Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αποκάλυψη των αιτιών του χαμηλού όγκου σπέρματος, της αδύναμης εκσπερμάτισης και της χαμηλής γονιμότητας στους άνδρες

Ας επιστρέψουμε στο βασικό ερώτημα του ιστολογίου μας. Τι είναι το σπέρμα; Από πού προέρχεται;

Υπάρχουν εκατομμύρια σπερματοζωάρια που παράγονται από τους όρχεις σας (όρχεις) κάθε μέρα. Τα σπερματοζωάρια υφίστανται τη φυσική κυτταρική διαίρεση που οδηγεί αναπόφευκτα στην ωρίμανση του. Κατά τη διάρκεια της εκσπερμάτισης, το σπέρμα διοχετεύεται στα σπερματικά αγγεία του άνδρα όπου εκκρίνεται φρουκτόζη, σπερματικά υγρά και άλλες χημικές ουσίες. Το σπέρμα σας και άλλα υγρά περνούν βιαστικά την ουροδόχο κύστη μέσω της ουρήθρας και βγαίνουν από το πέος σας.

Αυτό αποδεικνύει επίσης το γεγονός ότι εάν αυξήσετε τον όγκο του σπέρματος, θα έχετε περισσότερο σπέρμα να περνάει από το πέος σας , αυτό σημαίνει πιο ευχάριστες συσπάσεις και πιο δυνατό και μεγαλύτερο οργασμό.

Για να εισέλθει το σπέρμα στον τράχηλο της γυναίκας, πρέπει να βιώσετε στύση, οργασμό και εκσπερμάτιση. Η στύση λαμβάνει χώρα όταν το πέος σας διεγείρεται ή όταν έχετε μια ερωτική σκέψη. Υπάρχει μια ξαφνική ροή αίματος στους θαλάμους στυτικού ιστού στο πέος. Αυτό, με τη σειρά του, εμποτίζει το πέος κάνοντάς το να σκληρύνει, να διευρυνθεί και να ανυψωθεί.

Με τη συνεχή διέγερση, ο οργασμός και η εκσπερμάτιση ακολουθεί. Ο οργασμός, γνωστός ως σεξουαλική κορύφωση, είναι μια ευχάριστη συναισθηματική ή ψυχολογική απόκριση που συνοδεύει την εκσπερμάτιση. Υπάρχουν δύο στάδια του οργασμού: το πρώτο, που ονομάζεται εκσπερμάτωση αναπόφευκτο, λαμβάνει χώρα δύο έως τέσσερα δευτερόλεπτα πριν από την εκσπερμάτιση.

Κατά τη διάρκεια αυτών των κρίσιμων δευτερολέπτων, μπορεί να γνωρίζετε ότι πρόκειται να «έρθετε» και δεν θα μπορούσατε να κάνετε τίποτα για να το ελέγξετε. Τα σπερματικά κυστίδια και ο προστάτης σας αρχίζουν να πάλλονται. Το δεύτερο στάδιο του οργασμού λαμβάνει χώρα όταν εκσπερματίζετε ακούσια το σπέρμα με σπασμωδικές εκρήξεις. Κατά μέσο όρο, ένα κουταλάκι του γλυκού (2-15 χιλιοστόλιτρα) σπέρματος ωθείται και περιέχει 40 έως 150 εκατομμύρια σπερματοζωάρια! Το "πρώτο squirt" περιέχει συνήθως τη μεγαλύτερη ποσότητα σπέρματος.

Στη συνέχεια, περνάτε μια περίοδο αποκατάστασης όπου δεν μπορείτε να βιώσετε άλλον οργασμό. Αυτό μπορεί να διαρκέσει αρκετά λεπτά και μερικές φορές για ώρες.

Όπως μπορείτε να παρατηρήσετε από αυτό το σύντομο μήνυμα, το σπέρμα είναι ένα κρίσιμο στοιχείο του σεξ και του οργασμού. Εάν αυξήσετε τον όγκο του σπέρματος, μπορείτε να βελτιώσετε τη γονιμότητά σας, να αυξήσετε τη δύναμη των οργασμών σας και ακόμη και να βοηθήσετε τον σύντροφό σας να απολαύσει περισσότερο το σεξ. Ένας άλλος λόγος για να αυξήσετε τον όγκο του σπέρματος, σωστά;

Χαμηλός όγκος σπέρματος και αδύναμες εκσπερματώσεις

Πότε πρέπει να ανησυχεί ένας άνδρας για τον όγκο και την ισχύ του; Μερικές φορές μια δραματική μείωση του όγκου της εκσπερμάτισης μπορεί να υποδηλώνει απόφραξη ενός από τους εκσπερματωτικούς πόρους. Η απόφραξη του αγωγού διαγιγνώσκεται με υπερηχογράφημα προστάτη. Άλλες πιθανές αιτίες μειωμένου όγκου περιλαμβάνουν την ανάδρομη εκσπερμάτωση ή μια μακροχρόνια μόλυνση του προστάτη (χρόνια προστατίτιδα).

Ο μειωμένος όγκος σπέρματος μπορεί απλώς να είναι ένα φυσιολογικό μέρος της γήρανσης και μπορεί να μην έχει απαραίτητα ως αποτέλεσμα μειωμένη γονιμότητα. Εάν υπάρχει ανησυχία σχετικά με την ποσότητα, την εμφάνιση και την υφή της εκσπερμάτισης, ίσως είναι σκόπιμο να εξετάσετε το ενδεχόμενο εξέτασης σπέρματος από ειδικευμένο γιατρό.

Η τυπική ανάλυση σπέρματος μετρά τον όγκο και το pH του σπέρματος, αναλύει μικροσκοπικά για υπολείμματα και συγκόλληση, αξιολογεί τη συγκέντρωση και τη μορφολογία του σπέρματος, μετράει τα λευκοκύτταρα του σπέρματος και εντοπίζει τα ανώριμα γεννητικά κύτταρα. Συνήθως αυτό πραγματοποιείται μετά από δύο έως επτά ημέρες σεξουαλικής αποχής, σε δείγμα σπέρματος που συλλέγεται στο ιατρείο.

Ο γιατρός πιθανότατα θα επιθυμεί επίσης να πραγματοποιήσει εξετάσεις για να αποκλείσει ουρολοίμωξη, γονόρροια και χλαμύδια. Σε πολλές περιπτώσεις, η ανάλυση του σπέρματος δίνει αποτελέσματα που είναι τεχνικά εντός του «φυσιολογικού» εύρους, ωστόσο οι άνδρες μπορεί να αισθάνονται ακόμα δυσαρεστημένοι με τη συσταλτική δύναμη των οργασμών, τον όγκο και την εμφάνιση της εκσπερμάτισής τους και τη γονιμότητά τους. Για αυτούς, και για τους άνδρες που θέλουν απλώς να βιώσουν την πρόσθετη αυτοπεποίθηση και ευχαρίστηση του μεγαλύτερου όγκου σπέρματος, υπάρχουν εξαιρετικά φυσικά σκευάσματα που αντιμετωπίζουν ολιστικά το πρόβλημα και αυξάνουν τον όγκο του σπέρματος χωρίς παρενέργειες.

Ανάλυση σπέρματος

Ανάλυση σπέρματος είναι η διαδικασία με την οποία προσδιορίζεται η ποιότητά του για τις ποσότητες σπέρματος που δημιουργεί ένα άτομο. Συνήθως η ανάλυση σπέρματος διορίζεται για όλους τους άνδρες που πάσχουν από υπογονιμότητα. Τα ζευγάρια, που επιθυμούν να αποκτήσουν μωρό, αλλά αντιμετώπισαν το πρόβλημα εδώ, απευθύνονται στον γιατρό. Η ανάλυση σπέρματος είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να κάνουν επειδή το τριάντα τοις εκατό όλων των ζευγαριών είναι υπογόνιμα λόγω της χαμηλής ποιότητας του σπέρματος. Η ανάλυση σπέρματος είναι επίσης μια μέθοδος που χρησιμοποιείται ευρέως για τον έλεγχο της αποτελεσματικότητας επεμβάσεων όπως η βαζεκτομή και η ανάστροφη βαζεκτομή.

Η ανάλυση σπέρματος απαιτεί κάποιες ειδικές προετοιμασίες εάν πρόκειται να την κρατήσετε. Πρώτα απ 'όλα, δεν πρέπει να έχετε σεξουαλική δραστηριότητα (που καταλήγει σε εκσπερμάτιση) για 2 έως 5 ημέρες πριν από την ημέρα της ανάλυσης. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι ο όγκος του σπέρματος θα είναι στις υψηλότερες δυνατές ποσότητες που θα εγγυώνται την αποτελεσματικότητα και την αξιοπιστία της αξιολόγησης. Μπορείτε επίσης να προσπαθήσετε να αυξήσετε τον όγκο του σπέρματος χρησιμοποιώντας χάπια όγκου εάν ο όγκος του σπέρματός σας δεν επαρκεί για μια πλήρη ανάλυση σπέρματος.

Επιπλέον, θα πρέπει να είστε σεξουαλικά ενεργοί 1-2 εβδομάδες πριν κάνετε την ανάλυση σπέρματος γιατί η μακροχρόνια αποχή μπορεί να προκαλέσει αδράνεια του σπέρματος. Και είναι επίσης επιθυμητό να αποφύγετε την κατανάλωση αλκοόλ για αρκετές ημέρες πριν από την εξέταση και να ενημερώσετε το γιατρό σας εάν παίρνετε κάποιο φάρμακο.

Απαιτείται δείγμα του σπέρματός σας για να πραγματοποιηθεί η ανάλυση σπέρματος. Μπορείτε να το εκσπερματώσετε σε ένα μικρό κύπελλο δείγματος είτε στο μπάνιο της κλινικής ή του νοσοκομείου όπου θα γίνει η εξέταση, είτε στην ιδιωτικότητα του σπιτιού σας. Ο πιο συνηθισμένος τρόπος συλλογής του δείγματος είναι μέσω του αυνανισμού στο μικρό κύπελλο δείγματος. Αλλά μπορείτε επίσης να το κάνετε μετά το σεξ είτε συλλέγοντας το σπέρμα σας από ένα προφυλακτικό (μπορείτε να το βάλετε σε ειδικό δοχείο για να αποφύγετε τη διαρροή ή το σπάσιμο) είτε εκσπερματώνοντας στο κύπελλο δείγματος κατά τη διάρκεια του σεξ.

Γιατί είναι σημαντικός ο όγκος του σπέρματος;

Οι άνδρες συνήθως αυξάνουν τον όγκο του σπέρματος για να βελτιώσουν την απόδοση στο κρεβάτι, να φτάσουν σε μεγαλύτερους οργασμούς και να ικανοποιήσουν τους εραστές τους. Αλλά αυτό φέρνει το ερώτημα: αρέσει στις γυναίκες ένα μεγάλο φορτίο σπέρματος;

Η απάντηση είναι... Ναι, τους αρέσει. Τα πρότυπα για την ομορφιά και το σεξ δεν επινοούνται από κανέναν ειδικό σεξ. Είναι κωδικοποιημένα βαθιά στα δικά μας γονίδια και έχουμε ελάχιστη επιλογή για ορισμένα πράγματα είτε μας αρέσουν είτε όχι. Στις περισσότερες γυναίκες αρέσουν οι άντρες που έχουν αυτοπεποίθηση και πάθος. Ακριβώς όπως η ιδέα της μεγέθυνσης πέους, ένα τριχωτό στήθος ή μια βαθιά φωνή, οι γυναίκες δείτε το μεγάλο φορτίο cum ως μέρος του κορυφαίου αποθέματος ανδρών.

Δεν έχει σημασία αν οι γυναίκες βλέπουν ένα μεγαλύτερο φορτίο ως ακατάστατο ή ακαθάριστο στο λογικό επίπεδο του εγκεφάλου τους. Τους αρέσει ακόμα βαθιά μέσα τους γιατί πιέζει κουμπιά στο πιο βασικό κομμάτι του μυαλού τους. Ακριβώς όπως οι άντρες εξακολουθούν να αγαπούν ένα μεγάλο ζευγάρι στήθος, παρά όλες τις τάσεις της μόδας που σάρωσαν αυτόν τον κόσμο.

Κάτι που μας φέρνει στην επόμενη λογική ερώτηση: αν έχω μικρό φορτίο, πώς να το μεγαλώσω. Λοιπόν, αφού διακυβεύεται η ευτυχία των κυριών σας, θα σας δώσω μια γρήγορη απάντηση. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να πάρετε στα χέρια σας μερικά από αυτά τα υπέροχα βότανα, όπως τα μανιτάρια Musli και Reishi, που βοήθησαν πολλούς άνδρες να αυξήσουν τον όγκο του σπέρματος. Μπορείτε να αναζητήσετε ένα προϊόν που περιέχει τα περισσότερα από τα βότανα ενίσχυσης της στύσης που είναι γνωστά στον άνθρωπο. Λειτουργούν για να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε στύση και να αυξήσετε τον όγκο του σπέρματος. Με έως και 500 τοις εκατό αναφερόμενες αυξήσεις στον όγκο του σπέρματος, αποτελούν το απόλυτο εργαλείο για τον άνδρα που θέλει να απομακρυνθεί από το μέσο πλήθος και πιο κοντά στην κορυφή.

Όγκος σπέρματος και έρωτας

Η αγάπη είναι η πιο ουσιαστική πτυχή του γάμου, επειδή είναι όπου ένας άνδρας και μια γυναίκα μπορούν να εκφράσουν την πιο οικεία μορφή στοργής ο ένας προς τον άλλον. Αν και η σωματική έλξη και η ευχαρίστηση είναι ζωτικής σημασίας για το σεξ, η δραστηριότητα υπερβαίνει τη σωματική ένωση επιβεβαιώνοντας και εμβαθύνοντας τη σχέση ενός ζευγαριού. Γι' αυτό είναι πολύ σημαντικό τόσο ο άνδρας όσο και η γυναίκα να κάνουν το καθήκον τους προκειμένου να ικανοποιήσουν πλήρως ο ένας τις ανάγκες του άλλου στο κρεβάτι.

Δυστυχώς, δεν μπορούν όλα τα ζευγάρια να απολαμβάνουν καλό σεξ για διάφορους λόγους, μερικοί από τους οποίους συνδέονται με προβλήματα στην ανδρική σεξουαλική υγεία. Λαμβάνοντας υπόψη την αξία του σεξ για τους άνδρες, δεν προκαλεί έκπληξη γιατί υπάρχουν πολλά χάπια ενίσχυσης πέους που πωλούνται στο αγορά σήμερα. Αυτά τα φάρμακα όχι μόνο ενισχύουν την αναπαραγωγική υγεία και τη σεξουαλική ζωή των ανδρών, αλλά σώζουν επίσης τους άνδρες από την απογοήτευση και την αμηχανία ότι δεν μπορούν να προσφέρουν καλές επιδόσεις στο κρεβάτι.

Αν και το επίκεντρο πολλών παρασκευαστών και διανομέων φαρμάκων ήταν στη θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας και της μεγέθυνσης του πέους, υπάρχουν επίσης εταιρείες τώρα που αντιμετωπίζουν το πρόβλημα του σπέρματος και τα χάπια της αγοράς που βοηθούν στην αύξηση του όγκου του σπέρματος.

Ο οργασμός είναι μια ζωτική πτυχή του έρωτα που συχνά προκαλεί ανησυχίες στους άνδρες. Ενώ μερικοί άντρες είναι απογοητευμένοι επειδή κορυφώνονται πολύ νωρίς ή επειδή δεν μπορούν να έρθουν καθόλου, άλλοι δεν είναι ικανοποιημένοι με τον όγκο του σπέρματος. Αν και οι άνδρες μπορούν να διορθώσουν αυτό το ελάττωμα της ανδρικής αναπαραγωγικής υγείας χρησιμοποιώντας σύγχρονα συμπληρώματα, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί και να επιλέξετε χάπια που συνιστώνται από τον γιατρό χωρίς παρενέργειες.

Αιτίες χαμηλού όγκου σπέρματος και αδύναμη εκσπερμάτιση: κάπνισμα και ποτό

- Σύμφωνα με μια μελέτη που διεξήχθη από το Section of Endocrinology of Lahey Hitchcock Medical Center, Burlington, Massachusetts, το κάπνισμα προκαλεί σημαντική πτώση στον αριθμό των αυθόρμητων στύσεων που συμβαίνουν κατά τη διάρκεια του ύπνου.

-Αυτές οι στύσεις είναι ένα από τα ενδεικτικά σημάδια καλής ροής αίματος και υγιούς σεξουαλικής ζωής. Η μείωση της συχνότητας ή της έντασής τους είναι ένα σίγουρο σημάδι ότι η στυτική δυσλειτουργία είναι κοντά. Η μελέτη έδειξε επίσης ότι η αποχή από το κάπνισμα για μόλις 24 ώρες επέφερε δραματική αύξηση στην ποιότητα των αυθόρμητων στύσεων. Το κάπνισμα είναι επίσης η ρίζα πολλών άλλων προβλημάτων, συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου του πνεύμονα.

- Το Τμήμα Ψυχιατρικής της Πανεπιστημιακής Ιατρικής Σχολής του Λούμπεκ, Γερμανία, δημοσίευσε μια μελέτη που αποδεικνύει ότι όσοι πίνουν πολύ υποφέρουν συχνότερα από στυτική δυσλειτουργία από ό,τι περιστασιακά πότες.

- Το αλκοόλ τείνει να προκαλεί μια ευχάριστη κατάσταση χαλάρωσης και γενικά πιστεύεται ότι έχει θετική επίδραση στη λίμπιντο. Ωστόσο, το αλκοόλ είναι κατασταλτικό και έχει σημαντικό αρνητικό αντίκτυπο στη λίμπιντο. Επίσης, δυσκολεύει τους άνδρες να να επιτύχουν και να διατηρήσουν μια στύση.

- Το Εθνικό Εργαστήριο Lawrence Livermore, το οποίο διοικείται και λειτουργεί από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, διεξήγαγε τη δική του μελέτη σχετικά με τις επιπτώσεις του καπνίσματος στους εφήβους. Η μελέτη αποκάλυψε ότι το κάπνισμα έχει καταστροφικές επιπτώσεις στον όγκο σπέρματος.

- Αυτό σημαίνει ότι οι έφηβοι που είναι βαρείς καπνιστές θέτουν σε κίνδυνο τις πιθανότητές τους να κάνουν παιδιά και επίσης αυξάνουν τον κίνδυνο να αποκτήσουν παιδιά που υποφέρουν από διάφορα γενετικά προβλήματα λόγω του κατεστραμμένου DNA που έλαβαν από τον πατέρα ή τη μητέρα.

- Το Πανεπιστήμιο της Βέρνης, Ελβετία, υποστήριξε αυτό το εύρημα αποκαλύπτοντας τα αποτελέσματα της δικής του έρευνας. Στατιστική ανάλυση που διεξήχθη στην Ελβετία έδειξε σημαντικά χαμηλότερη ποιότητα σπέρματος στους καπνιστές σε σύγκριση με τους μη καπνιστές. Η συγκέντρωση του σπέρματος επηρεάστηκε επίσης έντονα.

Αιτίες χαμηλού όγκου σπέρματος και αδύναμης εκσπερμάτισης: Διατροφή και διατροφή

Ένα από τα πράγματα που οι περισσότεροι άνθρωποι παραβλέπουν στην καθημερινότητά τους είναι ότι το φαγητό είναι κάτι περισσότερο από κάτι που γαργαλάει τη γεύση και γεμίζει το στομάχι σας. Η τροφή είναι επίσης η καθημερινή σας πηγή για μια ολόκληρη σειρά ουσιών που απαιτούνται για την καλή λειτουργία του σώματός σας.

Η πιο σημαντική προσθήκη στη διατροφή σας είναι ο ψευδάργυρος. Αυτό το μέταλλο παίζει καθοριστικό ρόλο στο ανθρώπινο σώμα βοηθώντας τη δράση των αντιοξειδωτικών και έτσι επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης. Χρησιμεύει επίσης στη σταθεροποίηση του DNA στα σπερματοζωάρια, εξασφαλίζοντας έτσι μια ισχυρή και υγιή παράδοση γενετικού υλικού. Πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν ότι η ανεπάρκεια ψευδαργύρου στην καθημερινή διατροφή μπορεί να μειώσει τη γονιμότητα στους άνδρες, καθώς το σώμα τείνει να παράγει λιγότερα σπερματοζωάρια και τα σπερματοζωάρια δεν είναι πλέον αρκετά ισχυρά για να κάνουν το πλήρες ταξίδι.

Η καλύτερη πηγή ψευδαργύρου στη διατροφή σας είναι τα στρείδια. Ωστόσο, τα στρείδια τρέφονται στον βυθό των θαλασσών, οι οποίες μολύνονται όλο και περισσότερο με βαρέα μέταλλα και χημικές ουσίες. Άλλες καλές πηγές ψευδαργύρου είναι οι ζωικές πρωτεΐνες, όπως το χοιρινό, το βόειο κρέας και τα πουλερικά. Το κρέας είναι στην πραγματικότητα ο καλύτερος τρόπος για να λάβετε την ημερήσια δόση ψευδαργύρου, καθώς το σώμα τον απορροφά πολύ πιο εύκολα από αυτή την πηγή. Επιπλέον, άλλες ουσίες που βρίσκονται στα δημητριακά και στα ψωμιά ολικής αλέσεως είναι γνωστό ότι μειώνουν την απορρόφηση του ψευδαργύρου.

Άλλες καλές πηγές ψευδαργύρου είναι τα φασόλια, οι ξηροί καρποί, οι σπόροι κολοκύθας και οι ηλιόσποροι. Θα πρέπει να προσπαθήσετε να εντάξετε αυτές τις τροφές στη διατροφή σας όσο πιο συχνά γίνεται. Ωστόσο, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι ο υπερβολικός ψευδάργυρος δεν είναι καλός για το σώμα σας, καθώς τείνει να μειώνει την απορρόφηση άλλων κρίσιμων μετάλλων, όπως ο σίδηρος και ο χαλκός.

Αιτίες χαμηλού όγκου σπέρματος και αδύναμης εκσπερμάτισης: Ορμόνες

Μια από τις πιο ανησυχητικές τάσεις των σύγχρονων ανθρώπων είναι η μείωση του ορίου ηλικίας για ανδρόπαυση. Η ανδρόπαυση είναι το αντίστοιχο αρσενικό γυναικεία εμμηνόπαυση που συνήθως επηρεάζει τους άνδρες ηλικίας μεταξύ 40 και 55 ετών. Πριν από 100 χρόνια, η ανδρόπαυση δεν ξεκίνησε πριν από τη δεκαετία του '50, αλλά η βιομηχανοποιημένη κοινωνία στην οποία ζούμε όλοι έχει μετατρέψει την ανδρόπαυση σε κατάσταση που προκαλείται από τον άνθρωπο. Η ξαφνική πτώση του όγκου της τεστοστερόνης που παράγεται από το σώμα, η οποία είναι το σημάδι της ανδρόπαυσης, δεν είναι πλέον μια φυσική διαδικασία, αλλά μπορεί να ξεκινήσει στις αρχές της δεκαετίας του '40 από τη συνεχή παρουσία ενός ευρέος φάσματος χημικών ουσιών. Αυτές οι χημικές ουσίες δρουν ως συνθετικά οιστρογόνα στο ανδρικό σώμα και προκαλούν ορισμένες αλλαγές σε σωματικό και ψυχολογικό επίπεδο.

Τα συμπτώματα που συνοδεύουν την ανδρόπαυση είναι: προβλήματα προστάτη, εναλλαγές διάθεσης και κατάθλιψη, ανικανότητα, χαμηλή σεξουαλική ορμή και χαμηλός αριθμός σπερματοζωαρίων, αύξηση βάρους, χαμηλό σάκχαρο αίματος ή διαβήτης, ξηρό δέρμα, απώλεια οστού, κόπωση, άγχος, χαμηλή απορρόφηση ψευδαργύρου , αυξημένη πιθανότητα εμφράγματος και κατακράτησης νερού. Η παρουσία ξενοοιστρογόνων (παρόμοια με τα οιστρογόνα, αλλά δεν παράγονται μέσα στο σώμα) διαταράσσει τη φυσική ορμονική ισορροπία και οδηγεί στην πρώιμη έναρξη της ανδρόπαυσης. Αυτά τα ξενοοιστρογόνα είναι το αποτέλεσμα της συνεχούς έκθεσής μας σε διαφορετικά προϊόντα της σύγχρονης ζωής. Μια σύντομη λίστα πηγών ξενοοιστρογόνων περιλαμβάνει:

 

 

  • Φυτοφάρμακα
  • Ζιζανιοκτόνα
  • Πλαστικά περιτυλίγματα
  • Πλαστικά μπουκάλια ποτού
  • Κρέας από ζώα που μεγάλωσαν με τροφή πλούσια σε ορμόνες
  • Απορρυπαντικά
  • Ρύπανση

Ο γιατρός Άλαν Λίμπερμαν, από το Κέντρο Επαγγελματικής

Μια πιθανή απάντηση στην πτώση της σεξουαλικής ορμής είναι ο ψευδάργυρος. Ο ψευδάργυρος είναι ζωτικής σημασίας για την υγιή λειτουργία του προστάτη, των όρχεων, του ανοσοποιητικού συστήματος, την επούλωση πληγών και αποτελεί μέρος περίπου 300 ενζύμων. Υπάρχει μια σειρά από αποκλειστικά φυσικά φυτικά χάπια που μπορούν να αυξήσουν τον όγκο του σπέρματος και τη συνολική λίμπιντο μόνο και μόνο επειδή αποτελούν εξαιρετική πηγή ψευδαργύρου. Εάν αισθάνεστε ότι δεν είστε πλέον πρόθυμοι για σεξ όπως κάποτε ή εάν ο γιατρός σας είπε ότι ο αριθμός των σπερματοζωαρίων σας είναι χαμηλότερος από το κανονικό, τότε θα πρέπει να τους δοκιμάσετε. Ένας συνδυασμός απαλλαγής από ανθυγιεινές επιλογές τρόπου ζωής, άσκηση και αυτά τα χάπια ενίσχυσης του σπέρματος θα πρέπει να είναι αρκετό για να επαναφέρει την ανάγκη για σεξ και όλη την ευχαρίστηση που συνοδεύει τη σεξουαλική ικανοποίηση.

Αιτίες χαμηλού όγκου σπέρματος και αδύναμης εκσπερμάτισης: Παχυσαρκία

Με την εξάπλωση της παχυσαρκίας σε όλο τον βιομηχανοποιημένο κόσμο και μια σειρά προειδοποιήσεων σχετικά με αυτό το αυξανόμενο πρόβλημα από τον υπόλοιπο κόσμο, έχουν τεθεί πολλά ερωτήματα σχετικά με το πώς η παχυσαρκία θα επηρεάσει εκατομμύρια ζωές. Μια τέτοια ερώτηση είναι ο τίτλος αυτού του άρθρου. Δεν έχουν διεξαχθεί ακόμη μελέτες για να καθοριστεί εάν η παχυσαρκία έχει άμεσο αντίκτυπο στην ποιότητα του σπέρματος, αλλά η επιστήμη έχει ήδη εντοπίσει αρκετές έμμεσες συνδέσεις μεταξύ της παχυσαρκίας και της μείωσης της ποιότητας του φύλου και του σπέρματος.

Αυτό που γνωρίζουμε στην πραγματικότητα είναι ότι τα υπέρβαρα και παχύσαρκα άτομα τείνουν να μειώνουν την προσπάθεια όποτε μπορούν. Αυτό έχει μεγάλη επίδραση στο σεξ, καθώς η τακτική προσπάθεια είναι ζωτικής σημασίας για την έκκριση τεστοστερόνης από το σώμα. Η τεστοστερόνη δεν ρυθμίζει την ποιότητα του σπέρματος, αλλά επηρεάζει την σεξουαλική ορμή και την ανδρική λίμπιντο και την ανάπτυξη του σπερματογόνου ιστού σε οι όρχεις. Αυτός ο ιστός είναι που εκτελεί την ίδια την παραγωγή του σπέρματος. Η μείωση του φυσιολογικού επιπέδου τεστοστερόνης, η οποία είναι βέβαιο ότι θα συμβεί σε κάθε άτομο «καναπέ» που τείνει να αποφεύγει την προσπάθεια, οδηγεί σε πτώση της λίμπιντο. Το άτομο δεν ενδιαφέρεται πλέον για το σεξ όπως πριν, ούτε απολαμβάνει τόση ευχαρίστηση από αυτό όπως παλιά. Σε συνδυασμό με τη συχνή έκθεση σε ουσίες που μιμούνται τις επιδράσεις της ορμόνης οιστρογόνου, το χαμηλό επίπεδο τεστοστερόνης μπορεί να οδηγήσει σε συρρίκνωση του πέους και των όρχεων.

Επιπλέον, τα άτομα που είναι υπέρβαρα ή παχύσαρκα μπορεί να έχουν μη ισορροπημένες δίαιτες που τείνουν να αφήνουν έξω τροφές πλούσιες σε ψευδάργυρο. Ο ψευδάργυρος είναι ένα από τα πιο σημαντικά μέταλλα που εισέρχεται στον ανθρώπινο οργανισμό μέσω της τροφής. Βρίσκεται στα στρείδια, τα φασόλια, τους ξηρούς καρπούς και τους σπόρους. Μια ανεπάρκεια ψευδαργύρου, που προκύπτει από την ανεπαρκή πρόσληψη ή απορρόφηση ψευδάργυρου, χαρακτηρίζεται από τριχόπτωση, δερματικές βλάβες και απώλεια ιστών του σώματος. Ο ψευδάργυρος είναι πολύ σημαντικός για την παραγωγή σπερματοζωαρίων και για τη διατήρηση της ποιότητας και της κινητικότητας του σπέρματος, αποδεδειγμένα ότι σας βοηθά να αυξήσετε τον όγκο του σπέρματος. Χωρίς αρκετό ψευδάργυρο, η ποιότητα του σπέρματος θα υποφέρει.

Αιτίες χαμηλού όγκου σπερματοζωαρίων και αδύναμων εκσπερματώσεων: Άγχος σεξουαλικής απόδοσης

Το καλό σεξ είναι καλό για το σώμα και την υγεία κάποιου, η υπερβολική ποσότητα μπορεί να προκαλέσει ασθένειες που σχετίζονται με το σεξ, ακόμη και εθισμό στο σεξ. Μερικές φορές, αυτός ο εθισμός ξεκινά λόγω της καλής σεξουαλικής απόδοσης που οδηγεί σε συχνό σεξ με τους συντρόφους του ή με άλλα άτομα. Ως αποτέλεσμα, αυτό το άτομο δεν μπορεί να αντέξει μια μέρα χωρίς να κάνει σεξ με κάποιον, ακόμη και να πληρώσει ιερόδουλες μόνο και μόνο για να το κάνουν. Το σεξ με αγνώστους μπορεί να προκαλέσει την ανάπτυξη HIV ή ΣΜΝ στο σώμα κάποιου.

Ο εθισμός στο σεξ προέκυψε από άτομα που χρησιμοποιούν το σεξ ως διέξοδο για τα προβλήματά τους και το άγχος στη ζωή τους. Δεδομένου ότι είναι συναισθηματικά και διανοητικά στραγγισμένοι, χρησιμοποιούν το σεξ για να αποκτήσουν ευχαρίστηση και ένα καλό συναίσθημα μέσω της Σεξουαλικής Απόδοσης. Κάθε μέρα, συνεχίζουν να το κάνουν μόνο και μόνο για να επιβιώσουν μια μέρα. Δεδομένου ότι εξαρτώνται από το σεξ, δυσκολεύονται να ελέγξουν τις σεξουαλικές τους ορμές. Κατά συνέπεια, ο αυνανισμός είναι μια μορφή εθισμού στο σεξ όπου ένας άνδρας εξαρτάται από αντικείμενα για να κερδίσει ευχαρίστηση και άνεση. Μερικές φορές, οι άνθρωποι που αυνανίζονται δεν θέλουν να κάνουν σεξ με αληθινούς ανθρώπους. Θα προτιμούσαν να μείνουν στον κόσμο της λαγνείας και της φαντασίας τους, καθώς προσποιούνται ότι το αντικείμενο των φαντασιώσεων τους είναι σεξουαλικά ικανοποιητικό. Αν και ο εθισμός στο σεξ μπορεί να είναι ένα σοβαρό είδος εθισμού, είναι ιάσιμος και μπορεί να αντιμετωπιστεί πηγαίνοντας σε κέντρα θεραπείας όπου μπορούν να συζητηθούν ανοιχτά τα σεξουαλικά ζητήματα του ατόμου. Με αυτόν τον τρόπο, το άτομο θα γίνει καλύτερο και θα αρχίσει να ζει μια ζωή χωρίς να χρειάζεται σεξ.

Ένα από τα πιο θλιβερά πράγματα που θα μπορούσε να συμβεί σε κάποιον θα ήταν να ανακαλύψει ότι το σεξ δεν είναι τόσο καλό όσο παλιά. Μπορεί να υπάρχουν διάφορα προβλήματα όπως για παράδειγμα δεν μπορείτε να έχετε στύση ή υπάρχουν προβλήματα με το μέγεθος του πέους ή ο οργασμός δεν είναι πραγματικά ισχυρός. Ευτυχώς, η σύγχρονη ιατρική μπορεί να βοηθήσει τους άνδρες με όλα αυτά τα προβλήματα, μπορείτε να αυξήσετε τον όγκο του σπέρματος, να αυξήσετε τη σεξουαλική ορμή και τη συνολική απόδοση.

Αύξηση της παραγωγής σπέρματος 

Γιατί μερικοί άνδρες χρειάζεται να αυξήσουν την παραγωγή σπέρματος; Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που τους κάνουν να το κάνουν. Πρώτα απ 'όλα, οι άνδρες επιθυμούν να βελτιώσουν τη γονιμότητα και την ένταση του οργασμού.

Κάποιος πρέπει να λάβει ορισμένα βήματα εάν θέλει να αυξήσει την παραγωγή σπέρματος. Σήμερα, οι άνδρες μπορούν να χρησιμοποιήσουν απίστευτα επιτεύγματα στην επιστήμη της σεξουαλικής υγείας των ανδρών, τα οποία θα βελτιώσουν τη δύναμή τους, την ποσότητα των σπερματοζωαρίων και μπορούν να κάνουν τον οργασμό ισχυρότερο. Η επίσημη ιατρική επιστήμη υποστηρίζει επίσης αυτά τα προϊόντα.

Την τελευταία δεκαετία έχουν διεξαχθεί πολλές έρευνες για την ανδρική σεξουαλική υγεία. Οι γιατροί συνιστούν τη χρήση συμπληρωμάτων διατροφής για την αντιμετώπιση των ανδρικών σεξουαλικών προβλημάτων. Εάν ο στόχος σας είναι να αυξήσετε την παραγωγή σπέρματος, δεν υπάρχει καλύτερη μέθοδος για να το κάνετε αυτό από τη λήψη συμπληρωμάτων, που παρασκευάζονται με αυτόν τον σκοπό. Η χρήση συμπληρωμάτων διατροφής δεν είναι η μόνη διαθέσιμη τεχνική, αλλά είναι πολύ ευνοϊκή. Οι πάροχοι υγειονομικής περίθαλψης δηλώνουν ότι είναι ασφαλής και αποτελεσματική, και συνήθως ακόμη πιο αποτελεσματική από τις ασκήσεις πέους.

Ο αριθμός των προϊόντων είναι μεγάλος στις μέρες μας σε αυτόν τον τομέα. Αναπτύχθηκε μια ειδική μέθοδος για την επίτευξη του καθορισμένου αποτελέσματος και την αύξηση της παραγωγής σπέρματος. Μεταξύ των διαφορετικών ευχάριστων αποτελεσμάτων που δίνουν αυτά τα προϊόντα είναι γενικά καλύτερη σεξουαλική απόκριση και απόδοση, πολύ έντονοι και μακρύτεροι οργασμοί, μεγαλύτερη ποσότητα σπέρματος, με πιο λευκή, εξαιρετικά δυνατή εμφάνιση και υφή, καλύτερη εκσπερμάτιση και αυξημένη δύναμη συστολής.

Είναι γνωστό ότι πολλές γυναίκες χωρίζουν με τους συντρόφους τους αν δεν τους ικανοποιούν στο σεξ. Η ευχαρίστηση είναι εξίσου σημαντική με την ασφάλεια. Στις γυναίκες αρέσουν οι άντρες που διεγείρουν τον σεξουαλικό τους ενθουσιασμό και τους ελκύουν. Τους αρέσουν οι άντρες που ανακατεύουν το αίμα τους. Η ανδρική ισχύς είναι μια πολύ χαρακτηριστική πτυχή που κάθε γυναίκα θέλει να έχει ο σύντροφός της.

Αυτός είναι ένας τεράστιος λόγος για τα ανδρικά συμπληρώματα. Υπάρχει μια ποικιλία μέσων και φυσικών συμπληρωμάτων, που επιτρέπουν στους άνδρες να αυξάνουν την παραγωγή σπέρματος. Μία από τις ευρέως χρησιμοποιούμενες μεθόδους περιλαμβάνει τη λήψη συμπλόκου πολυβιταμινών. Βοηθά να ξεπεραστούν κάποιες επακόλουθες συνέπειες του στρες και κακών συνηθειών.

Μια άλλη διέξοδος είναι να πίνετε πολύ νερό κατά τη διάρκεια της ημέρας. Επιπλέον, να θυμάστε ότι η τακτική σωματική άσκηση θα κρατήσει το σώμα σας σε φόρμα και τις ανδρικές σας λειτουργίες σε αξιοπρεπές επίπεδο. Εξετάστε τη διατροφή σας πολύ προσεκτικά. Προσπαθήστε να μειώσετε την ποσότητα των μπέργκερ και άλλων φαστ φουντ, αλλά αυξήστε την ποσότητα φρέσκων και φυσικών προϊόντων. Αν δεν το κόψετε, τότε τουλάχιστον ελέγξτε τις συνήθειές σας στο κάπνισμα. Η βλάβη που κάνει το κάπνισμα στον αριθμό και τον όγκο του σπέρματος καθώς και στη λίμπιντο γενικά είναι επιστημονικά αποδεδειγμένη. Το ποτό πρέπει επίσης να είναι υπεύθυνο. Μην νομίζετε ότι πρέπει να ξεχάσετε το αλκοόλ, αλλά θα πρέπει να είναι περιορισμένο. Μην ξεχάσετε να έχετε μια καλή ξεκούραση. Εάν κοιμάστε αρκετά κάθε βράδυ, θα είστε γεμάτοι ενέργεια και σεξουαλική ορμή. Και επιτέλους πρέπει να πούμε, να έχετε μια ενεργή ευχάριστη σεξουαλική εμπειρία όλη την ώρα - αυτό θα σας κρατήσει σε φόρμα και ενέργεια.

Μεταξύ της ποικιλίας των διαθέσιμων μέσων για την αύξηση της παραγωγής σπέρματος, τα φυσικά χάπια όγκου είναι αποδεδειγμένα τα καλύτερα αποτελεσματικός. Εσείς πρέπει να επιλέξετε την καλύτερη επιλογή για εσάς. Θα ήταν καλή ιδέα να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν κάνετε μια τελική επιλογή. Μόνο ο γιατρός σας, ο οποίος γνωρίζει σχεδόν τα πάντα για την υγεία σας, μπορεί να σας δώσει χρήσιμες και πρακτικές συμβουλές. Τότε θα είστε σίγουροι ότι η μέθοδος που θα επιλέξετε θα έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και θα πετύχετε τον στόχο σας, θα αυξήσετε την παραγωγή σπέρματος. Αφήστε τις ανησυχίες σας στην άκρη. Επιλέξτε την εναλλακτική που σας ταιριάζει.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ξεκλειδώνοντας τα μυστικά της γυναικείας λίμπιντο: Ένας ολοκληρωμένος οδηγός για τη γυναικεία σεξουαλική υγεία

Πολλές γυναίκες αντιμετωπίζουν προβλήματα στη σεξουαλική ζωή και αναζητούν λύσεις. Το πρόβλημα είναι ότι μπορείς εύκολα να βρεις ένα ανδρικό προϊόν ενίσχυσης: από το γνωστό Viagra μέχρι όλα αυτά τα φυτικά χάπια και κρέμες. Αν και αυτές οι επιλογές όντως αυξάνουν τη γυναικεία σεξουαλική ορμή, έχουν σχεδιαστεί και σχεδιαστεί για άνδρες και μπορεί να προκαλέσουν παρενέργειες. Η ιστορία πίσω από τη γυναικεία λίμπιντο Συχνά προβλήματα , που έχουν να κάνουν με τη σεξουαλική επαφή, εκφοβίζουν τους άνδρες επειδή δεν αναγνωρίζουν πώς να τα αντιμετωπίσουν και πώς να διορθώσουν την κατάσταση. Διαφορετικές φαρμακευτικές εταιρείες επωφελούνται κατάφωρα από αυτή την ιδέα προσφέροντας ανδρικά χάπια ενίσχυσης σε άνδρες που ασχολούνται με τις σεξουαλικές τους σχέσεις. Ωστόσο, παράπονα για χαμηλή λίμπιντο μπορεί να παρατηρηθούν και στις γυναίκες, ειδικά στα 40 τους. Αυτή η κατάσταση εκφράζεται στην πλειονότητα των περιπτώσεων με γρήγορη απώλεια ενδιαφέροντος ή/και ενέργειας πριν οι γυναίκες φτάσουν

Τι είναι η ακμή; Μια ολοκληρωμένη επισκόπηση της ακμής, των σπυριών και των μαύρων στιγμάτων: συμπτώματα, αιτίες, επιλογές θεραπείας.

Με όλη αυτή τη συζήτηση για την ακμή, θα μπορούσαμε κάλλιστα να προσπαθήσουμε να προσδιορίσουμε λίγο την πάθηση. Η ακμή είναι η κοινώς χρησιμοποιούμενη ονομασία για τους πόρους που φράσσονται από σμήγμα (γνωστά και ως λευκά στίγματα και μαύρα στίγματα), σπυράκια, οζίδια ή κύστεις που μπορεί να εμφανιστούν στο πρόσωπο, το λαιμό, τους ώμους, το στήθος, την πλάτη, τα μπράτσα και τα πόδια. Οι περισσότεροι έφηβοι και ένας μεγάλος αριθμός ενηλίκων υποφέρουν από ακμή για περισσότερο ή λιγότερο εκτεταμένες χρονικές περιόδους. Η πάθηση δεν περιορίζεται σε καμία ηλικιακή ομάδα, φυλή ή φύλο. Επηρεάζει εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Τα μεγαλύτερα προβλήματα με την ακμή είναι η δυσάρεστη εμφάνιση των σπυριών και οι ουλές που μπορεί να αφήσουν πίσω τους. Τύποι ακμής Αν και τα σπυράκια είναι μακράν η πιο κοινή μορφή ακμής και αυτή που είναι πιθανό να συναντήσουν ή να υποφέρουν οι περισσότεροι, θα πρέπει να ξέρετε ότι υπάρχουν και άλλες μορφές. Η απλούστερη μορφή είναι η κοινή ακ

Ένας ολοκληρωμένος οδηγός για την ενίσχυση του μαστού: Φυσικές θεραπείες ή χειρουργική επέμβαση;

Ενίσχυση στήθους Εκατοντάδες χιλιάδες γυναίκες σε όλο τον κόσμο εύχονται να έχουν μεγαλύτερο στήθος. Ωστόσο, η πλειονότητα αυτών των γυναικών δεν θα επιδιώξει ποτέ οποιαδήποτε μορφή ενίσχυσης του μαστού. Αν και θα ήθελαν να έχουν μεγαλύτερο στήθος, αυτές οι γυναίκες δεν είναι πρόθυμες να υποβάλουν τους εαυτούς τους στους κινδύνους ή τις ασεβείς χειρουργικές επεμβάσεις ενίσχυσης στήθους - και ποιος θα μπορούσε να τις κατηγορήσει; Ειλικρινά, οι περισσότερες επεμβάσεις ενίσχυσης στήθους δημιουργούν λιγότερο από τέλεια αποτελέσματα. Ακόμη και οι γυναίκες που επιλέγουν μια μέτρια ενίσχυση B-cup ή C-cup μπορεί να καταλήξουν με αφύσικα ή ανομοιόμορφα εμφυτεύματα. Αν σκεφτεί κανείς ότι οι γυναίκες με εμφυτεύματα έχουν 21 τοις εκατό αύξηση στον καρκίνο, η χειρουργική επέμβαση δεν φαίνεται να αξίζει τον κόπο. Οι περισσότερες έξυπνες γυναίκες θα προτιμούσαν να ζήσουν με ένα απογοητευτικό A-Cup παρά να ξοδέψουν χιλιάδες δολάρια θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία τους για να έχουν μεγαλύτερο στήθος. Τα