Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ξεκλειδώνοντας τα μυστικά της γυναικείας λίμπιντο: Ένας ολοκληρωμένος οδηγός για τη γυναικεία σεξουαλική υγεία

Πολλές γυναίκες αντιμετωπίζουν προβλήματα στη σεξουαλική ζωή και αναζητούν λύσεις. Το πρόβλημα είναι ότι μπορείς εύκολα να βρεις ένα ανδρικό προϊόν ενίσχυσης: από το γνωστό Viagra μέχρι όλα αυτά τα φυτικά χάπια και κρέμες. Αν και αυτές οι επιλογές όντως αυξάνουν τη γυναικεία σεξουαλική ορμή, έχουν σχεδιαστεί και σχεδιαστεί για άνδρες και μπορεί να προκαλέσουν παρενέργειες.

Η ιστορία πίσω από τη γυναικεία λίμπιντο

Συχνά προβλήματα, που έχουν να κάνουν με τη σεξουαλική επαφή, εκφοβίζουν τους άνδρες επειδή δεν αναγνωρίζουν πώς να τα αντιμετωπίσουν και πώς να διορθώσουν την κατάσταση. Διαφορετικές φαρμακευτικές εταιρείες επωφελούνται κατάφωρα από αυτή την ιδέα προσφέροντας ανδρικά χάπια ενίσχυσης σε άνδρες που ασχολούνται με τις σεξουαλικές τους σχέσεις. Ωστόσο, παράπονα για χαμηλή λίμπιντο μπορεί να παρατηρηθούν και στις γυναίκες, ειδικά στα 40 τους. Αυτή η κατάσταση εκφράζεται στην πλειονότητα των περιπτώσεων με γρήγορη απώλεια ενδιαφέροντος ή/και ενέργειας πριν οι γυναίκες φτάσουν ποτέ σε οργασμό. Αυτό το πρόβλημα ενοχλεί τις κυρίες και εξελίσσεται σε παράγοντα που απειλεί την αρμονία των σχέσεων.

Πολύ συχνά η ύπαρξη μιας τυπικής γυναίκας είναι γεμάτη από πολλά προβλήματα, τα οποία μπορεί να έχουν την αιτία τους στην κοινωνική πραγματικότητα, τις συναισθηματικές εμπειρίες και τη σωματική υγεία. Οι γυναίκες έχουν αρκετά συναισθηματικά και κοινωνικά προβλήματα με τις οικογένειές τους σχετικά με τα καθήκοντά τους. Οι γυναίκες έχουν πολλά καθήκοντα στο σπίτι, φροντίζουν τα παιδιά και τον πλούτο της οικογένειας. Και ταυτόχρονα οι γυναίκες συνεχίζουν να εργάζονται πολύ σκληρά. Πρέπει να αγωνιστούν σε ίσο επίπεδο με τους άνδρες. Και το βράδυ είναι κουρασμένοι και δεν έχουν καμία επιθυμία να περάσουν αυτόν τον χρόνο με έναν σύζυγο, θέλουν απλώς να κοιμηθούν.

Η Χαμηλή γυναικεία λίμπιντο μπορεί να είναι αποτέλεσμα συναισθηματικών και κοινωνικών προβλημάτων. Οι σωματικοί αγώνες μπορούν επίσης να οδηγήσουν σε χαμηλή γυναικεία λίμπιντο. Σίγουρα, οι γυναίκες που υποφέρουν σωματικά από καταστάσεις υγείας διστάζουν περισσότερο να κάνουν σεξ λόγω της αντίδρασης του αδύναμου σώματος. Και η πιο συνηθισμένη επίδραση των αδύναμων φυσικών αποκρίσεων στη σεξουαλική σχέση των γυναικών είναι αυτή του περιστασιακού και αδύναμου, αν υπάρχει, οργασμού. Αν και οι γυναίκες μπορούν να έχουν περισσότερους οργασμούς από τους άνδρες, χάνουν την ικανότητα οργασμού πιο συχνά από τους άνδρες.

Κολπική ξηρότητα και γυναικεία λίμπιντο

Κολπική ξηρότητα, η οποία διακόπτει το ενδιαφέρον των σεξουαλικές σχέσεις και προκαλούν προβλήματα γυναικείας λίμπιντο, προκαλείται από ανεπάρκεια ορμονικών αλλαγών και χαμηλό επίπεδο τεστοστερόνης. Εάν υπάρχουν αρκετές ορμόνες του σώματος και τεστοστερόνη, οι γυναίκες μπορούν να λιπαίνονται χωρίς πρόσθετη βοήθεια κατά τη διάρκεια του σεξ. Οι αδύναμες φυσικές αντιδράσεις μπορεί επίσης να σημαίνουν αδύναμους οργασμούς ή ακόμα και αδυναμία να έχουμε οργασμό καθόλου. Παρά το γεγονός ότι οι γυναίκες φτάνουν σε περισσότερους οργασμούς από τους άνδρες, αυτά τα βασικά σεξουαλικά στοιχεία χάνονται γρήγορα από τις γυναίκες παρά από τους άνδρες.

Τα Γυναικεία βελτιωτικά χάπια βοηθούν τις γυναίκες που υποφέρουν από κολπική ξηρότητα, στειρότητα και άλλα σχετικά προβλήματα, τα οποία προκαλούν προβλήματα στις σχέσεις με τους συντρόφους τους. Ούτως ή άλλως, οι αμφιβολίες και η πίεση της εγκυμοσύνης μπορούν να καταστρέψουν την ελπίδα του ζευγαριού για σύλληψη και ως εκ τούτου να δημιουργήσουν μεγάλο άγχος μεταξύ των συντρόφων. Η υπογονιμότητα μπορεί επίσης να προσδιοριστεί από περιπτώσεις χαμηλής σεξουαλικής επιθυμίας, η οποία με τη σειρά της οφείλεται σε οδυνηρές εμπειρίες των γυναικών που συχνά κάνουν τις σεξουαλικές παρορμήσεις του σώματός τους να κλείνουν αυτόματα.

Ανοργασμία

Έχετε προβλήματα με τον οργασμό; Φαίνεσαι να είσαι πολύ ενθουσιασμένος αλλά δεν βοηθάει. Σε αυτήν την περίπτωση, πιθανότατα υποφέρετε από ανοργασμία, χωρίς να το αγνοώ.

Η έρευνα σχετικά με θέματα υγείας έχει αφιερωθεί στο δίλημμα των ανδρών. Στον άνδρα παρέχονται εναλλακτικές λύσεις όταν πρέπει να θεραπεύσει τη στυτική δυσλειτουργία, λαμβάνοντας υπόψη τις περιπτώσεις που η χειρουργική επέμβαση μπορεί να είναι λύση, αλλά όχι μοναδική διέξοδος από την κατάσταση και όταν τα χάπια και τα συμπληρώματα μπορούν να βοηθήσουν. Ήρθε η στιγμή να εξετάσετε προσεκτικά τα προβλήματά σας.

Εάν είστε αυτός που δεν έχει λάβει ικανοποίηση από το σεξ για μεγάλο χρονικό διάστημα και κανείς δεν φαινόταν να ενδιαφέρεται για αυτό, τότε θα πρέπει να γνωρίζετε τα δεδομένα των φρικτών στατιστικών. Δεν είσαι μόνος. Επιπλέον, έως και το 15% των γυναικών δεν μπορούν να φτάσουν στον οργασμό χωρίς ειδική βοήθεια και οι μισές γυναίκες αντιμετωπίζουν συχνά τέτοιου είδους εμπόδια. Όταν περίπου το 65% των γυναικών δεν είναι ικανοποιημένες με τις οικειότητες, αυτό γίνεται σοβαρό πρόβλημα.

Πριν από λίγο καιρό, οι επαγγελματίες σεξουαλικής υγείας των γυναικών όρισαν την έννοια της ανοργασμίας με μεγαλύτερη ακρίβεια.

Αιτίες ανοργασμίας

Παρά την αυτοαναφορά για αυξημένη σεξουαλική διέγερση/διέγερση, δεν υπάρχει οργασμός, αισθητά μειωμένη δύναμη των αισθήσεων οργασμού, χαμηλή γυναικεία λίμπιντο ή εμφανής καθυστέρηση οργασμού από κάθε τύπο διέγερσης.

Καθώς η ανοργασμία μπορεί να συμβεί τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες, αλλά πιο συχνά οι γυναίκες υποφέρουν από αυτήν. Η ανδρική ανοργασμία δεν μελετήθηκε πολύ. Η ανοργασμία μπορεί να είναι δύο τύπων: πρωτοπαθής ανοργασμία, όταν δεν βιώθηκε ποτέ οργασμός και ο δεύτερος τύπος είναι δευτερογενής ανοργασμία, σε περίπτωση που το άτομο είχε οργασμούς πριν αλλά για κάποιο λόγο δεν τους έχει πλέον και ακόμα κι αν κάνει ο οργασμός επιτυγχάνεται με αυνανισμό και όχι φυσικά κατά τη διάρκεια του σεξ. Η θεραπεία επιλέγεται σύμφωνα με τις λεπτομέρειες της περίπτωσης και ανάλογα με το άτομο που πάσχει από ανοργασμία σε ένα ζευγάρι: άνδρα ή γυναίκα.

Μόλις βρείτε την αιτία του προβλήματος, το έχετε λύσει εν μέρει. Κάτι προκαλεί το πρόβλημα στο σώμα σας και θα πρέπει να προσπαθήσετε να αντιμετωπίσετε τη δυσλειτουργία που είναι για να μάθετε τον λόγο της. Αξίζει τον κόπο να συμβουλευτείτε πρώτα τον γιατρό για να βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε κάποια ασθένεια, απλώς για να αποκλείσετε αυτή την πιθανότητα από την αρχή. Ένας τέτοιος λόγος είναι πιθανός και για τις δύο μορφές ανοργασμίας. Μόλις εξαιρέσετε τέτοιους λόγους, είναι ώρα για διάγνωση και θεραπεία. Με τον ίδιο τρόπο, εάν η ρίζα του προβλήματος είναι ψυχολογική, για παράδειγμα το άτομο κακοποιήθηκε, τότε ο ειδικός μπορεί να ορίσει συμβουλευτική.

Ανοργασμία: επιλογές θεραπείας

Όταν ένα άτομο βρίσκεται υπό πίεση και δεν μπορεί να χαλαρώσει με τον σύντροφο, οι σκέψεις είναι μακριά και δεν επικεντρώνονται στο σεξ, τότε συμβαίνει συχνά. Πρέπει κανείς να ξεκουραστεί, να τρώει υγιεινά τρόφιμα, να κάνει ασκήσεις και να λαμβάνει βοήθεια από στενούς ανθρώπους. Ηθεραπεία ανοργασμίας δεν είναι στην πραγματικότητα δύσκολη, αλλά ένας κατάλληλος τρόπος ζωής είναι σημαντικός για να είσαι σεξουαλικά υγιής.

Το 30% των γυναικών βιώνει τακτικούς οργασμούς. Ένας μεγάλος αριθμός γυναικών χρειάζεται διέγερση της κλειτορίδας, ιδιαίτερα με το χέρι ή από το στόμα. Μάλλον δεν είστε τόσο οξυδερκείς όσο πριν. Τέτοια πράγματα συμβαίνουν στη σεξουαλική ζωή. Φανταστείτε σεξουαλικά ελκυστικά πράγματα και συζητήστε αυτά τα σημεία με τον σύντροφό σας, δοκιμάστε νέα πράγματα. Συνιστάται η βοήθεια σεξοθεραπευτή, που βοηθά να επαναφέρετε τον ρομαντισμό στη ζωή σας και να απολαύσετε την ίδια ευχαρίστηση με ανανεωμένη δύναμη!

Τα χάπια ενίσχυσης της λίμπιντο των γυναικών κάνουν τη ροή του αίματος πιο εντατική. Το αίμα τρέχει στα γεννητικά όργανα και αυτό βοηθά στη δημιουργία φυσικού λιπαντικού όταν έχετε κολπική ξηρότητα. Το πιο σημαντικό πράγμα στα προβλήματα με την αναγκασμία είναι ότι σταθεροποιούν το επίπεδο των ορμονών και προσθέτουν σε αισθήσεις που σας βοηθούν έτσι να επιτύχετε τον οργασμό. Είναι αβλαβή και αποτελεσματικά για χρήση μαζί με άλλα φάρμακα που πιθανώς πρέπει να λαμβάνετε ταυτόχρονα.

Πώς να βελτιώσετε την σεξουαλική ορμή στις γυναίκες;

Ουσιαστικά, οι λύσεις βελτίωσης της σεξουαλικής ορμής περιλαμβάνουν 2 κύριες λειτουργίες για τις γυναίκες: να βελτιώσουν την οικεία τους ζωή και να βοηθήσουν να διατηρήσουν ικανοποιημένες σχέσεις με τα αγαπημένα τους πρόσωπα . Τα θηλυκά βελτιωτικά χάπια αυξάνουν την επιθυμία των γυναικών για σεξουαλική επαφή και βοηθούν στην αντιμετώπιση των συχνών προσωπικών τους ζητημάτων. Συναισθηματικά, σωματικά και κοινωνικά προβλήματα επηρεάζουν άσχημα τη σεξουαλική ζωή. Αντί να απολαμβάνουν το σεξ με τους συντρόφους τους, οι γυναίκες τείνουν να περνούν το μεγαλύτερο μέρος των βραδινών τους για ύπνο και ξεκούραση. Σημαίνει ότι χάνουν εντελώς την επιθυμία και την ενέργεια για σεξ.

Οι λύσεις που αυξάνουν τη σεξουαλική ορμή λειτουργούν επιπρόσθετα για να βοηθήσουν να χαρούν κυρίες που αντιμετωπίζουν προβλήματα υπογονιμότητας, τα οποία έχουν επίδραση στις στενές σχέσεις τους. Στην πραγματικότητα, οι ανησυχίες και το άγχος της σύλληψης ενός παιδιού μπορεί να επηρεάσουν τον στόχο των συντρόφων για εγκυμοσύνη και ως εκ τούτου, να προσθέσουν περισσότερο συναισθηματικό στρες μεταξύ ανδρών και γυναικών.

Η χαμηλή σεξουαλική όρεξη που είναι αποτέλεσμα κάποιας τραυματικής εμπειρίας του παρελθόντος που έκλεισε τις σεξουαλικές παρορμήσεις του σώματος των γυναικών μπορεί επίσης να προκαλέσει προβλήματα υπογονιμότητας.

Οι σωματικοί αγώνες είναι ένας άλλος λόγος για να έχετε χαμηλή λίμπιντο εκτός από συναισθηματικά και κοινωνικά προβλήματα. Οι γυναίκες που έχουν προβλήματα με την υγεία τους έχουν λιγότερες σεξουαλικές επιθυμίες από τις υγιείς γυναίκες. Αυτό συμβαίνει επειδή οι αποκρίσεις του σώματός τους γίνονται αδύναμες. Μία από τις αιτίες της χαμηλής λίμπιντο στις γυναίκες είναι η ξηρότητα του κόλπου. Όταν οι γυναίκες υποφέρουν από αυτό, δεν ενδιαφέρονται για το σεξ. Συμβαίνει λόγω ορμονικών αλλαγών στον οργανισμό και χαμηλών επιπέδων τεστοστερόνης. Όταν το επίπεδο των ορμονών είναι ισορροπημένο, αλλά το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει τότε το ζευγάρι μπορεί να καταφύγει στη λίπανση κατά τη σεξουαλική επαφή για να λύσει αυτό το πρόβλημα.

Αδύναμη απόκριση του σώματος σημαίνει αδύναμους οργασμούς ή καθόλου οργασμούς. Αν και οι γυναίκες μπορούν να έχουν πολλαπλούς έντονους οργασμούς, χάνουν αυτή την ικανότητα πολύ πιο γρήγορα από τους άνδρες.

Δεδομένου ότι η πλειοψηφία των γυναικείων βελτιωτικών χαπιών θεωρούνται 100% ακίνδυνα, οι γυναίκες δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τυχόν επιβλαβή αποτελέσματα ή παρενέργειες όταν παίρνετε τέτοια χάπια. Αυτά τα συμπληρώματα στην πραγματικότητα δεν χρειάζεται καν να συνταγογραφούνται από ιατρό.

Εάν ο στόχος μιας γυναίκας είναι να συλλάβει, δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι θα το πάρει με γυναικεία ενισχυτικά χάπια. Συμβάλλουν στη διαδικασία ενισχύοντας την αντοχή και τη σεξουαλική απόδοση. Υπάρχει μια ευκαιρία να βελτιωθεί η σεξουαλική ζωή τόσο των ανδρών όσο και των γυναικών, και αν μιλάμε για γυναίκες, υπονοούμε γυναικεία χάπια ενίσχυσης.

Γυναικεία ενισχυτικά χάπια

Τα θηλυκά βελτιωτικά χάπια μπορούν να βοηθήσουν τις γυναίκες να βελτιώσουν τη σεξουαλική τους ζωή καθώς και να διορθώσουν προβλήματα που σχετίζονται με το αναπαραγωγικό σύστημα. Οι γυναίκες μπορούν να αρχίσουν να αισθάνονται σεξουαλική επιθυμία και να δείχνουν περισσότερο ενδιαφέρον για τη σεξουαλική ζωή, κάτι που βελτιώνει τη σχέση ενός ζευγαριού γενικά. Τα συστατικά των γυναικείων χαπιών περιλαμβάνουν το φύλλο Damiana, τη ρίζα γλυκόριζας, το εκχύλισμα φύλλων βατόμουρου, τη μαύρη ρίζα Cohosh, τη ρίζα της βαλεριάνας και τη ρίζα τζίντζερ.

  •  Το εκχύλισμα φύλλων βατόμουρου είναι τονωτικό για τις γυναίκες και το λεγόμενο βότανο εγκυμοσύνης. Ενισχύει την ικανότητα απόκτησης παιδιού.
  • Η ρίζα γλυκόριζας κάνει τα επινεφρίδια των γυναικών πιο δυνατά και βελτιώνει επίσης τις ορμονικές λειτουργίες. Όσο για το φύλλο Damiana, είναι ένα διάσημο αφροδισιακό.
  • Οι ρίζες του Valerian, του Ginger και του Black cohosh είναι επίσης συστατικά γυναικείων χαπιών ενίσχυσης. Ανακουφίζουν από το άγχος και την ένταση, διεγείρουν τη σεξουαλική επιθυμία και βελτιώνουν το ορμονικό επίπεδο.

Με ένα από αυτά τα προϊόντα, οι κυρίες που χρησιμοποιούν σεξουαλικά διεγερτικά έχουν δείξει μια σειρά από ουσιαστικές αλλαγές στο σώμα τους, όπως π.χ. : πολύ λιγότερη δυσφορία κατά την περίοδο, πιο χαλαρωτικός ύπνος, πιο σφιχτή σύσπαση των γεννητικών οργάνων και μεγαλύτερο στήθος.

Λίπανση για καλύτερο γυναικείο φύλο

Η επικοινωνία με έναν σύντροφο είναι το πιο σημαντικό στοιχείο του καλύτερου σεξ. Αυτό είναι ένα απλό γεγονός, αλλά ταυτόχρονα το πιο προβληματικό πράγμα στην προσπάθεια να είσαι κοντά στον σύντροφό σου. Πολλοί άνθρωποι απλώς σιωπούν και κρύβουν τη δυσαρέσκειά τους και σε ορισμένες ακραίες περιπτώσεις μιμούνται τη σεξουαλική ικανοποίηση. Αλλά μην ελπίζετε ότι ο σύντροφός σας θα μαντέψει τι σας κάνει να είστε ικανοποιημένοι χωρίς κανένα σημάδι από εσάς. Και αν δεν έχετε δείξει ποτέ ξανά έλλειψη ικανοποίησης, ο σύντροφός σας δεν μπορεί ποτέ να το μάθει.

Σε περίπτωση που δεν έχετε ακόμα το θάρρος να κάνετε μια περιεκτική συζήτηση, υπάρχουν πολλοί τρόποι να δείξετε στον σύντροφό σας τι μπορεί να σας αρέσει κατά τη διάρκεια του σεξ. Υπονοήστε το με κάποιο τρόπο, είτε γκρινιάζοντας είτε μετακινώντας το σώμα σας. Ένας ακόμη τρόπος είναι να κουνήσετε το χέρι του συντρόφου σας και να του δείξετε τι θα θέλατε να κάνει.

Είναι ζωτικής σημασίας να είστε έτοιμοι για συμβιβασμούς, ειδικά όσον αφορά τη συχνότητα της σεξουαλικής επαφής και τους τρόπους να την έχετε, που σας κάνουν και τους δύο ευχαριστημένους και ικανοποιημένους. Να έχετε πάντα κατά νου ότι ο καθένας από εσάς θέλει ο άλλος να είναι ευτυχισμένος και θα ήθελε να μάθει τι σας κάνει ικανοποιημένους.

Δεν θα υπάρξουν γρήγορες αλλαγές, γιατί το σεξ είναι κάτι που χρειάζεται χρόνο, όπως και μια γόνιμη συζήτηση. Αν όμως καταφέρεις να το ξεκινήσεις, ετοιμάσου για μια πιο ανοιχτή συζήτηση, που θα σε κάνει να καταλάβεις τι είναι καλό για τον σύντροφό σου.

Σας συνιστούμε να βρείτε αποτελεσματικά και αβλαβή γυναικεία βελτιωτικά χάπια φυσικής προέλευσης. Αυτά τα προϊόντα έχουν θετική επίδραση στη ροή του αίματος στα γεννητικά όργανα και ευνοούν τη σωστή λίπανση του κόλπου , που σας επιτρέπει να απαλλαγείτε από την ξηρότητα.

Γυναικείες κρέμες λίπανσης

Υπάρχουν διάφορα διαθέσιμα προϊόντα γυναικείας βελτίωσης που θα βοηθήσουν στη λίπανση του κόλπου. Ωστόσο, δεν παρέχουν μακροχρόνια αποτελέσματα ή οφέλη σύσφιξης.

Χρησιμοποιώντας γυναικείες κρέμες λίπανσης είναι σίγουρο ότι θα δείτε οφέλη όπως:

  • Άμεση αίσθηση σύσφιξης του κόλπου – Νιώστε τα οφέλη μέσα σε λίγα λεπτά
  • Βελτιωμένη σεξουαλική ορμή
  • Αποκαταστήστε την ελαστικότητα του κόλπου
  • Απαλύνετε την κολπική ξηρότητα – Σταματήστε τον πόνο κατά τη διάρκεια Σεξουαλική επαφή
  • Αυξημένη ροή αίματος προς τον κόλπο – ενίσχυση της λίμπιντο σας
  • Αυξημένη ευαισθησία – Απολαύστε περισσότερο τη σεξουαλική επαφή
  • Μειώστε τον κίνδυνο κολπικών λοιμώξεων όπως η τσίχλα

Αν θέλετε να αυξήσετε την ευαισθησία σφίγγοντας τα κολπικά τοιχώματα ή να διευκολύνετε την ξηρότητα του κόλπου, τότε θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια γυναικεία κρέμα διέγερσης και λίπανσης!

Τοπικό γυναικείο βελτιωτικό 

Όσον αφορά τα τοπικά προϊόντα γυναικείας βελτίωσης, συνήθως παρέχονται χρησιμοποιώντας το καινοτόμο σύστημα διαδερμικής χορήγησης. Μια δόση φαρμάκου περνά μέσω του δέρματος στην κυκλοφορία του αίματος για ορισμένο χρονικό διάστημα. Συνήθως χρησιμοποιούνται ενισχυτικά διείσδυσης δέρματος μαζί με βοτανικά εκχυλίσματα και θεραπευτικά θρεπτικά συστατικά. Οδηγεί σε εξαιρετικά βελτιωμένα σεξουαλικά συναισθήματα των γυναικών.

Γι' αυτό είναι σημαντικό να επιλέγετε προσεκτικά τα προϊόντα γυναικείας βελτίωσης, δίνοντας προσοχή στα φυτικά συστατικά που περιέχουν. Είναι καλή ιδέα να συμβουλευτείτε γιατρούς ή φυσιοπαθείς και να προτιμάτε προϊόντα που θα βελτιώσουν τις σεξουαλικές σας αισθήσεις διατηρώντας παράλληλα την αναπαραγωγική σας λειτουργία. Είναι πάντα καλό να βρίσκετε πληροφορίες για την έρευνα και να διαβάζετε για τα ευρήματα των επιστημόνων σχετικά με το προϊόν που θέλετε να επιλέξετε.

Επιπλέον, είναι δικαίωμά σας να επιλέξετε τα καλύτερα γυναικεία χάπια ενίσχυσης. Ανεξάρτητα από το αν είστε γυναίκα που αγοράζει τα βελτιωτικά χάπια για τον εαυτό σας ή άνδρας που επιθυμεί να ευχαριστήσει τη σύντροφό του, τα υψηλότερης ποιότητας γυναικεία ενισχυτικά χάπια πρέπει να είναι η επιλογή σας. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι τα οργανικά συστατικά είναι πιο ακριβά αλλά τα προϊόντα που τα περιέχουν αξίζει να τα αγοράσετε!
 

 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τι είναι η ακμή; Μια ολοκληρωμένη επισκόπηση της ακμής, των σπυριών και των μαύρων στιγμάτων: συμπτώματα, αιτίες, επιλογές θεραπείας.

Με όλη αυτή τη συζήτηση για την ακμή, θα μπορούσαμε κάλλιστα να προσπαθήσουμε να προσδιορίσουμε λίγο την πάθηση. Η ακμή είναι η κοινώς χρησιμοποιούμενη ονομασία για τους πόρους που φράσσονται από σμήγμα (γνωστά και ως λευκά στίγματα και μαύρα στίγματα), σπυράκια, οζίδια ή κύστεις που μπορεί να εμφανιστούν στο πρόσωπο, το λαιμό, τους ώμους, το στήθος, την πλάτη, τα μπράτσα και τα πόδια. Οι περισσότεροι έφηβοι και ένας μεγάλος αριθμός ενηλίκων υποφέρουν από ακμή για περισσότερο ή λιγότερο εκτεταμένες χρονικές περιόδους. Η πάθηση δεν περιορίζεται σε καμία ηλικιακή ομάδα, φυλή ή φύλο. Επηρεάζει εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Τα μεγαλύτερα προβλήματα με την ακμή είναι η δυσάρεστη εμφάνιση των σπυριών και οι ουλές που μπορεί να αφήσουν πίσω τους. Τύποι ακμής Αν και τα σπυράκια είναι μακράν η πιο κοινή μορφή ακμής και αυτή που είναι πιθανό να συναντήσουν ή να υποφέρουν οι περισσότεροι, θα πρέπει να ξέρετε ότι υπάρχουν και άλλες μορφές. Η απλούστερη μορφή είναι η κοινή ακ

Ένας ολοκληρωμένος οδηγός για την ενίσχυση του μαστού: Φυσικές θεραπείες ή χειρουργική επέμβαση;

Ενίσχυση στήθους Εκατοντάδες χιλιάδες γυναίκες σε όλο τον κόσμο εύχονται να έχουν μεγαλύτερο στήθος. Ωστόσο, η πλειονότητα αυτών των γυναικών δεν θα επιδιώξει ποτέ οποιαδήποτε μορφή ενίσχυσης του μαστού. Αν και θα ήθελαν να έχουν μεγαλύτερο στήθος, αυτές οι γυναίκες δεν είναι πρόθυμες να υποβάλουν τους εαυτούς τους στους κινδύνους ή τις ασεβείς χειρουργικές επεμβάσεις ενίσχυσης στήθους - και ποιος θα μπορούσε να τις κατηγορήσει; Ειλικρινά, οι περισσότερες επεμβάσεις ενίσχυσης στήθους δημιουργούν λιγότερο από τέλεια αποτελέσματα. Ακόμη και οι γυναίκες που επιλέγουν μια μέτρια ενίσχυση B-cup ή C-cup μπορεί να καταλήξουν με αφύσικα ή ανομοιόμορφα εμφυτεύματα. Αν σκεφτεί κανείς ότι οι γυναίκες με εμφυτεύματα έχουν 21 τοις εκατό αύξηση στον καρκίνο, η χειρουργική επέμβαση δεν φαίνεται να αξίζει τον κόπο. Οι περισσότερες έξυπνες γυναίκες θα προτιμούσαν να ζήσουν με ένα απογοητευτικό A-Cup παρά να ξοδέψουν χιλιάδες δολάρια θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία τους για να έχουν μεγαλύτερο στήθος. Τα