Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Χαμηλή γυναικεία λίμπιντο: Κατανόηση και υπέρβαση των γυναικείων σεξουαλικών δυσλειτουργιών

Κατά τη διάρκεια πολλών ετών, οι άνδρες έλαβαν πολλές ευκαιρίες να λύσουν τα προβλήματα που αντιμετώπισαν στην οικειότητα. Η μείωση της λίμπιντο μπορεί να είναι ένα παράδειγμα του προβλήματος που μπορεί να αντιμετωπίσουν. Οι γυναίκες υποφέρουν συχνά από τα ίδια ακριβώς προβλήματα, αλλά αυτές οι περιπτώσεις δεν συζητούνται ανοιχτά και φαίνεται ότι δεν υπάρχουν. Αυτό δεν είναι έτσι. Υπάρχουν παρά το γεγονός ότι δεν γίνεται λόγος για αυτούς. Οι γυναίκες τείνουν επίσης να αναπτύξουν σεξουαλική δυσλειτουργία, που ονομάζεται γυναικεία σεξουαλική δυσλειτουργία.


Διεξήχθη μια σειρά ερευνών και μελετών και οι περισσότερες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η γυναικεία σεξουαλική δυσλειτουργία, προβλήματα γυναικείας λίμπιντο , και η συνεχιζόμενη δυσαρέσκεια καταστρέφουν προοδευτικά ολόκληρη τη σεξουαλική ζωή και αυτό φέρνει σοβαρά εμπόδια στη σχέση μεταξύ άνδρα και γυναίκας. Μπορεί να προκαλέσει ακόμη και το τέλος της σχέσης. Έτσι οι αρνητικές συνέπειες μπορεί να είναι πολύ σοβαρές και καταστροφικές. Ανακαλύπτοντας τους λόγους της γυναικείας σεξουαλικής δυσλειτουργίας συμφώνησαν όλοι ότι αυτή η περίπτωση απαιτεί άμεση προσοχή και πρέπει να αντιμετωπίζεται με ιδιαίτερη προσοχή. Διακυβεύονται τόσα πολλά, επομένως η θεραπεία ενίσχυσης των γυναικών είναι απαραίτητη.

Δυσκολίες με μειωμένη σεξουαλική λίμπιντο

Δυσκολίες με μειωμένη σεξουαλική λίμπιντο, ξηρότητα των γεννητικών οργάνων, έλλειψη ευελιξίας καθώς και μειωμένη σεξουαλική διέγερση μπορεί να προκληθούν από πολλά πράγματα, από τον τοκετό έως τα συνηθισμένα φάρμακα για το κρυολόγημα και τη μύτη. Φυσικά, η εμμηνόπαυση μπορεί να θεωρηθεί ως ο πιο σημαντικός λόγος για χαμηλή σεξουαλική ορμή επειδή οδηγεί σε ορμονικές αλλαγές. Η έλλειψη οιστρογόνων στην περιεμμηνόπαυση, το γεγονός ότι η εμμηνόπαυση επηρεάζει τη σεξουαλική σας ορμή και η έλλειψη λίπανσης είναι τα πράγματα από τα οποία συχνά υποφέρουν οι γυναίκες. Η ξηρότητα του κόλπου είναι πολύ δυσάρεστη, όχι μόνο κατά τη διάρκεια του σεξ, αλλά και γενικότερα. Προκαλεί δυσφορία και πόνο και επηρεάζει την αντίληψη της γυναίκας για το σεξ, η οποία επίσης κάθε άλλο παρά ευχάριστη γίνεται.

Εάν δεν έχετε τρόπο να απαλλαγείτε από αυτές τις δυσκολίες, μην τις αφήσετε να προκαλέσουν τα συμπτώματα που αναφέρθηκαν παραπάνω. Αν δοκιμάσετε γυναικείες βελτιωτικές κρέμες, θα εκπλαγείτε όταν καταλάβετε ότι πολλά από αυτά τα δυσάρεστα συμπτώματα εξαφανίζονται και δεν υποφέρετε πλέον κατά τη διάρκεια του σεξ λόγω μειωμένης σεξουαλικής λίμπιντο, πόνων και άλλων κολπικών προβλημάτων.

Η ζωή είναι γεμάτη από περιόδους που δεν νιώθετε τόσο καλά ή απλά σωματικά άβολα, αλλά δεν πρέπει να αφήσετε αυτά τα προσωρινά προβλήματα να εμποδίσουν την ευτυχισμένη σχέση σας με έναν σύντροφο. Αφήστε αυτές τις αλλαγές να μην καταστρέψουν την οικογένειά σας. Μην αρνηθείτε την ευχάριστη σεξουαλική επαφή γιατί θα έχει αρνητική επίδραση στην στενή σας εγγύτητα με έναν σύντροφο. Θα έχει ανεπιθύμητες συνέπειες αργότερα. Οι γυναικείες βελτιωτικές κρέμες είναι αναμφίβολα αποτελεσματικές και ασφαλείς. Ξεχάστε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε στη σεξουαλική σας ζωή και βελτιώστε τη λίμπιντο σας. Είναι φθηνό, αλλά τα αποτελέσματα είναι απίστευτα.

Λόγοι για βουτιά στη σεξουαλική ορμή

Μερικές γυναίκες μπορεί να αισθάνονται μια βουτιά στη σεξουαλική ορμή για κάποιο χρονικό διάστημα. Ο όρος μπορεί να είναι διαφορετικός, αλλά ανεξάρτητα από το πόσο καιρό χρειάζεται, αυτό είναι ανεπιθύμητο και δυσάρεστο. Θέλετε να νιώσετε το ίδιο που ένιωθα στα είκοσί σας; Δεν είναι απαραίτητο να αποδεχτείτε ότι δεν ενδιαφέρεστε για το σεξ αυτή τη στιγμή. Εάν το ζευγάρι δεν έχει σεξουαλική επαφή, αυτό μπορεί να χαλάσει την επικοινωνία μεταξύ τους. Η Η ενίσχυση της γυναικείας λίμπιντο είναι μια απαιτητική εργασία που πολλές εταιρείες εργάστηκαν.

Εάν το πρόβλημα δεν είχε καμία σχέση με τη φυσική πτυχή του θέματος, τότε θα πρέπει να ρωτήσετε ποιος είναι ο λόγος του προβλήματος. Το αίσθημα ενοχής, το άγχος, το άγχος μπορεί να είναι εμπόδιο στη χαλάρωση και την προθυμία για σεξουαλική επαφή. Το συναισθηματικό πρόβλημα δεν είναι λιγότερο δύσκολο και απαιτεί επαγγελματική βοήθεια. Σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να επιλεγεί συμπεριφορική θεραπεία.

Γυναικεία λίμπιντο μετά από απώλεια βάρους

Στις περισσότερες περιπτώσεις, τόσο η γυναικεία λίμπιντο όσο και η υγεία των γεννητικών οργάνων επηρεάζονται από την απώλεια βάρους. Στην πραγματικότητα, οι ιστοί που είναι συνήθως μαλακοί και υγιείς γίνονται χαλαροί. Η γυναικεία ενίσχυση λύνει αυτό το πρόβλημα και αποκαθιστά τις προβληματικές περιοχές.

Γυναικεία επέμβαση ενίσχυσης γίνεται με «λυκόφως» ή γενική αναισθησία και είναι επέμβαση αυθημερόν. Ένας χειρουργός χρειάζεται περίπου μία ή δύο ώρες για να ολοκληρώσει την επέμβαση. Οι μετεγχειρητικοί πόνοι πρέπει να εξαλείφονται με από του στόματος φάρμακα. Στις περισσότερες περιπτώσεις οι ασθενείς είναι σε θέση να εργαστούν σε επτά έως δέκα ημέρες κατά μέσο όρο.

Στους ιατρικούς εμπειρογνώμονες και στην κοινωνία ποτέ δεν άρεσε πολύ η χειρουργική επέμβαση. Και σε ορισμένες περιπτώσεις έχουν δίκιο, γιατί υπάρχουν κάποιοι κίνδυνοι που προκαλούνται από αυτά. Σε ορισμένες περιπτώσεις θα μπορούσατε να το κάνετε με γυναικεία βελτιωτικά χάπια ή ειδικό τζελ λίπανσης. Αυτά τα μέσα μπορούν επίσης να είναι αποτελεσματικά και να κάνουν τα όργανά σας να φαίνονται καλύτερα και νεότερα. Επιπλέον, αυτά τα μέσα δεν προκαλούν επιβλαβείς παρενέργειες.

Πώς να ξεκινήσετε τη θεραπεία της γυναικείας λίμπιντο;

Στην κοινωνία μας οι γυναίκες έχουν την ευκαιρία να αποφασίσουν μεταξύ εργασίας, οικογένειας ή και των δύο. Οι June Cleavers των χθεσινών μέσων ενημέρωσης έχουν αντικατασταθεί από έξυπνες, αυθάδειες, προσανατολισμένες στην καριέρα γυναίκες. Ωστόσο, ενώ όλοι φανταζόμαστε ότι κάνουμε συναρπαστικές σεξουαλικές ζωές όπως το καστ του Sex and the City, πόσοι από εμάς είμαστε στην πραγματικότητα;

Γνωρίζατε ότι το 10% των γυναικών δεν έχουν βιώσει ποτέ οργασμό, είτε μόνες τους είτε με σύντροφο; Δεν είναι θέμα δεν μπορώ, αλλά δεν έχω. Πολλές γυναίκες απλά δεν είναι σίγουρες πώς να κάνουν αυτό που θέλουν στην κρεβατοκάμαρα. Ορίστε λοιπόν μια μικρή συμβουλή βελτίωσης γυναικών για να ξεκινήσετε.

Ο αυνανισμός είναι το κλειδί για να ξέρεις τι είναι καλό, ειδικά αν δεν έχεις ξαναζήσει οργασμό. Αυτό μπορεί να γίνει είτε χειροκίνητα, με δονητή ή οποιονδήποτε τρόπο σας φαίνεται καλός. Μην ασκείτε υπερβολική πίεση στον εαυτό σας για να κορυφωθείτε - καθώς εξερευνάτε το σώμα σας θα ανακαλύψετε τα ερεθίσματά σας. Μπορείτε επίσης να πάρετε γυναικεία βελτιωτικά χάπια για να βελτιώσετε τη λίμπιντο σας.

Θα βοηθήσει ο γυναικείος αυνανισμός να ξεπεραστούν οι γυναικείες σεξουαλικές δυσλειτουργίες;

Ο Γυναικείος αυνανισμός δεν συζητείται πολύ σε θέματα που αφορούν τη σεξουαλικότητα. Ωστόσο, η βιομηχανία σεξουαλικών παιχνιδιών για γυναίκες φτάνει τα δεκάδες εκατομμύρια δολάρια ετησίως. Αν ναι, γιατί ακούμε τόσο λίγα για αυτό;

Συγγνώμη που το λέω, αλλά οι άνδρες αυνανίζονται πιο συχνά από τις γυναίκες. Η Έκθεση Janus για τη σεξουαλική συμπεριφορά διεξήχθη, η οποία αποκάλυψε το 1992 ότι μόλις το 38% των γυναικών βιώνουν αυνανισμός τακτικά κατά 55% των ανδρών. Αν και το Red Book, το περιοδικό για γυναίκες, απέδειξε με την έρευνά του ότι το 68% των παντρεμένων γυναικών βίωσαν αυνανισμό.

Αυτή η εξερεύνηση θα σας κάνει να νιώσετε άνετα. Οι κυρίες μπορούν να έχουν αυτοσυνειδησία στη σεξουαλική επαφή, κάτι που περιορίζει τη δραστηριότητά τους. Οι βαθιές αναπνοές και το σφίξιμο των μυών του υπολογιστή μπορεί να είναι καλό εδώ. Μπορείτε να δείτε τις ασκήσεις Kegel, οι οποίες προορίζονται για την ενδυνάμωση των μυών και την παροχή καλύτερου ελέγχου. Μπορείτε να χαϊδέψετε τον εαυτό σας, δοκιμάζοντας διαφορετικούς βαθμούς και πίεση, και να δείτε τι σας αρέσει περισσότερο. Πειραματιστείτε με ταχύτητες και πιέσεις. Επιπλέον, μπορείτε να δοκιμάσετε γυναικεία βελτιωτικά χάπια για να βιώσετε νέα συναισθήματα!

Εξερευνώντας φαντασιώσεις και ταμπού, προσπαθήστε να καταστρέψετε τα πλαίσια στα οποία βρίσκεστε. Αν θέλετε να μιλάτε βρώμικα κατά τη διάρκεια του σεξ, δοκιμάστε πρώτα να είστε μόνοι. Θα συνηθίσεις πρώτα στην ιδέα, να είσαι συγκεντρωμένος στο σώμα σου και μετά να φαντασιώνεσαι με τον σύντροφό σου.

Αλλαγές τρόπου ζωής για καλύτερη γυναικεία λίμπιντο

Η φιλικότητα σε μια σχέση μετράει πολύ. Ανεβάζει τη λίμπιντο μιας γυναίκας. Όταν και τα δύο άτομα σε ένα ζευγάρι δεν είναι ικανοποιημένα μεταξύ τους, όταν το σεξ δεν φέρνει ευχαρίστηση, το κάνουν λιγότερο συχνά. Είναι απαραίτητο να κατανοήσουμε ότι ορισμένα προβλήματα στη σχέση δεν συμβαίνουν μόνο στο κρεβάτι. Όταν δεν λυθούν, συσσωρεύονται και τελικά επηρεάζουν τη σεξουαλική ζωή.

Εκτός από τη γυναικεία ενίσχυση, μια γυναίκα με χαμηλή λίμπιντο θα πρέπει να αλλάξει τον τρόπο ζωής της. Οι τακτικές ασκήσεις θα σας βοηθήσουν να το κάνετε. Θα βελτιώσει την υγεία του οργανισμού, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Η επιρροή στη σεξουαλική σφαίρα υπάρχει επίσης αν και είναι έμμεση. Το αίμα θα ρέει καλύτερα μέσω του κόλπου, ανακουφίζοντας τη διέγερση και κατά συνέπεια τη σεξουαλική ορμή. Η φιλική σχέση βοηθάει πολύ—τα χάδια του συντρόφου σας θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστα και η γυναίκα θα είναι πιο ανοιχτή μαζί του και κατά τη διάρκεια του σεξ.

Γυναικεία χάπια ενίσχυσης: η καλύτερη λύση για τις γυναικείες σεξουαλικές δυσλειτουργίες

Κανονικά, προβλήματα που σχετίζονται με τη σεξουαλική ζωή ενοχλούν τους άνδρες λόγω της γενικής άποψης ότι φαίνεται να ελέγχουν τη σεξουαλική δραστηριότητα. Αυτή η πεποίθηση χρησιμοποιείται σαφώς από πολλές εταιρείες που παράγουν διαφορετικά αντρικά βελτιωτικά χάπια. Όμως, όσον αφορά τις γυναίκες, η χαμηλή γυναικεία λίμπιντο και η σεξουαλική ορμή δεν σχετίζονται μόνο με τους άνδρες. Οι γυναίκες επιλέγουν γυναικεία βελτιωτικά χάπια για να ταιριάζουν στο σώμα τους και ταυτόχρονα, να απαλλάσσονται από προβλήματα που σχετίζονται με το σεξ.

Βασικά, τα γυναικεία βελτιωτικά χάπια έχουν δύο κύριους σκοπούς για τις γυναίκες: αλλάζουν τη σεξουαλική τους ζωή και βοηθούν στην προστασία των καλών σχέσεων με τους συντρόφους τους. Τα θηλυκά βελτιωτικά χάπια ενισχύουν την όρεξη των γυναικών για σεξ και οικειότητα και βοηθούν στην εξάλειψη των συνηθισμένων σεξουαλικών τους προβλημάτων. Συνήθως, οι γυναίκες αντιμετωπίζουν συναισθηματικά, κοινωνικά και σωματικά προβλήματα που εντυπωσιάζουν πολύ τη σεξουαλική τους ζωή. Όλα αυτά τα προβλήματα επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό τη σεξουαλική ζωή των γυναικών και εδώ μπορούν να βοηθήσουν τα γυναικεία βελτιωτικά χάπια.

Πώς να βελτιώσετε το σχήμα του κόλπου για καλύτερη σεξουαλική υγεία;

Πολλές γυναίκες αρχίζουν να εξετάζουν την πλαστική χειρουργική ως έναν τρόπο για να βελτιώσουν το σχήμα του γεννητικού τους οργάνου. Με την ηλικία ο κόλπος αλλάζει με τον ίδιο τρόπο που αλλάζουν και άλλα μέρη του σώματος, και αυτό το γεγονός γίνεται προφανές στις γυναίκες και τους συντρόφους τους. Μπορεί να μην γνωρίζετε ότι οι αδενικοί ιστοί αντικαθίστανται από λιπώδεις ιστούς με την πάροδο της ηλικίας και ως αποτέλεσμα ο κόλπος αλλάζει το σχήμα του.

Η γήρανση μειώνει την ανθεκτικότητα του δέρματος και είναι ένας από τους συχνούς παράγοντες που προκαλούν αυτές τις δυσάρεστες αλλαγές. Σε τέτοιες περιπτώσεις, οι πλαστικοί χειρουργοί συνιστούν μια επέμβαση που ονομάζεται "Κολποπλαστική". Οι γυναίκες μπορούν να διορθώσουν το σχήμα του κόλπου με αυτήν την επέμβαση κολπικής αναζωογόνησης. Η χειρουργική επέμβαση επιτρέπει στις γυναίκες να βελτιώσουν τη λίπανση και να ενισχύσουν τη σεξουαλική ορμή. Πιθανότατα θα έχετε την κατάσταση του κόλπου που είχατε πριν στα εφηβικά σας χρόνια.

Μερικές φορές η διαδικασία μπορεί να γίνει χωρίς ουλές. Ωστόσο, τέτοιες περιπτώσεις είναι σπάνιες καθώς η γήρανση επηρεάζει σημαντικά τα γεννητικά όργανα. Αυτή η επέμβαση μπορεί να είναι μια αιτία κάποιου πόνου που διαρκεί για μερικές εβδομάδες. Οι ασθενείς μπορούν συνήθως να επιστρέψουν στην εργασία τους μετά από περίπου μία εβδομάδα και να συνεχίσουν όλες τις συνήθεις δραστηριότητές τους 3-4 εβδομάδες αργότερα.

Για να βρείτε την καλύτερη λύση για τα προβλήματα που έχετε λόγω γήρανσης, επισκεφτείτε ένα φόρουμ βελτίωσης γυναικών όπου υπάρχουν τέτοια προβλήματα συζητούνται. Εκεί θα βρείτε διαφορετικές απόψεις, συμβουλές και συστάσεις για τη φυσική βελτίωση του κόλπου σας.

Λύση: φυτικά χάπια γυναικείας λίμπιντο που μπορούν να ενισχύσουν τη γυναικεία λίμπιντο και τη γονιμότητα

Οι γυναίκες αγοράζουν ενισχυτικά γονιμότητας προκειμένου να αυξήσουν την ενέργεια και το κίνητρο για οικειότητα, κάτι που είναι ουσιαστικό μέρος μιας στενής, χαρούμενης και στοργικής σχέσης με τον σύντροφο. Τα ενισχυτικά γυναικείας γονιμότητας βελτιώνουν τη σεξουαλική ζωή και διορθώνουν τις ορμονικές, διατροφικές και προκαλούμενες από το στρες ανισορροπίες που μπορούν να μας στερήσουν η επιθυμία για σεξουαλική οικειότητα. Είναι προφανές ότι η σεξουαλική ζωή των γυναικών επηρεάζεται από τις όποιες δυσκολίες μπορεί να αντιμετωπίσουν. Υποφέροντας από χρόνια κόπωση και άγχος, προτιμούν να περνούν τα βράδια τους κοιμόμενοι ή χαλαρώνοντας παθητικά, καθώς δεν έχουν σεξουαλική επιθυμία ή ενέργεια να ξοδέψουν στο σεξ.

Τα Προβλήματα υπογονιμότητας μπορεί να συνδέονται με χαμηλή λίμπιντο, που προκλήθηκε από κάποιο ψυχολογικό τραύμα στο παρελθόν που επηρεάζει τις σεξουαλικές παρορμήσεις του σώματος. Όταν μια γυναίκα είναι άρρωστη είναι επιρρεπής να υποφέρει από έλλειψη σεξουαλικής επιθυμίας επειδή η φυσική απόκριση του σώματος δεν είναι ισχυρή. Ένα από τα συνηθισμένα σωματικά προβλήματα που κάνει τις γυναίκες να αδιαφορούν για το σεξ είναι η ξηρότητα του κόλπου. Προκαλείται από ορμονική ανισορροπία, κυρίως, χαμηλή τεστοστερόνη. Εάν τα επίπεδα ορμονών είναι φυσιολογικά, οι γυναίκες έχουν το φυσικό τους λιπαντικό κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής.

Υπάρχουν φυσικά βότανα που μπορούν να τονώσουν τη γυναικεία γονιμότητα, να βελτιώσουν τη σεξουαλική σας ζωή και να συμβάλουν στην καλύτερη λειτουργία του αναπαραγωγικού συστήματος. Όπως ειπώθηκε ήδη παράγονται ενισχυτές γυναικείας γονιμότητας για να βοηθήσουν τις γυναίκες να αντιμετωπίσουν αυτό το πρόβλημα. Χρησιμοποιώντας τα, οι κυρίες μπορούν να επιστρέψουν σε πιο ικανοποιητική σχέση με πιο ικανοποιητικό σεξ. Μπορούν να αποκαταστήσουν τη σεξουαλική τους ορμή και να είναι πιο ενεργητικοί από αυτή την άποψη. Συνήθως περιέχουν εκχύλισμα φύλλων βατόμουρου, φύλλα Damiana, ρίζες τζίντζερ, βαλεριάνα, γλυκόριζα και μαύρο Cohosh. Αυτά τα βότανα μπορούν να ενισχύσουν τη γυναικεία γονιμότητα:

  • Το φύλλο βατόμουρου ως βότανο εγκυμοσύνης που ενισχύει την ικανότητα του σώματος να συλλάβει. Είναι και γυναικείο τονωτικό.
  • Η ρίζα γλυκόριζας ομαλοποιεί το ενδοκρινικό προφίλ ενισχύοντας τα επινεφρίδια και το φύλλο Damiana είναι ένα αφροδισιακό γνωστό από την αρχαιότητα.
  • Η λειτουργία της ρίζας βαλεριάνας, της ρίζας Black Cohosh και της ρίζας Τζίντζερ είναι η ανακούφιση από το στρες, η εξισορρόπηση του ορμονικού συστήματος, η σεξουαλική διέγερση.

Οι γυναίκες που λαμβάνουν ενισχυτικά λίμπιντο που περιέχουν αυτά τα συστατικά αναφέρεται ότι έχουν βιώσει ορισμένες σημαντικές αλλαγές στον οργανισμό τους, μεταξύ των οποίων αναφέρονται πιο σφριγηλή κολπική σύσπαση, λιγότερος πόνος στην περίοδο, καλύτερος ύπνος και μεγαλύτερο στήθος.

Η πλειονότητα των ενισχυτών γονιμότητας αποκαλύπτεται στα φόρουμ γυναικείας γονιμότητας ότι είναι απολύτως ασφαλείς. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι κυρίες δεν πρέπει να ανησυχούν για τις αρνητικές επιπτώσεις μαζί με άλλες ανεπιθύμητες ενέργειες όταν χρησιμοποιούν αυτά τα φυτικά φάρμακα. Στην πραγματικότητα, αυτού του είδους τα είδη δεν χρειάζονται συνταγή γιατρού.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ξεκλειδώνοντας τα μυστικά της γυναικείας λίμπιντο: Ένας ολοκληρωμένος οδηγός για τη γυναικεία σεξουαλική υγεία

Πολλές γυναίκες αντιμετωπίζουν προβλήματα στη σεξουαλική ζωή και αναζητούν λύσεις. Το πρόβλημα είναι ότι μπορείς εύκολα να βρεις ένα ανδρικό προϊόν ενίσχυσης: από το γνωστό Viagra μέχρι όλα αυτά τα φυτικά χάπια και κρέμες. Αν και αυτές οι επιλογές όντως αυξάνουν τη γυναικεία σεξουαλική ορμή, έχουν σχεδιαστεί και σχεδιαστεί για άνδρες και μπορεί να προκαλέσουν παρενέργειες. Η ιστορία πίσω από τη γυναικεία λίμπιντο Συχνά προβλήματα , που έχουν να κάνουν με τη σεξουαλική επαφή, εκφοβίζουν τους άνδρες επειδή δεν αναγνωρίζουν πώς να τα αντιμετωπίσουν και πώς να διορθώσουν την κατάσταση. Διαφορετικές φαρμακευτικές εταιρείες επωφελούνται κατάφωρα από αυτή την ιδέα προσφέροντας ανδρικά χάπια ενίσχυσης σε άνδρες που ασχολούνται με τις σεξουαλικές τους σχέσεις. Ωστόσο, παράπονα για χαμηλή λίμπιντο μπορεί να παρατηρηθούν και στις γυναίκες, ειδικά στα 40 τους. Αυτή η κατάσταση εκφράζεται στην πλειονότητα των περιπτώσεων με γρήγορη απώλεια ενδιαφέροντος ή/και ενέργειας πριν οι γυναίκες φτάσουν

Τι είναι η ακμή; Μια ολοκληρωμένη επισκόπηση της ακμής, των σπυριών και των μαύρων στιγμάτων: συμπτώματα, αιτίες, επιλογές θεραπείας.

Με όλη αυτή τη συζήτηση για την ακμή, θα μπορούσαμε κάλλιστα να προσπαθήσουμε να προσδιορίσουμε λίγο την πάθηση. Η ακμή είναι η κοινώς χρησιμοποιούμενη ονομασία για τους πόρους που φράσσονται από σμήγμα (γνωστά και ως λευκά στίγματα και μαύρα στίγματα), σπυράκια, οζίδια ή κύστεις που μπορεί να εμφανιστούν στο πρόσωπο, το λαιμό, τους ώμους, το στήθος, την πλάτη, τα μπράτσα και τα πόδια. Οι περισσότεροι έφηβοι και ένας μεγάλος αριθμός ενηλίκων υποφέρουν από ακμή για περισσότερο ή λιγότερο εκτεταμένες χρονικές περιόδους. Η πάθηση δεν περιορίζεται σε καμία ηλικιακή ομάδα, φυλή ή φύλο. Επηρεάζει εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Τα μεγαλύτερα προβλήματα με την ακμή είναι η δυσάρεστη εμφάνιση των σπυριών και οι ουλές που μπορεί να αφήσουν πίσω τους. Τύποι ακμής Αν και τα σπυράκια είναι μακράν η πιο κοινή μορφή ακμής και αυτή που είναι πιθανό να συναντήσουν ή να υποφέρουν οι περισσότεροι, θα πρέπει να ξέρετε ότι υπάρχουν και άλλες μορφές. Η απλούστερη μορφή είναι η κοινή ακ

Ένας ολοκληρωμένος οδηγός για την ενίσχυση του μαστού: Φυσικές θεραπείες ή χειρουργική επέμβαση;

Ενίσχυση στήθους Εκατοντάδες χιλιάδες γυναίκες σε όλο τον κόσμο εύχονται να έχουν μεγαλύτερο στήθος. Ωστόσο, η πλειονότητα αυτών των γυναικών δεν θα επιδιώξει ποτέ οποιαδήποτε μορφή ενίσχυσης του μαστού. Αν και θα ήθελαν να έχουν μεγαλύτερο στήθος, αυτές οι γυναίκες δεν είναι πρόθυμες να υποβάλουν τους εαυτούς τους στους κινδύνους ή τις ασεβείς χειρουργικές επεμβάσεις ενίσχυσης στήθους - και ποιος θα μπορούσε να τις κατηγορήσει; Ειλικρινά, οι περισσότερες επεμβάσεις ενίσχυσης στήθους δημιουργούν λιγότερο από τέλεια αποτελέσματα. Ακόμη και οι γυναίκες που επιλέγουν μια μέτρια ενίσχυση B-cup ή C-cup μπορεί να καταλήξουν με αφύσικα ή ανομοιόμορφα εμφυτεύματα. Αν σκεφτεί κανείς ότι οι γυναίκες με εμφυτεύματα έχουν 21 τοις εκατό αύξηση στον καρκίνο, η χειρουργική επέμβαση δεν φαίνεται να αξίζει τον κόπο. Οι περισσότερες έξυπνες γυναίκες θα προτιμούσαν να ζήσουν με ένα απογοητευτικό A-Cup παρά να ξοδέψουν χιλιάδες δολάρια θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία τους για να έχουν μεγαλύτερο στήθος. Τα