυσικά βότανα για τη διεύρυνση του μαστού σημαίνουν μεγέθυνση για την οποία μπορείτε να είστε περήφανοι, φυσικά. Χωρίς χειρουργική επέμβαση, χωρίς επώδυνες παρενέργειες, χωρίς εμφυτεύματα, χωρίς κινδύνους θηλασμού. Απλώς η μεγέθυνση του μαστού είναι φυσική και αποτελεσματική.

Διαρροή εμφυτευμάτων στήθους

Πάντα υπάρχει κίνδυνος θραύσης ή διαρροής εμφυτευμάτων στήθους. Χρησιμοποιείται αλατόνερο για το γέμισμα τους και θα μπορούσε να είναι ασφαλές για το γυναικείο σώμα. Όμως τα εμφυτεύματα γεμάτα με τζελ σιλικόνης, που ήταν δημοφιλή στο παρελθόν, μπορεί επίσης να έχουν τρύπες και διαρροή. Μπορεί να έχει δύο πιθανά αποτελέσματα. Εάν το κέλυφος του εμφυτεύματος έχει μια ουλή σύσπασης γύρω του, είναι πολύ πιθανό να μην παρατηρήσετε τίποτα.

Και σε περίπτωση που το σπασμένο κέλυφος δεν έχει ουλή συστολής, μια γυναίκα θα έχει μια διαρροή στον ιστό του περιβάλλοντος με την αίσθηση ότι το εμφύτευμα κατεβαίνει. Το τζελ που έχει διαρρεύσει μπορεί να συγκεντρωθεί στο στήθος με μια νέα ουλή να σχηματίζεται γύρω του. Διαφορετικά, το τζελ μπορεί να εισχωρήσει στο λεμφικό σύστημα σε άλλα μέρη του σώματος. Θα ήταν απαραίτητη μια άλλη επέμβαση και απόρριψη του εμφυτεύματος που παρουσιάζει διαρροή. Σε περίπτωση που η γέλη αρχίσει να μεταναστεύει, μπορεί να είναι αδύνατο να απορρίψετε όλη τη σιλικόνη. Σύμφωνα με ορισμένες απόψεις, η γέλη σιλικόνης θα μπορούσε να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα με τον συνδετικό ιστό.

Τα χάπια για την ανάπτυξη του στήθους δεν είναι τόσο ακριβά όσο τα εμφυτεύματα στήθους, τα οποία είναι επίσης τόσο ανασφαλή. Τα χάπια για το στήθος μπορεί να είναι ποικίλα, καθώς εντείνουν τη φυσική μεγέθυνση του μαστού, καθιστώντας το μεγαλύτερο κατά 1 ή 2 φλιτζάνια.

Σύνδρομο ανοσοτοξικότητας από σιλικόνη

Υπάρχουν διάφορες μορφές της χημικής ουσίας στα εμφυτεύματα στήθους που μπορεί να προκαλέσουν πρόβλημα στον ανθρώπινο οργανισμό. Το πυρίτιο (Si) είναι το βασικό στοιχείο και πιθανώς προκαλεί αλλαγές στο ανοσοποιητικό σύστημα. Το πυρίτιο ή SiO2 είναι η μορφή που εξορύσσεται από τη γη. Η γέλη σιλικόνης είναι ένα συνθετικό υλικό που περιέχει 38% πυρίτιο. Το πυρίτιο είναι 45% πυρίτιο. Υπάρχει αργή διαρροή ("αιμορραγία") της γέλης σιλικόνης από τα εμφυτεύματα μέσω του ημιπερατού περιβλήματος της μεμβράνης και επίσης μέσα και μέσω της κάψουλας που περιβάλλει τα εμφυτεύματα. Αυτό συλλέγεται από τα μακροφάγα (κύτταρα καθαρισμού) του ανοσοποιητικού μας συστήματος και διασπάται μέσα σε αυτά τα κύτταρα που ταξιδεύουν σε όλο το σώμα. Το τζελ διασπάται μέσα σε αυτά τα κύτταρα, τα οποία ταξιδεύουν σε όλο το σώμα. Το τζελ διασπάται σε πυρίτιο και πυρίτιο που προκαλεί απορρύθμιση του ανοσοποιητικού συστήματος. Έτσι, παράγονται αντισώματα κατά του πυριτίου και επίσης κατά του συμπλέγματος πυριτίου και πρωτεϊνών (οργανικά συστήματα) έτσι ώστε να πάθετε αυτοάνοση ασθένεια.

Παρακάτω είναι η Λίστα χημικών ουσιών που οι ειδικοί ανέλυσαν ότι βρίσκονται στους φακέλους και τα τζελ των εμφυτευμάτων στήθους.

Μεθυλαιθυλοκετόνη, Κυκλοεξάνιο, Ισοπροπυλική Αλκοόλη, Μετουσιωμένη Αλκοόλη, Ακετόνη, Ουρεθάνη, Διαλυτικό λάκας, Οξεικός αιθυλεστέρας, Εποξειδική Ρητίνη, Εποξειδικό σκληρυντικό, Αμίνη, Μελάνι εκτύπωσης, Τολουόλιο, Φρέον, Σιλικόνη, Λοφόλη, Φορμάλ καθαριστικό οξύ, κόλλα Eastman 910 (κυανοακρυϊκές), σκόνη τάλκη, χρωστικές χρωστικές ως παράγοντες απελευθέρωσης Oakite (διαλύτης καθαρισμού), Οξείδιο του αιθυλενίου (ETO), Carbob black, ξυλόλιο, εξάνιο, εξάνιο 2, αντιοξειδωτικό (καουτσούκ), οξείδιο ψευδαργύρου, νάφθα (διαλύτης καουτσούκ), Φαινόλη Βενζόλιο-Γνωστό καρκινογόνο

Μεθυλενοχλωρίδιο/Διχλωρομεθάνιο. Αυτό διασπάται στο σώμα, επομένως το αίμα δεν μπορεί να μεταφέρει οξυγόνο. Μεταβολίζει τη δηλητηρίαση από μονοξείδιο του άνθρακα και προκαλεί κατάθλιψη του κεντρικού νευρικού συστήματος.

Τώρα μπορείτε να κάνετε μεγέθυνση στήθους φυσικά! Τα χάπια για τη διεύρυνση του στήθους μπορούν να σας κάνουν πιο σφριγηλό, πιο στρογγυλό και μεγαλύτερο σε μόλις 30 ημέρες.

Αυτή είναι η μεγέθυνση στήθους που λειτουργεί πραγματικά! Τα φυσικά βότανα για τη διεύρυνση του μαστού σημαίνουν φυσική ανάπτυξη. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεστε χειρουργική επέμβαση και ποτέ πόνο.

Εναλλακτικές χειρουργικές επεμβάσεις αυξητικής στήθους

Μεγάλος αριθμός γυναικών θέλουν να έχουν στήθη μεγαλύτερου μεγέθους. Ωστόσο, το μεγαλύτερο μέρος αυτών των κυριών δεν θα έχει μεγέθυνση στήθους. Παρά την έντονη επιθυμία, δεν είναι έτοιμες να αντιμετωπίσουν τον κίνδυνο επέμβασης μεγέθυνσης στήθους - και είναι κατανοητό.

Για να πούμε την αλήθεια, η πλειονότητα των επεμβάσεων μεγέθυνσης στήθους δεν επιτυγχάνουν ιδανικά αποτελέσματα. Ακόμη και εκείνοι που επιθυμούν να ενισχύσουν το στήθος για να κάνουν B-cup ή C-cup μπορούν να ολοκληρώσουν με μη φυσιολογικά ή τραχιά εμφυτεύματα. Λάβετε υπόψη ότι οι γυναίκες που έχουν εμφυτεύματα αντιμετωπίζουν τον μεγαλύτερο κίνδυνο αύξησης του καρκίνου κατά 21%. Αξίζει να το κάνεις τότε; Οι πιο έξυπνες γυναίκες θα προτιμούσαν να μείνουν με A-cup που δεν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις, αλλά δεν θέτει σε κίνδυνο την υγεία και τη ζωή μόνο και μόνο για να δείχνουν σέξι.

Αλλά υπάρχει λύση! Μπορείτε να αρνηθείτε τη χειρουργική επέμβαση, καθώς υπάρχει μια φυσική εναλλακτική επέμβαση μεγέθυνσης στήθους, η οποία είναι απολύτως ασφαλής και λειτουργεί χάρη στο φυτικό φυτοοιστρογόνο που περιέχεται στα χάπια για τη διεύρυνση του μαστού. Κάθε γυναίκα έχει οιστρογόνα στον οργανισμό. Αυτή είναι μια φυσική ορμόνη που παράγεται σε μεγαλύτερη ποσότητα κατά την περίοδο της εφηβείας και επομένως το στήθος αρχίζει να μεγαλώνει. Όταν υπάρχει λιγότερα οιστρογόνα, για παράδειγμα, κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης και μετά από αυτήν, τότε φέρνει σε πεσμένο στήθοςκολπική ξηρότητακαι ινοκυστικά εξογκώματα.

Φυτική μεγέθυνση στήθους αντί για χειρουργική επέμβαση στήθους!

Αν προτιμάτε φυτική μεγέθυνση στήθους, προετοιμάστε προσεκτικά στο σπίτι ή με τον γιατρό σας. Η φυτική μεγέθυνση του μαστού δεν μπορεί να δώσει άμεσο αποτέλεσμα σε σύγκριση με τη χειρουργική επέμβαση εμφυτευμάτων. Αλλά δεν έχετε πόνο και δεν έχετε σημάδια. Βρείτε τη λίστα των συστατικών του φυσικού σας φαρμάκου για τη διεύρυνση του μαστού. Μάθετε όλες τις πληροφορίες σχετικά με το πόσο ασφαλή και επιτυχημένα είναι τα χάπια. Βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε αλλεργική αντίδραση σε κανένα από τα βότανα και προσδιορίστε εάν τα χάπια είναι συμβατό με τα φάρμακα που παίρνετε σήμερα. Όταν έχετε βρει τις κατάλληλες προετοιμασίες για τον εαυτό σας, εξετάστε την εταιρεία που το δημιούργησε. Διαβάστε τις συμβουλές και μάθετε εάν δεν υπάρχουν αντενδείξεις για εσάς. Ορισμένα φυσικά συστατικά δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ενώ περιμένετε μωρό.

Μπορεί να εκπλαγείτε, αλλά μπορείτε επίσης να λαμβάνετε βιταμίνη Ε ενώ παίρνετε χάπια στήθους. Η βιταμίνη Ε βοηθά στην αποφυγή του οξειδωτικού στρες και είναι ζωτικής σημασίας ενυδατική κρέμα. Μόλις κάνετε το στήθος σας μεγαλύτερο, θα έχετε μια φοβερή αίσθηση ότι είστε νεότεροι, πιο χαριτωμένοι και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ξεκλειδώνοντας τα μυστικά της γυναικείας λίμπιντο: Ένας ολοκληρωμένος οδηγός για τη γυναικεία σεξουαλική υγεία

Πολλές γυναίκες αντιμετωπίζουν προβλήματα στη σεξουαλική ζωή και αναζητούν λύσεις. Το πρόβλημα είναι ότι μπορείς εύκολα να βρεις ένα ανδρικό προϊόν ενίσχυσης: από το γνωστό Viagra μέχρι όλα αυτά τα φυτικά χάπια και κρέμες. Αν και αυτές οι επιλογές όντως αυξάνουν τη γυναικεία σεξουαλική ορμή, έχουν σχεδιαστεί και σχεδιαστεί για άνδρες και μπορεί να προκαλέσουν παρενέργειες. Η ιστορία πίσω από τη γυναικεία λίμπιντο Συχνά προβλήματα , που έχουν να κάνουν με τη σεξουαλική επαφή, εκφοβίζουν τους άνδρες επειδή δεν αναγνωρίζουν πώς να τα αντιμετωπίσουν και πώς να διορθώσουν την κατάσταση. Διαφορετικές φαρμακευτικές εταιρείες επωφελούνται κατάφωρα από αυτή την ιδέα προσφέροντας ανδρικά χάπια ενίσχυσης σε άνδρες που ασχολούνται με τις σεξουαλικές τους σχέσεις. Ωστόσο, παράπονα για χαμηλή λίμπιντο μπορεί να παρατηρηθούν και στις γυναίκες, ειδικά στα 40 τους. Αυτή η κατάσταση εκφράζεται στην πλειονότητα των περιπτώσεων με γρήγορη απώλεια ενδιαφέροντος ή/και ενέργειας πριν οι γυναίκες φτάσουν

Τι είναι η ακμή; Μια ολοκληρωμένη επισκόπηση της ακμής, των σπυριών και των μαύρων στιγμάτων: συμπτώματα, αιτίες, επιλογές θεραπείας.

Με όλη αυτή τη συζήτηση για την ακμή, θα μπορούσαμε κάλλιστα να προσπαθήσουμε να προσδιορίσουμε λίγο την πάθηση. Η ακμή είναι η κοινώς χρησιμοποιούμενη ονομασία για τους πόρους που φράσσονται από σμήγμα (γνωστά και ως λευκά στίγματα και μαύρα στίγματα), σπυράκια, οζίδια ή κύστεις που μπορεί να εμφανιστούν στο πρόσωπο, το λαιμό, τους ώμους, το στήθος, την πλάτη, τα μπράτσα και τα πόδια. Οι περισσότεροι έφηβοι και ένας μεγάλος αριθμός ενηλίκων υποφέρουν από ακμή για περισσότερο ή λιγότερο εκτεταμένες χρονικές περιόδους. Η πάθηση δεν περιορίζεται σε καμία ηλικιακή ομάδα, φυλή ή φύλο. Επηρεάζει εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Τα μεγαλύτερα προβλήματα με την ακμή είναι η δυσάρεστη εμφάνιση των σπυριών και οι ουλές που μπορεί να αφήσουν πίσω τους. Τύποι ακμής Αν και τα σπυράκια είναι μακράν η πιο κοινή μορφή ακμής και αυτή που είναι πιθανό να συναντήσουν ή να υποφέρουν οι περισσότεροι, θα πρέπει να ξέρετε ότι υπάρχουν και άλλες μορφές. Η απλούστερη μορφή είναι η κοινή ακ

Ένας ολοκληρωμένος οδηγός για την ενίσχυση του μαστού: Φυσικές θεραπείες ή χειρουργική επέμβαση;

Ενίσχυση στήθους Εκατοντάδες χιλιάδες γυναίκες σε όλο τον κόσμο εύχονται να έχουν μεγαλύτερο στήθος. Ωστόσο, η πλειονότητα αυτών των γυναικών δεν θα επιδιώξει ποτέ οποιαδήποτε μορφή ενίσχυσης του μαστού. Αν και θα ήθελαν να έχουν μεγαλύτερο στήθος, αυτές οι γυναίκες δεν είναι πρόθυμες να υποβάλουν τους εαυτούς τους στους κινδύνους ή τις ασεβείς χειρουργικές επεμβάσεις ενίσχυσης στήθους - και ποιος θα μπορούσε να τις κατηγορήσει; Ειλικρινά, οι περισσότερες επεμβάσεις ενίσχυσης στήθους δημιουργούν λιγότερο από τέλεια αποτελέσματα. Ακόμη και οι γυναίκες που επιλέγουν μια μέτρια ενίσχυση B-cup ή C-cup μπορεί να καταλήξουν με αφύσικα ή ανομοιόμορφα εμφυτεύματα. Αν σκεφτεί κανείς ότι οι γυναίκες με εμφυτεύματα έχουν 21 τοις εκατό αύξηση στον καρκίνο, η χειρουργική επέμβαση δεν φαίνεται να αξίζει τον κόπο. Οι περισσότερες έξυπνες γυναίκες θα προτιμούσαν να ζήσουν με ένα απογοητευτικό A-Cup παρά να ξοδέψουν χιλιάδες δολάρια θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία τους για να έχουν μεγαλύτερο στήθος. Τα