Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ένας ολοκληρωμένος οδηγός για την ενίσχυση του μαστού: Φυσικές θεραπείες ή χειρουργική επέμβαση;

Ενίσχυση στήθους

Εκατοντάδες χιλιάδες γυναίκες σε όλο τον κόσμο εύχονται να έχουν μεγαλύτερο στήθος. Ωστόσο, η πλειονότητα αυτών των γυναικών δεν θα επιδιώξει ποτέ οποιαδήποτε μορφή ενίσχυσης του μαστού. Αν και θα ήθελαν να έχουν μεγαλύτερο στήθος, αυτές οι γυναίκες δεν είναι πρόθυμες να υποβάλουν τους εαυτούς τους στους κινδύνους ή τις ασεβείς χειρουργικές επεμβάσεις ενίσχυσης στήθους - και ποιος θα μπορούσε να τις κατηγορήσει;


Ειλικρινά, οι περισσότερες επεμβάσεις ενίσχυσης στήθους δημιουργούν λιγότερο από τέλεια αποτελέσματα. Ακόμη και οι γυναίκες που επιλέγουν μια μέτρια ενίσχυση B-cup ή C-cup μπορεί να καταλήξουν με αφύσικα ή ανομοιόμορφα εμφυτεύματα. Αν σκεφτεί κανείς ότι οι γυναίκες με εμφυτεύματα έχουν 21 τοις εκατό αύξηση στον καρκίνο, η χειρουργική επέμβαση δεν φαίνεται να αξίζει τον κόπο. Οι περισσότερες έξυπνες γυναίκες θα προτιμούσαν να ζήσουν με ένα απογοητευτικό A-Cup παρά να ξοδέψουν χιλιάδες δολάρια θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία τους για να έχουν μεγαλύτερο στήθος.

Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχει μια εντελώς φυσική εναλλακτική λύση από βότανα. Μελέτες δείχνουν ότι οι γυναίκες που λαμβάνουν χάπια ενίσχυσης του μαστού βιώνουν πολλά από τα θετικά αποτελέσματα που θα είχαν από μια εισροή οιστρογόνα. Το αποτέλεσμα είναι μεγαλύτερο, σφριγηλό, πιο γεμάτο στήθος, καθώς και μείωση των συμπτωμάτων που σχετίζονται τόσο με το PMS όσο και με την εμμηνόπαυση. Για ασφαλές, φυσικό και όμορφο στήθος, τα χάπια ενίσχυσης στήθους είναι η λύση.

Φυσική ενίσχυση στήθους

Αν οι γυναίκες ρωτούνταν ποιο μέρος του σώματος μιας γυναίκας τους αρέσει λιγότερο, σχεδόν κάθε γυναίκα θα ανέφερε το στήθος της. Το σφιχτό, γεμάτο, μεγάλο στήθος προφανώς δεν είναι συνηθισμένο στις γυναίκες. Πολλές γυναίκες αναζητούν μεγέθυνση στήθους και οι περισσότερες θα σκεφτούν για χειρουργική επέμβαση για μεγαλύτερο στήθος.

Αν και καμία από τις εναλλακτικές θεραπείες μεγέθυνσης στήθους δεν θα δώσει σε μια γυναίκα το στήθος ενός σταρ του Χόλιγουντ, η χρήση των σωστών συμπληρωμάτων μπορεί να αυξήσει το μέγεθος του στήθους έως και δύο φλιτζάνια, να προσθέσει σφριγηλότητα και να δείξει εμφανή σχήματα του μεμονωμένου στήθους.

Εάν θέλετε να δοκιμάσετε φυσικά χάπια για τη διεύρυνση του μαστού, θα πρέπει να δείτε μαρτυρίες, κριτικές και πιθανώς διαδικτυακά φόρουμ. Μοιάζουν όλα σαν να αποτελούνται από ένα άτομο; Ή, φαίνονται γνήσια και δημοσιεύονται από πραγματικούς πελάτες; Αν όλοι διαβάζουν για το ίδιο, να είστε καχύποπτοι.

Η φυσική ενίσχυση του μαστού δεν πρέπει να θεωρείται ως μια γρήγορη λύση. Όπως συμβαίνει με όλες τις φυσικές θεραπείες με βότανα, η μεγέθυνση του μαστού μπορεί να πάρει εβδομάδες και μήνες για να επιτευχθούν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Όμως, με υπομονή, η χρήση φυτικών προϊόντων μεγέθυνσης στήθους υψηλής ποιότητας θα τονώσει την υπερηφάνεια της γυναίκας και θα της δώσει μια πολύ καλύτερη εικόνα του σώματός της, με λίγη βοήθεια από την ενίσχυση του στήθους.

Αυτοεξέταση μαστού για καλύτερη υγεία του μαστού

Υγιείς αλλαγές στη ζωή: Η μηνιαία αυτοεξέταση μαστού είναι ο καλύτερος τρόπος για να παραμείνετε εξοικειωμένοι με τις κυκλικές αλλαγές στο στήθος σας. Θα γνωρίσετε την περιοχή καλύτερα από την ομάδα υγειονομικής περίθαλψης σας και θα εντοπίσετε εύκολα τις αλλαγές. Η ετήσια κλινική εξέταση βοηθά στην τεκμηρίωση της υγείας του μαστού σας, γι' αυτό κλείστε ένα τακτικό ραντεβού για αυτό! Μεταξύ της εφηβείας και της εμμηνόπαυσης, το στήθος σας θα υποστεί πολλές αλλαγές, οι οποίες επηρεάζονται από τις ορμόνες, τη διατροφή και την άσκηση. Οι περισσότερες από αυτές τις αλλαγές είναι φυσικές και υγιεινές!

Εφηβεία (Εφηβεία): Στην εφηβεία, με την έναρξη του μηνιαίου κύκλου, το σώμα σας μπαίνει στη διαδικασία ωρίμανσης και αποκτάτε καμπύλες και μπορεί να παρατηρήσετε αλλαγές στο δέρμα (όπως ακμή) και ακόμη και τρίχες μπορεί να αλλάξει χρώμα ή υφή. Ο ιστός του μαστού αναπτύσσεται επίσης κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και μπορεί να είναι πυκνός και σφριγηλός στην αρχή, ειδικά αν έχετε μικρόσωμο στήθος. Οικογενειακή ομοιότητα: Σε αυτό το στάδιο, δεν είναι πολύ νωρίς για να γνωρίζετε το οικογενειακό ιστορικό υγείας σας, επομένως ρωτήστε τις γυναίκες συγγενείς σας (μητέρα, θείες, γιαγιά) εάν είχαν ινοκυστικά προβλήματα με το στήθος τους ή οποιεσδήποτε κανονικές κύστεις. Αν ναι, είναι πιθανό να τα ζήσετε κι εσείς. Μην ανησυχείτε - οι κύστεις είναι καλοήθεις - αλλά θέλετε να μάθετε πού βρίσκονται και αν έρχονται και φεύγουν, ώστε να μπορούν να διακριθούν από άλλα χαρακτηριστικά στο στήθος σας ».

Περισσότερες καμπύλες και παιδιά (Χρόνια τεκνοποίησης): Αφού το σώμα σας προετοιμαστεί για τη μητρότητα, εάν συλλάβετε και γεννήσετε παιδιά, καθώς και εάν θηλάζετε τα παιδιά, αυτό θα επιφέρει περισσότερες αλλαγές στο στήθος σας, όπως καθώς και στο υπόλοιπο σώμα σας. Τα στήθη μπορεί να γίνουν μεγαλύτερα και πιο τρυφερά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και μπορεί να χρειάζονται περισσότερη υποστήριξη. Μην παραμελείτε τη ΣΕΒ σας αυτό το διάστημα, μείνετε εξοικειωμένοι με τις αλλαγές. Να θυμάστε ότι η εγκυμοσύνη και ο θηλασμός θα σας βοηθήσουν να συνδυαστούν για να μειώσετε τον κίνδυνο καρκίνου του μαστού.

Ωριμότητα (Εμμηνόπαυση): Η εμμηνόπαυση φέρνει επίσης αλλαγές στο στήθος σας, καθώς πέφτουν τα επίπεδα οιστρογόνων και προγεστερόνης σας, ο ιστός του μαστού σας μπορεί να γίνει λιγότερο σφριγημένος και να ντύνεται διαφορετικά από ό,τι κατά την εφηβεία και την αναπαραγωγική ηλικία σας. Συνεχίστε με τις αυτοεξετάσεις του μαστού σας και αυτά τα χρόνια, ώστε οι φυσιολογικές αλλαγές να σας είναι οικείες. Ο λιγότερο πυκνός ιστός του μαστού φαίνεται να έχει περισσότερα εξογκώματα και εξογκώματα, αλλά να θυμάστε ότι το 90% των εξογκωμάτων του μαστού είναι καλοήθεις.

Σωστή επιλογή λύσης μεγέθυνσης στήθους

Μπορεί να αισθάνεστε απογοητευμένοι και μπερδεμένοι κοιτάζοντας έναν τεράστιο αριθμό προϊόντων μεγέθυνσης στήθους. Μερικές φορές μπορεί να είναι δύσκολο να μην γνωρίζουμε ποιες από τις λύσεις είναι ανώδυνες και απολύτως φυσικές. Έχοντας όλες τις σχετικές πληροφορίες στη διάθεσή σας, είναι πολύ εύκολο να κάνετε τη σωστή επιλογή μιας λύσης μεγέθυνσης στήθους που ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες σας.

1. Κρέμες. Οι συνθετικές ορμόνες είναι τα βασικά στοιχεία των κρεμών για τη διεύρυνση του μαστού. Έχουν συνδεθεί με θανατηφόρες ασθένειες όπως ο καρκίνος και η καρδιακή προσβολή. Πρέπει να διαπιστωθούν οι μακροχρόνιες αρνητικές επιπτώσεις τέτοιων μη αποδεδειγμένων λύσεων. επομένως έρχεται με μεγάλο αριθμό αρνητικών αποτελεσμάτων.

2. Ένα άλλο μέσο, ​​η ένεση ορμονών στον ιστό του μαστού, μπορεί να προκαλέσει ακόμη πιο επικίνδυνες παρενέργειες παρόλο που παρέχει ορισμένα αποτελέσματα.

3. Χειρουργική μαστού. Πολλές γυναίκες επιλέγουν αυτή τη μέθοδο καθώς απαλλάσσονται αμέσως από την ευθύνη. Ωστόσο, σίγουρα θα έχετε σημάδια στο δέρμα σας. Επιπλέον, τα εμφυτεύματα στήθους μπορεί να συμπεριφέρονται απρόβλεπτα και να εμποδίζουν τη διάγνωση του καρκίνου του μαστού.

4. Θήλαστρα. Μπορεί να οδηγήσει σε παραμόρφωση του στήθους σας ή ακόμα και να προκαλέσει καρκίνο του μαστού! Η άντληση είναι αφύσικη για το σώμα και για μεγάλο χρονικό διάστημα μπορεί να είναι πολύ επισφαλής.

5. Ασκήσεις. Οι ειδικές ασκήσεις που στοχεύουν στη μεγέθυνση του μαστού είναι μάλλον ασφαλείς και όχι δαπανηρές, αλλά δεν υπάρχουν αποδεδειγμένα στοιχεία για την αποτελεσματικότητά τους.

6. Η αγορά ειδικών εσωρούχων - κορσέ και σουτιέν - εκτός από αρκετά δαπανηρή, λειτουργεί μόνο όταν φοριέται. Μερικές φορές τα εσώρουχα κάνουν το στήθος σας να φαίνεται τεχνητό και ανώμαλο. Επιπλέον, κάνει τις γυναίκες να ντρέπονται όταν τις αναβάλλουν μπροστά στους συντρόφους τους.

7. Χάπια για το στήθος. Τα φυτικά χάπια για το στήθος παρασκευάζονται χωρίς συντηρητικά, χημικά, συνθετικές ορμόνες ή χρωστικές ουσίες. Τα στήθια χάπια θα κάνουν το στήθος σας πιο σφιχτό, πιο λείο και μεγαλύτερο. Θα νιώσετε και θα φαίνεστε πιο νεανική. Τα φυτικά χάπια για τη διεύρυνση του στήθους δεν επηρεάζουν αρνητικά τη συνολική υγεία σας. Λαμβάνοντας υπόψη ότι τα συστατικά μπορεί να απορροφηθούν στο κυκλοφορικό σας σύστημα, είναι ζωτικής σημασίας να χρησιμοποιήσετε ένα διάλυμα μεγέθυνσης στήθους που δεν περιέχει χημικές ενώσεις. Επιλέγοντας μια λύση με χημικά, διακυβεύετε πραγματικά την υγεία σας και μπορεί να έχετε μεγάλα προβλήματα στο μέλλον.

Όσο για τα φυσικά χάπια στήθους, δεν περιέχουν κανένα επιβλαβές συστατικό. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι δεν θα διατρέχετε τον κίνδυνο από αρώματα ή parabens. Τα στήθια χάπια σας παρέχουν έναν μη τοξικό τρόπο για να έχετε το μεγαλύτερο στήθος που αναζητάτε.

Τα χάπια για το στήθος προσφέρονται από πολλούς κατασκευαστές τώρα, και οι γυναίκες ακούνε κάθε είδους διαφημίσεις που τους υπόσχονται μεγαλύτερα και πιο όμορφα στήθη. Είναι δύσκολο να επιλέξετε τη σωστή λύση για τη διεύρυνση του μαστού. Για να γίνει αυτό, συνιστάται να λάβετε υπόψη τόσο τα πλεονεκτήματα όσο και τα μειονεκτήματα όλων των διαθέσιμων λύσεων. Μερικά φόρουμ για τη μεγέθυνση στήθους με σχόλια για το προϊόν και έμπειρους χρήστες μπορούν να σας βοηθήσουν. Εκεί μπορείτε να βρείτε όλες τις απαντήσεις στις ερωτήσεις σχετικά με τις συνέπειες, να συγκρίνετε τις απόψεις των χρηστών για αυτά τα χάπια για το στήθος.

Μόνο εκείνες οι λύσεις μεγέθυνσης στήθους που παρέχουν στους πραγματικούς πελάτες εξαιρετικά αποτελέσματα αξίζουν την προσοχή σας. Η σωστή επιλογή μιας λύσης μεγέθυνσης στήθους πρέπει να αποδεικνύεται από μαρτυρίες άλλων γυναικών, ότι τις βοήθησε να λύσουν τα προβλήματα του μαστού τους.

Είναι προφανές ότι το προϊόν από το οποίο επωφελήθηκαν πολλές γυναίκες είναι πιθανό να βοηθήσει και εσάς. Θα αποκτήσετε επίσης μεγαλύτερο, σφριγηλό και πιο νεανικό στήθος αν το επιλέξετε. Ωστόσο, μείνετε μακριά από χάπια διεύρυνσης του μαστού με πολλά αρνητικά σχόλια. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στην έρευνα στο φόρουμ για τη μεγέθυνση στήθους!

Πλεονεκτήματα της ενίσχυσης του μαστού

Κάθε γυναίκα θέλει να δείχνει καλύτερη και να έχει ελκυστικό γεμάτο στήθος. Δεν είναι ασυνήθιστο για τις γυναίκες να έχουν φυσικά όμορφο σφριγηλό και μεγάλο στήθος. Ωστόσο, μερικές από εμάς θέλουν να φαίνονται πιο ελκυστικές και νιώθουν ότι ο στόχος μπορεί να επιτευχθεί με μεγαλύτερο στήθος. Είναι δυνατό να βελτιώσετε την εμφάνιση και την αυτοπεποίθησή σας κάνοντας μια μεγέθυνση στήθους.
Έτσι, θα έχετε μεγαλύτερο μέγεθος φλιτζανιού καθώς και αρκετή σταθερότητα. Αν φαίνεσαι πανέμορφη, νιώθεις το ίδιο. Οποιοδήποτε σημάδι κατάθλιψης ή ανησυχίας εξαφανίζεται. Με μεγαλύτερο στήθος θα φαίνεστε πιο ελκυστική, θα σταματήσετε να έχετε προβλήματα αυτοεκτίμησης, θα αρχίσετε να αγοράζετε διαφορετικά, πολύ πιο trendy ρούχα, φορέματα με χαμηλό λαιμό και μπλουζάκια θα γίνουν τα αγαπημένα σας.
Θα επιλέξετε επίσης πουκάμισα που αγκαλιάζουν το σώμα. Η βελτιωμένη εμφάνισή σας θα οδηγήσει σε συναισθηματική και ψυχολογική γαλήνη.

Να θυμάστε ότι μόνο φυσικά χάπια για τη διεύρυνση του στήθους θα σας κάνουν να φαίνεστε πανέμορφη και υγιής! Το μικρό ή πεσμένο στήθος σας θα μείνει στο παρελθόν. Είναι τόσο εύκολο να αποκτήσετε όμορφο γεμάτο και σφριγηλό στήθος.

Αποτελέσματα ενίσχυσης στήθους

Σήμερα, πολλές γυναίκες αποφασίζουν να μεγαλώσουν το στήθος τους. Αλλά είναι χρήσιμο να σκεφτείτε τους λόγους και τα πιθανά αποτελέσματά του και μόνο τότε να πάτε και να κάνετε την επέμβαση. Πολλές γυναίκες έχουν κάνει την επέμβαση, αλλά τα αποτελέσματα της θα είναι διαφορετικά για κάθε μία από αυτές, καθώς όλες οι γυναίκες είναι μοναδικές.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να σκεφτείτε σε περίπτωση που επιθυμείτε μια επέμβαση με στόχο τη μεγέθυνση στήθους είναι ο λόγος της, δηλαδή γιατί θέλετε να την κάνετε. Σε κάθε περίπτωση, ο χειρουργός έχει μια συνομιλία με έναν ασθενή σχετικά με αυτό, και αυτή η συζήτηση είναι πολύ λεπτομερής. Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε γιατί το κάνετε. Μερικές γυναίκες το κάνουν επειδή κάποιος τους είπε ότι πρέπει να το κάνουν ή υπάρχουν γυναίκες που επιθυμούν να μοιάσουν με παγκοσμίου φήμης μοντέλα.
Αλλά ακριβώς σε αυτές τις δύο περιπτώσεις οι ασθενείς μπορεί να είναι αρκετά αναστατωμένοι όταν βλέπουν το αποτέλεσμα της μεγέθυνσης του μαστού. Αλλά το αποτέλεσμα είναι πιθανό να είναι μάλλον ικανοποιητικό, αν κάνετε μια επέμβαση επειδή έχετε έναν ειλικρινή λόγο.

Έτσι, είναι πολύ σημαντικό να σκεφτείτε τη διαφορά μεταξύ των αποτελεσμάτων της μεγέθυνσης του μαστού που θέλετε να δείτε και εκείνων που θα μπορούσατε πραγματικά να δείτε. Ορισμένες γυναίκες έχουν σημαντικούς πόνους, οι οποίοι είναι πολύ ισχυρότεροι από ό,τι τους πίστευαν. να είναι. Κατά συνέπεια, θα πρέπει να αφιερώνουν περισσότερο χρόνο σε άδεια από ό,τι περίμεναν.

Ένα ακόμη πράγμα που πρέπει να σκεφτείτε είναι μια ουλή, η οποία μπορεί να είναι αποτέλεσμα της επέμβασης μεγέθυνσης στήθους. Είναι δυνατό να αφαιρεθεί η ουλή, εάν μια γυναίκα χρησιμοποιεί κάποια ειδική κρέμα, αλλά η περίοδος εξαφάνισης της ουλής εξαρτάται από τον οργανισμό.

Συνοψίζοντας, κάθε γυναίκα θα πρέπει να σκεφτεί τα αποτελέσματα της επέμβασης, ειδικά όσον αφορά τις συνέπειες της. Είναι σημαντικό να σκεφτόμαστε τις συναισθηματικές και σωματικές αλλαγές που προκύπτουν από την επέμβαση μεγέθυνσης στήθους και είναι πολύ σημαντικό να έχουμε κατά νου ότι τα αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν αρκετά από αυτά που θα περίμενε κανείς.

Φυτική διεύρυνση στήθους

Η φυτική μεγέθυνση του μαστού χρησιμοποιεί μια σειρά από βότανα για να προκαλέσει ανάπτυξη του μαστού. Αν και όλα είναι διαφορετικά, υπάρχουν μερικά ευρέως χρησιμοποιούμενα βότανα. Η φυτική διεύρυνση του μαστού μπορεί να γίνει με τη μορφή χαπιών, κρεμών ή υγρών. Άλλες εταιρείες προσφέρουν σπρέι. Τα βότανα που χρησιμοποιούνται στις διάφορες κατηγορίες φυτικής μεγέθυνσης στήθους μπορεί να ποικίλλουν, αλλά κυρίως περιλαμβάνουν το Saw Palmetto, το Wild Yam, το Damiana, το Blessed Thistle, το Dong Quai και το Fennel Seed.

Όταν εξετάζετε τη φυτική μεγέθυνση στήθους, κάντε πρώτα την εργασία σας. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η φυτική διεύρυνση του μαστού δεν έχει τα γρήγορα αποτελέσματα της χειρουργικής επέμβασης μαστού. Ωστόσο, δεν υπάρχουν παρενέργειες: ουλές, πόνος ή χρόνος ανάρρωσης που πρέπει να υποφέρετε. Βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τα συστατικά σε οποιοδήποτε φυτικό προϊόν μεγέθυνσης στήθους που σκέφτεστε. Αναζητήστε την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των συστατικών και εξετάστε άλλες επιλογές εάν είστε αλλεργικοί στα βότανα. Ελέγξτε με το γιατρό σας εάν παίρνετε φάρμακα.

Μετά από πολλές έρευνες σε διάφορες χώρες, οι μελέτες έδειξαν ότι τα βότανα δείχνουν οιστρογονικές και αναγεννητικές επιδράσεις στο γυναικείο σώμα, ιδιαίτερα στο στήθος, το ισχίο, το δέρμα του προσώπου και του σώματος, τα μαλλιά και τον κολπικό επιθηλιακό ιστό. Ανυψώστε έτσι την εμφάνιση των δευτερευόντων χαρακτηριστικών του γυναικείου φύλου αλλά και την ομορφιά του δέρματος.

Μόλις σκεφτείτε ότι έχετε βρει το κατάλληλο φυτικό προϊόν ενίσχυσης στήθους, ελέγξτε την εταιρεία. Οι καλύτερες εταιρείες παρέχουν πληροφορίες για το τι μπορεί να κάνει η φυτική μεγέθυνση στήθους και τι δεν μπορεί να κάνει. και επίσης να σας πω πότε δεν είναι συνετό να παίρνετε ορισμένα βότανα. Για παράδειγμα, ορισμένα φυτικά προϊόντα για τη διεύρυνση του μαστού δεν πρέπει να λαμβάνονται όταν είστε έγκυος.

Η καλύτερη ενίσχυση του στήθους: Χάπια για το στήθος

Στις περισσότερες γυναίκες αρέσει η εμφάνιση του στήθους τους μέχρι να ξεκινήσει η διαδικασία της γήρανσης. Με την πάροδο του χρόνου το στήθος αλλάζει σχήμα, διάσταση, γενική όψη, τελικά πέφτει. Τα γερασμένα άμορφα στήθη είναι συνέπεια της πτώσης. Υπάρχει μια απόδειξη ότι το στήθος των γυναικών αλλάζει συνήθως την εμφάνισή του μετά την εγκυμοσύνη και τον θηλασμό. Το δέρμα χάνει την ελαστικότητά του με τον καιρό και το στήθος πέφτει όλο και περισσότερο.

Πολλές γυναίκες αποφασίζουν να λύσουν αυτό το πρόβλημα μέσω επέμβασης αυξητικής στήθους. Η Αμερικανική Εταιρεία Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής αναφέρει ότι περίπου 50.000 γυναίκες γίνονται πελάτες κλινικών για να υποβληθούν σε χειρουργική επέμβαση αυξητικής στήθους. Δεν υπάρχει καμία δυσκολία στον παραμικρό βαθμό - η επέμβαση μπορεί να διαρκέσει από μία έως τρεις ώρες το πολύ.
Ανεξάρτητα από κάποιο αίσθημα πόνου κατά τη διάρκεια και μετά την επέμβαση, μια τυπική γυναίκα μπορεί να πάει στη δουλειά και να ξεκινήσει την καθημερινή της ρουτίνα σε μία εβδομάδα. Αλλά υπάρχει πάντα ανησυχία για ορισμένες αρνητικές πτυχές μετά την επέμβαση. Ούτως ή άλλως δεν είναι όλοι έτοιμοι ψυχολογικά να υποβληθούν σε επέμβαση ενίσχυσης στήθους. Όσοι φοβούνται τη χειρουργική επέμβαση αλλά θέλουν να έχουν ελαστικό νεανικό μπούστο επιλέγουν θεραπευτές με βότανα.

Τα χάπια για το στήθος είναι τα κορυφαία μεταξύ τέτοιων εναλλακτικών φυσικών φαρμάκων για ανάπτυξη στήθους. Η φυτική φόρμουλα αυτών των χαπιών βασίζεται σε φυτοοιστρογόνο (φυτικό οιστρογόνο), το οποίο προκαλεί την παραγωγή προσταγλανδίνης στον οργανισμό της γυναίκας, η οποία με τη σειρά της καταλήγει σε σβώλους των αδένων της προτομής. Το πλεονέκτημα των χαπιών για το στήθος είναι ότι είναι προσιτά και διαθέσιμα και μπορούν να αγοραστούν χωρίς ιατρική συμβουλή. Τα χάπια ενίσχυσης στήθους μπορούν να βοηθήσουν στην αύξηση της ποσότητας των οιστρογόνων και να μεγαλώσουν τους ιστούς του μαστού.

Τα χάπια για το στήθος περιλαμβάνουν φυσικά συστατικά που περιλαμβάνονται σε πολλά παρασκευάσματα αυτού του τύπου και μπορούν να βελτιώσουν το στήθος. Είναι:
  • Η πικραλίδα είναι γνωστό ότι έχει πολλά φυτοοιστρογόνα. Μπορείτε να πάρετε τα φύλλα ή τις ρίζες του ή και τα δύο, είτε ως συμπλήρωμα είτε ως ρόφημα. Ένας άλλος καλός λόγος για να χρησιμοποιήσετε την πικραλίδα είναι ότι ενισχύει την ενέργειά σας και σας κάνει να ζείτε περισσότερο.
  • Ρίζα Dong Quai: μια ακόμη μέθοδος για τη λήψη φυτοοιστρογόνων. Επιπλέον, λειτουργεί για τη μεγέθυνση του στήθους. Και πολλές κυρίες σίγουρα θα εκτιμήσουν ένα ακόμη πλεονέκτημα αυτού του φυτού, που είναι η ικανότητά του να ανακουφίζει τους κολικούς της περιόδου.
  • Ο μάραθος λαμβάνεται ως τσάι ή ως προσθήκη σε κρέμα ή λοσιόν. Οι γυναίκες μπορούν να το εφαρμόσουν στο στήθος. Ως αφροδισιακό, ο μάραθος θεραπεύει τη σεξουαλική επιθυμία τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες. Είναι πλούσιο σε οιστρογόνα και φυτικά θρεπτικά συστατικά. Εάν θέλετε να εντείνετε τη σεξουαλική ορμή, χρησιμοποιήστε το μάραθο ως τροφή ή θεραπεία.
  • Η τριγωνιά ήταν ένα από τα συστατικά που χρησιμοποιούσαν οι γυναίκες από τη Μέση Ανατολή που ζούσαν σε χαρέμια. Επέλεξαν το τριγωνόφυλλο ως βότανο για τη μεγέθυνση του στήθους. Το Fenugreek δίνει έμφαση στην ανάπτυξη του μαστού χρησιμοποιώντας ειδικές γυναικείες ορμόνες, πρόδρομες ουσίες στεροειδών. Έρχεται επίσης με μεγάλη ποσότητα φυτικών χημικών ουσιών.
  • Το άγριο γιαμ ταιριάζει πολύ με το περιεχόμενο της τριγωνιάς, καθώς είναι επίσης πλούσιο σε φυτικά θρεπτικά συστατικά. Όλα αυτά τα συστατικά θεωρούνται συστατικά ενίσχυσης του μαστού. Αλλά αυτό που είναι πιο σημαντικό, το άγριο γιαμ μπορεί να βοηθήσει κατά τη διάρκεια του προεμμηνορροϊκού συνδρόμου ή να υποστηρίξει σε προβλήματα εμμηνόπαυσης.
  • Pueraria Mirifica: αυτό το τελικό συστατικό αναμειγνύει τις ιδιότητες όλων των φυτών που περιγράφονται παραπάνω. Βοηθά κατά την εμμηνόπαυση, βελτιώνει την κατάσταση του δέρματος και του στήθους, σταματά τη διαδικασία γήρανσης και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος.
Οι αναφερόμενες θεραπείες αποτελούν μια κοινή σύνθεση χαπιών για την ανάπτυξη του μαστού. Πριν αγοράσετε οποιοδήποτε χάπι για το στήθος, ελέγξτε κατάλληλα τη λίστα των συστατικών, ώστε να περιέχει φυσικά φυτά που ήδη γνωρίζετε. Εάν επιλέξετε χρήσιμα χάπια ενίσχυσης του στήθους, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το στήθος σας θα είναι υπέροχα πιο γεμάτο, πιο στρογγυλό και πραγματικά απολαυστικό και μεγάλο στη διάρκεια ενός μήνα.

Οφέλη των χαπιών για το στήθος

Θα νιώσετε πολύ καλύτερα για τον εαυτό σας και τη ζωή γύρω σας. Η περισσότερη εμπιστοσύνη σε μια γυναίκα αλλάζει τις συνθήκες. Θα κοιτάξει την αντανάκλασή της με μεγάλη ευχαρίστηση. Πάντα παρατηρείται όταν οι κυρίες αισθάνονται καλά και τις κάνει πιο ευτυχισμένες! Τα χάπια στήθους θα σας προσφέρουν αυτή την εξαιρετική αίσθηση!

Τα χάπια για το στήθος θα πρέπει να περιλαμβάνουν τα εξαιρετικής ποιότητας φυτικά συστατικά και κάθε συστατικό θα στοχεύει στην τόνωση της φυσικής ανάπτυξης, ενώ η ασφαλής και φυσική προέλευση δεν αποτελεί πρόβλημα.

Η 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων είναι ένα επιπλέον πλεονέκτημα και συμβολή στην ασφάλεια του προϊόντος. Δεν διακινδυνεύετε τίποτα να αποκτήσετε χάπια για το στήθος, ακόμη και χρήματα!

Βελτίωση στήθους: παρενέργειες

Ανάλογα με τη μορφή ενίσχυσης στήθους που θα επιλέξετε, αυτές θα είναι διαφορετικές παρενέργειες. Οι παρενέργειες δεν είναι αποκλειστικά αρνητικές, αλλά μερικές από αυτές είναι. Άλλοι είναι θετικοί. Επομένως, φροντίστε να καταλάβετε καλά τι να περιμένετε όταν αναλάβετε αυτήν την απόφαση που αλλάζει τη ζωή σας.

Παρενέργειες της φυτικής ενίσχυσης του μαστού

Το μοναδικό μείγμα βοτάνων και μετάλλων που βρίσκονται στη φυτική ενίσχυση του μαστού είναι, από μόνα τους, ισχυρά φάρμακα που χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία πολλών παθήσεων. Ωστόσο, μαζί, είναι ένα tour de force που καταλήγει να αλλάζει τα ορμονικά σας πρότυπα.

Αυτή η αλλαγή των ορμονών μπορεί να έχει το θετικό αποτέλεσμα της ρύθμισης του εμμηνορροϊκού σας κύκλου. Αλλά από την άλλη, απαγορεύεται να παίρνετε τα φυτικά χάπια εάν είστε έγκυος ή θηλάζετε. Αν και δεν υπάρχουν συγκεκριμένες ενδείξεις ότι υπάρχει πρόβλημα, υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να βλάψει το μωρό σας ή το αγέννητο έμβρυο.

Παρενέργειες της χειρουργικής εμφυτευμάτων στήθους

Η πιο αμφιλεγόμενη από όλες, υπάρχουν δεκάδες μελέτες που ελπίζουν να προσδιορίσουν τις αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία των εμφυτευμάτων στήθους. Προφανώς, τα εμφυτεύματα στήθους σιλικόνης, τα οποία απαγορεύτηκαν από την FCC το 1992, κρίθηκαν επικίνδυνα, καθώς μπορεί να διέρρευσαν μέσα στα σώματα των γυναικών και να τους προκάλεσαν ανεπανόρθωτη βλάβη.

Σήμερα, χρησιμοποιείται αλατούχο διάλυμα και, αν και δεν είναι τόσο φυσικό, δεν είναι επιβλαβής ουσία. Υπάρχει ακόμα πιθανότητα να παρουσιάσει δυσλειτουργία το εμφύτευμα, αλλά σε αυτή την περίπτωση είναι μια απλή διαδικασία για την αφαίρεσή του.

Η θεραπεία ενίσχυσης στήθους έχει σχεδιαστεί για να βελτιώσει την εμφάνιση ατόμων που κατανοούν ότι είναι ήδη ελκυστικά. Εισάγοντας αυτή τη θεραπεία με τη σωστή στάση, η ενίσχυση του μαστού θα είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορεί να κάνει ένα άτομο. Η Βοτανική ενίσχυση στήθους είναι η καλύτερη επιλογή που μπορείτε να επιλέξετε: χωρίς παρενέργειες και εγγυημένη απόδοση.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ξεκλειδώνοντας τα μυστικά της γυναικείας λίμπιντο: Ένας ολοκληρωμένος οδηγός για τη γυναικεία σεξουαλική υγεία

Πολλές γυναίκες αντιμετωπίζουν προβλήματα στη σεξουαλική ζωή και αναζητούν λύσεις. Το πρόβλημα είναι ότι μπορείς εύκολα να βρεις ένα ανδρικό προϊόν ενίσχυσης: από το γνωστό Viagra μέχρι όλα αυτά τα φυτικά χάπια και κρέμες. Αν και αυτές οι επιλογές όντως αυξάνουν τη γυναικεία σεξουαλική ορμή, έχουν σχεδιαστεί και σχεδιαστεί για άνδρες και μπορεί να προκαλέσουν παρενέργειες. Η ιστορία πίσω από τη γυναικεία λίμπιντο Συχνά προβλήματα , που έχουν να κάνουν με τη σεξουαλική επαφή, εκφοβίζουν τους άνδρες επειδή δεν αναγνωρίζουν πώς να τα αντιμετωπίσουν και πώς να διορθώσουν την κατάσταση. Διαφορετικές φαρμακευτικές εταιρείες επωφελούνται κατάφωρα από αυτή την ιδέα προσφέροντας ανδρικά χάπια ενίσχυσης σε άνδρες που ασχολούνται με τις σεξουαλικές τους σχέσεις. Ωστόσο, παράπονα για χαμηλή λίμπιντο μπορεί να παρατηρηθούν και στις γυναίκες, ειδικά στα 40 τους. Αυτή η κατάσταση εκφράζεται στην πλειονότητα των περιπτώσεων με γρήγορη απώλεια ενδιαφέροντος ή/και ενέργειας πριν οι γυναίκες φτάσουν

Τι είναι η ακμή; Μια ολοκληρωμένη επισκόπηση της ακμής, των σπυριών και των μαύρων στιγμάτων: συμπτώματα, αιτίες, επιλογές θεραπείας.

Με όλη αυτή τη συζήτηση για την ακμή, θα μπορούσαμε κάλλιστα να προσπαθήσουμε να προσδιορίσουμε λίγο την πάθηση. Η ακμή είναι η κοινώς χρησιμοποιούμενη ονομασία για τους πόρους που φράσσονται από σμήγμα (γνωστά και ως λευκά στίγματα και μαύρα στίγματα), σπυράκια, οζίδια ή κύστεις που μπορεί να εμφανιστούν στο πρόσωπο, το λαιμό, τους ώμους, το στήθος, την πλάτη, τα μπράτσα και τα πόδια. Οι περισσότεροι έφηβοι και ένας μεγάλος αριθμός ενηλίκων υποφέρουν από ακμή για περισσότερο ή λιγότερο εκτεταμένες χρονικές περιόδους. Η πάθηση δεν περιορίζεται σε καμία ηλικιακή ομάδα, φυλή ή φύλο. Επηρεάζει εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Τα μεγαλύτερα προβλήματα με την ακμή είναι η δυσάρεστη εμφάνιση των σπυριών και οι ουλές που μπορεί να αφήσουν πίσω τους. Τύποι ακμής Αν και τα σπυράκια είναι μακράν η πιο κοινή μορφή ακμής και αυτή που είναι πιθανό να συναντήσουν ή να υποφέρουν οι περισσότεροι, θα πρέπει να ξέρετε ότι υπάρχουν και άλλες μορφές. Η απλούστερη μορφή είναι η κοινή ακ