Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Κατανόηση της ανδρικής υπογονιμότητας: Πώς να προωθήσετε την ανδρική αναπαραγωγική υγεία;

Υπάρχουν μερικά ζευγάρια που απλά δεν μπορούν να μείνουν έγκυες μετά από πολλές προσπάθειες εντός ενός έτους. Όταν το πρόβλημα εντοπίζεται στον άνδρα, αναφέρεται ως ανδρική υπογονιμότητα. Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, η ανδρική υπογονιμότητα αποτελεί το ένα τρίτο των αναφερόμενων περιπτώσεων υπογονιμότητας.


Ένας άνδρας διαγιγνώσκεται ότι έχει ανδρική υπογονιμότητα όταν υπάρχει πρόβλημα με την εκσπερμάτισή του ή τον αριθμό των σπερματοζωαρίων του. Η εκσπερμάτιση είναι όταν το σπέρμα απελευθερώνεται μέσω του πέους κατά τη διάρκεια του οργασμού. Όταν ο άνδρας δεν μπορεί να απελευθερώσει σωστά το σπέρμα για να μείνει έγκυος η γυναίκα, μπορεί να υποφέρει από: στυτικές δυσλειτουργίες, πρόωρη εκσπερμάτωση, ανάδρομη εκσπερμάτωση (όπου το σπέρμα ωθείται πίσω στην κύστη) ή επιπλοκές από χειρουργική επέμβαση ή ακτινοθεραπεία.

Το σπέρμα ενός άνδρα μπορεί επίσης να είναι «μη φυσιολογικό», το οποίο λέγεται ότι είναι κακομορφωμένο και έχει μικρή διάρκεια ζωής. Έτσι, το σπέρμα δεν μπορούσε να «κολυμπήσει» σωστά. Αυτό προκαλείται από ανώμαλη ανάπτυξη ή φλεγμονή των όρχεων και διογκωμένες φλέβες στο όσχεο. Αυτή η κατάσταση θερμαίνει το εσωτερικό του οσχέου και μπορεί να επηρεάσει κρίσιμα την παραγωγή σπέρματος.

Ο χαμηλός αριθμός σπερματοζωαρίων (ή καθόλου σπέρμα) μπορεί να προκληθεί από σοβαρή λοίμωξη από παρωτίτιδα, ορμονική διαταραχή, κληρονομικούς παράγοντες ή λοιμώξεις. Μπορεί επίσης να προκληθεί από τη χρήση στενών ή περιοριστικών εσωρούχων, την υπερβολική χρήση καπνού, αλκοόλ ή παράνομων ναρκωτικών και την έκθεση σε ακτινοβολία ή δηλητηριώδεις χημικές ουσίες.

Ίσως αναρωτιέστε εάν η ανδρική υπογονιμότητα μπορεί να αντιμετωπιστεί. Φυσικά, μπορεί να είναι. Στην πραγματικότητα, πάνω από το 50 τοις εκατό των περιπτώσεων ανδρικής υπογονιμότητας μπορούν να αποκατασταθούν. Η θεραπεία με συμβατικές μεθόδους μπορεί να βοηθήσει το ζευγάρι να μείνει έγκυος μέσω της κανονικής σεξουαλικής επαφής. Υπάρχουν φάρμακα, αντιβιοτικά και ορμόνες που μπορεί να πάρει ένας άνδρας για να βοηθήσει στην παραγωγή σπέρματος, να απαλλαγεί από μόλυνση ή να βοηθήσει στην ορμονική ανισορροπία. Επίσης, μπορείτε να δοκιμάσετε να φοράτε φαρδιά ρούχα όπως μπόξερ ή να αποφεύγετε τα υδρομασάζ, τις σάουνες και τα μεγάλα ζεστά ντους.

Άλλες θεραπείες είναι επίσης διαθέσιμες, αν και αυτές μπορεί να είναι επεμβατικές ή πολύ ακριβές. Αυτό περιλαμβάνει εξωσωματική γονιμοποίηση, τεχνητή γονιμοποίηση και χρήση δότη σπέρματος. Η εξωσωματική γονιμοποίηση περιλαμβάνει τη γονιμοποίηση του σπέρματος και του ωαρίου του ζευγαριού σε εργαστήριο και την τοποθέτηση του γονιμοποιημένου ωαρίου μέσα στη μήτρα του θηλυκού. Η τεχνητή γονιμοποίηση, από την άλλη πλευρά, περιλαμβάνει τη συλλογή του σπέρματος και τη χειροκίνητη τοποθέτησή του μέσα στις σάλπιγγες ή στη γυναικεία μήτρα για διευκόλυνση της σύλληψης. Αντίθετα, μπορεί να αποκτηθεί σπέρμα δότη εάν δεν υπάρχει καθόλου παραγωγή σπέρματος ή υπάρχουν άλλα λειτουργικά προβλήματα με το σπέρμα του άνδρα.

Εκτός από τα παραπάνω, υπάρχει μια σειρά από φυτικά χάπια που αποδεδειγμένα αυξάνουν τον όγκο του σπέρματος και την ανδρική γονιμότητα.

Σημασία της ανδρικής γονιμότητας

Η ανδρική γονιμότητα είναι πολύ σημαντική για τον ανδρικό πληθυσμό. Ακόμη και χρόνια νωρίτερα, οι άνδρες βρήκαν τους δικούς τους τρόπους για να αντιμετωπίσουν τη στειρότητα και να ενισχύσουν τη γονιμότητα. Μερικοί χρησιμοποιούν βότανα όπως το πριόνι παλμέτο, το άγριο καρότο, το άγριο γιαμ, τη ρίζα ζωής και το κόκκινο τριφύλλι για την ενίσχυση της γονιμότητας. Άλλοι συμμετέχουν σε παλιούς παραδοσιακούς χορούς που συνήθως προσφέρονται στα είδωλα της γονιμότητας. Κάποιοι μάλιστα προσφέρουν ζωντανά κοτόπουλα ή άλλες θυσίες στους προαναφερθέντες θεούς. Είναι αλήθεια ότι ορισμένοι σύγχρονοι άντρες κάνουν είτε μία είτε δύο από τις προαναφερθείσες τελετουργίες για να επιτύχουν την ευθύνη τους ως γεννήτορες. Κάθε άντρας ελπίζει επίσης να γίνει πατέρας, επομένως πρέπει να δώσει όλη του τη δύναμη για να γίνει ένας.

Η επιστήμη έχει αποδειχθεί ότι είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα της ανθρωπότητας σήμερα. Έχει δημιουργήσει τρόπους για την καταπολέμηση του του προβλήματος της ανδρικής γονιμότητας. Οι άνθρωποι πίσω από αυτό το δημιούργημα ανησυχούν πραγματικά για τον αυξανόμενο αριθμό υπογόνιμων ανδρών. Έτσι, εντοπίζουν έναν απλό αλλά καλύτερο τρόπο αντιμετώπισης αυτού του προβλήματος. Οι ειδικοί ενθαρρύνονται να είναι ενεργό μέλος του κινήματος υπέρ της ζωής. Προωθούν τα ζευγάρια να απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου μέσω μιας ικανοποιητικής σεξουαλικής ζωής. Είναι πάντα έτοιμοι να καλύψουν τις ανάγκες κάθε άντρα. Ως μέρος των αφιερώσεών τους, έχουν δημιουργήσει ένα φυσικό συμπλήρωμα που καλύπτει τις ανάγκες του ανδρικού πληθυσμού.

Ένας άνδρας παράγει κανονικό όγκο σπέρματος από 2 έως 5 χιλιοστόγραμμα. Θα πρέπει να υπάρχουν τουλάχιστον 40 εκατομμύρια σπερματοζωάρια, με το 75% του συνολικού αριθμού να είναι ζωντανό. Το υπόλοιπο 25%, που είναι νεκρό, θεωρείται φυσιολογικό. Ως εκ τούτου, ένας άνδρας χρειάζεται να παράγει συνολικά 40 εκατομμύρια σπερματοζωάρια για να αποκτήσει μωρό. Κατά συνέπεια, ο χαμηλός αριθμός σπερματοζωαρίων οδηγεί σε προβλήματα ανδρικής γονιμότητας. Υπάρχουν συμπληρώματα που μπορούν να βοηθήσουν τον άνθρωπο να αυξήσει τον όγκο του σπέρματος. Αυτά τα συμπληρώματα αυξάνουν επίσης τη σεξουαλική ορμή και βελτιώνουν την αντοχή. Περιττό να αναφέρουμε ότι αυτό το συμπλήρωμα βελτιώνει τη χαρά που αρέσει στο ζευγάρι. Είναι ωφέλιμο και για τα δύο μέλη προκειμένου να έχουν μια ικανοποιητική σεξουαλική σχέση. Επομένως, το να κάνετε καλό σεξ σημαίνει να έχετε μια καλή ζωή μαζί.

Σπέρμα και Υπογονιμότητα: υπάρχει σχέση;

Σπέρμα και Υπογονιμότητα: υπάρχει κάποια σχέση; Μπορείτε να αποτρέψετε τη στειρότητα αυξάνοντας τον όγκο του σπέρματός σας και βελτιώνοντας τη στύση σας; Αν ναι, πώς;

Περίπου το 15% των ζευγαριών που επιχειρούν την πρώτη τους εγκυμοσύνη συναντούν αποτυχία. Οι περισσότερες αρχές ορίζουν αυτούς τους ασθενείς ως πρωτίστως υπογόνιμους εάν δεν μπόρεσαν να επιτύχουν εγκυμοσύνη μετά από ένα χρόνο σεξουαλικής επαφής χωρίς προστασία. Η σύλληψη συνήθως επιτυγχάνεται εντός δώδεκα μηνών στο 80-85% των ζευγαριών που δεν χρησιμοποιούν αντισυλληπτικά μέτρα, και τα άτομα που παρουσιάζονται μετά από αυτό το διάστημα θα πρέπει επομένως να θεωρούνται ως πιθανώς υπογόνιμα και θα πρέπει να αξιολογούνται. Όταν το πρόβλημα εντοπίζεται στον άνδρα, αναφέρεται ως ανδρική υπογονιμότητα. Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, η ανδρική υπογονιμότητα αποτελεί το ένα τρίτο των αναφερόμενων περιπτώσεων υπογονιμότητας.

Ένας άνδρας διαγιγνώσκεται ότι έχει ανδρική υπογονιμότητα όταν υπάρχει πρόβλημα με την εκσπερμάτισή του ή τον όγκο του σπέρματός του. Η εκσπερμάτιση είναι όταν το σπέρμα απελευθερώνεται μέσω του πέους κατά τη διάρκεια του οργασμού. Όταν ο άνδρας δεν μπορεί να απελευθερώσει σωστά το σπέρμα για να κάνει τη γυναίκα έγκυο, μπορεί να πάσχει από: στυτικές δυσλειτουργίες, πρόωρα εκσπερμάτιση, ανάδρομη εκσπερμάτωση (όπου το σπέρμα ωθείται πίσω στην ουροδόχο κύστη) ή επιπλοκές από χειρουργική επέμβαση ή ακτινοθεραπεία.

Λόγοι χαμηλού αριθμού σπερματοζωαρίων

Το σπέρμα ενός άνδρα μπορεί επίσης να είναι «μη φυσιολογικό», το οποίο λέγεται ότι είναι κακομορφωμένο και έχει μικρή διάρκεια ζωής. Έτσι, το σπέρμα δεν μπορούσε να «κολυμπήσει» σωστά. Αυτό προκαλείται από ανώμαλη ανάπτυξη ή φλεγμονή των όρχεων και διογκωμένες φλέβες στο όσχεο. Αυτή η κατάσταση θερμαίνει το εσωτερικό του οσχέου και μπορεί να επηρεάσει κρίσιμα την παραγωγή σπέρματος.

Ο χαμηλός αριθμός σπερματοζωαρίων (ή καθόλου σπέρμα) μπορεί να προκληθεί από σοβαρή λοίμωξη από παρωτίτιδα, ορμονική διαταραχή, κληρονομικούς παράγοντες ή λοιμώξεις. Μπορεί επίσης να προκληθεί από τη χρήση στενών ή περιοριστικών εσωρούχων, την υπερβολική χρήση καπνού, αλκοόλ ή παράνομων ναρκωτικών και την έκθεση σε ακτινοβολία ή δηλητηριώδεις χημικές ουσίες.

Ανδρική υπογονιμότητα: παράγοντες κινδύνου

Η ανάμειξη του σπέρματος του ανθρώπου και του σπέρματός του συνεχίζεται στον προστάτη ενός άνδρα. Έτσι, εάν ο προστάτης του άνδρα είναι ελαττωματικός τότε δεν θα λειτουργούσε καλά. Θα προκαλούσε λανθασμένη ροή του σπέρματος στο γεννητικό σύστημα μιας γυναίκας. Αυτό το πρόβλημα είναι μια ευρέως γνωστή αιτία υπογονιμότητας.

Γενετικά προβλήματα που συμβαίνουν στους περισσότερους άνδρες προκαλούν επίσης υπογονιμότητα. Χαρακτηρίζεται από προβλήματα χρωμοσωμάτων. Εάν ένας άνδρας έχει προβλήματα χρωμοσωμάτων, αυτό μπορεί να επηρεάσει την παραγωγή σπέρματος και επίσης την κυτταρική διαίρεση του σώματός του. Η στυτική δυσλειτουργία και τα προβλήματα εκσπερμάτωσης είναι επίσης παράγοντες που οδηγούν στην υπογονιμότητα.

Η στυτική δυσλειτουργία σημαίνει ότι το ανδρικό πέος δεν είναι σε θέση να διατηρήσει τη στύση του που είναι απαραίτητη για τη διείσδυση στον κόλπο. Από την άλλη, το πρόβλημα της εκσπερμάτωσης είναι η αδυναμία παραγωγής σωματικών υγρών, που είναι το σπέρμα που περιέχει τα σπέρματα, που απαιτείται στην εγκυμοσύνη. Η έλλειψη τεστοστερόνης, η οποία είναι μια ορμονική διαταραχή, μπορεί επίσης να οδηγήσει σε στειρότητα.

Ιατρικές ασθένειες που οδηγούν σε στειρότητα

Υπάρχουν ορισμένες ιατρικές ασθένειες που οδηγούν σε στειρότητα. Ο πυρετός μπορεί να επηρεάσει την παραγωγή σπέρματος. Ο Ο διαβήτης επηρεάζει τη στύση και την εκσπερμάτιση ενός άνδρα. Η Υπέρταση επηρεάζει επίσης τη στύση ενός άνδρα. Οι άνδρες που έχουν καρδιακή νόσο είναι επίσης πιο πιθανό να είναι υπογόνιμοι λόγω προβλημάτων στύσης. Οι νεφρικές διαταραχές επηρεάζουν πάρα πολύ την αναπαραγωγική ικανότητα ενός αρσενικού. Επηρεάζει την ποιότητα του σπέρματος ενός άνδρα. Ο καρκίνος των γεννητικών οργάνων μειώνει πολύ τη γονιμότητα. Τέλος, το αλκοόλ, η υπερβολική καφεΐνη και το κάπνισμα και το άγχος είναι εξαιρετικοί παράγοντες μείωσης της ανδρικής γονιμότητας.

Αυτές οι αιτίες της υπογονιμότητας μπορούν να παρατηρηθούν οπουδήποτε. Είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη αυτούς τους παράγοντες που μεταβάλλουν την ανδρική γονιμότητα προκειμένου να αποφευχθούν τέτοια προβλήματα. Τα περισσότερα ζευγάρια χωρίζουν εξαιτίας αυτού του προβλήματος. Η ζωή μιας γυναίκας δεν είναι γεμάτη χωρίς να έχει τα δικά της παιδιά. Μερικά ζευγάρια προσπαθούν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα αργά. Κρατούν το τελευταίο σκοινί της υπομονής τους για χάρη της σχέσης και της αγάπης. Ωστόσο, μερικές φορές οι γυναίκες το βρίσκουν πιο ικανοποιητικό αν έχουν τη δική τους φυλή ζωής. Ως εκ τούτου, αφήνουν τον άντρα πίσω και βρίσκουν έναν άλλο άντρα που είναι σε θέση να εκπληρώσει τα όνειρά τους. Αυτό είναι το χειρότερο πράγμα που μπορεί να συμβεί ποτέ σε έναν άνδρα.

Διατήρηση καλής αναπαραγωγικής υγείας

Ας μιλήσουμε για την αναπαραγωγική υγεία. Στην πραγματικότητα, όλα έχουν να κάνουν με την αναπαραγωγική υγεία. Είτε θέλετε να αυξήσετε τον όγκο του σπέρματος είτε δεν μπορείτε να έχετε στύση όταν τη χρειάζεστε - όλα έχουν να κάνουν με την αναπαραγωγική υγεία. Διατηρώντας την αναπαραγωγική σας υγεία σε άριστη κατάσταση, αποκτάτε πολύ μεγαλύτερη στυτική δύναμη και αντοχή, καθώς και γενική σεξουαλική ικανοποίηση. Με απλά λόγια, η καλή αναπαραγωγική υγεία σας παρέχει μια υγιή σεξουαλική ζωή!

Η διατήρηση ενός υγιούς και δυνατού αναπαραγωγικού συστήματος είναι ίσως ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να προσέχουν όλοι οι άνδρες. Κάντε τη χάρη στο αναπαραγωγικό σας σύστημα λαμβάνοντας υπόψη τις ακόλουθες προτάσεις:

  • Κάντε μια υγιεινή, καλά ισορροπημένη διατροφή. Για να εξασφαλίσετε τη φυσιολογική στυτική λειτουργία, πρέπει να διατηρήσετε τη συνεχή ροή του αίματος στο πέος φροντίζοντας τις αρτηρίες που το τροφοδοτούν. Καταναλώστε μια διατροφή πλούσια σε φυτικές ίνες, χαμηλή σε κορεσμένα λίπη και μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα αποτρέψετε ή θα μειώσετε τη συσσώρευση λιπαρών εναποθέσεων που στενεύουν και φράζουν τις αρτηρίες. Μείνετε μακριά από ζωικά λίπη, ζάχαρη, τηγανητά ή πρόχειρα τρόφιμα.
  • Κόψτε το κάπνισμα. Το κάπνισμα συστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία και οδηγεί σε δημιουργία πλάκας στις αρτηρίες που παρέχουν αίμα στο πέος. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μειωμένη στυτική λειτουργία, συρρίκνωση του πέους και ανικανότητα αργότερα στη ζωή.
  • Αποφύγετε το ποτό και τα επικίνδυνα φάρμακα. Το αλκοόλ και τα ναρκωτικά σας θέτουν σε μεγάλο κίνδυνο ανικανότητας ή στυτικής δυσλειτουργίας.
  • Άσκηση. Η άσκηση είναι καλή για τη γενική υγεία σας. Δοκιμάστε γρήγορο περπάτημα, τρέξιμο, ποδηλασία ή κολύμπι για τουλάχιστον 30 λεπτά την ημέρα, τρεις φορές την εβδομάδα.
  • Λάβετε συμπληρώματα διατροφής. Ορισμένες βιταμίνες και μέταλλα είναι καλές για τη διατήρηση της γενικής υγείας του πέους, όπως η βιταμίνη Α, το σύμπλεγμα βιταμινών Β, η βιταμίνη C, η βιταμίνη Ε, το χρώμιο, ο ψευδάργυρος και η L-αργινίνη. Ενώ ορισμένα βότανα όπως το Ginkgo biloba, το Ginseng, το Damiana, το Sarsaparilla, το Wild yam, το Saw palmetto, το Dong quai, το Gotu kola, η ρίζα της ορτανσίας και το Pygeum, είναι γνωστό ότι είναι ιδιαίτερα χρήσιμα για αδύναμες στύσεις ή ανικανότητα. Φροντίστε να συμβουλευτείτε πρώτα τον γιατρό σας.
  • Τονώστε την υγεία σας. Διατηρήστε υγιές το αναπαραγωγικό σύστημα και την κυκλοφορία του προστάτη έχοντας τακτικές στύσεις και εκσπερματώσεις.
  • Βοηθήστε το αναπαραγωγικό σας σύστημα. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να αυξήσετε τον όγκο του σπέρματος. Έχουμε ήδη συζητήσει αυτούς τους λόγους στο παρελθόν. Τώρα βοήθησε το πέος σου! Υπάρχουν συγκεκριμένα προϊόντα που θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε τον όγκο του σπέρματος χωρίς παρενέργειες.

Τι είναι η ανάλυση γονιμότητας;

Μια ανάλυση σπέρματος και γονιμότητας είναι η διαδικασία μέτρησης και αξιολόγησης της ποσότητας και της ποιότητας του σπέρματος σε ένα δείγμα σπέρματος που παράγεται από έναν άνδρα προκειμένου να εκτιμηθεί η ανδρική γονιμότητα.

Αυτή η ανάλυση γίνεται συνήθως για να δούμε αν ένας άντρας είναι γόνιμος και μπορεί να γίνει πατέρας. Σύμφωνα με τις στατιστικές, περισσότερο από το 30% των προβλημάτων των ζευγαριών με αναπαραγωγική πρόκληση συνδέονται με την ποιότητα του σπέρματος ή των λογαριασμών σπέρματος ενός άνδρα. Η ανάλυση σπέρματος είναι επίσης μια μέθοδος που χρησιμοποιείται ευρέως για τον έλεγχο της αποτελεσματικότητας επεμβάσεων όπως η βαζεκτομή και η ανάστροφη βαζεκτομή.

Αυτές είναι οι εξετάσεις που συνήθως γίνονται κατά τη διάρκεια μιας ανάλυσης σπέρματος:

  1. Όγκος σπέρματος
  2. Χρόνος υγροποίησης (Αυτή η δοκιμή αφιερώνεται στη διερεύνηση του χρόνου που χρειάζεται για να ρευστοποιηθεί το σπέρμα. Μετά την εκσπερμάτιση, είναι σαν ένα παχύρρευστο τζελ και όταν περάσουν περίπου 20 λεπτά γίνεται ξανά υγρό.)
  3. Κινητότητα σπέρματος (Αυτή είναι μια διαδικασία μέτρησης της ποσότητας του σπέρματος που κινείται προς τα εμπρός με έναν συνηθισμένο τρόπο. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας μπορεί επίσης να υπολογιστεί ο αριθμός των σπερματοζωαρίων και ονομάζεται κινητική πυκνότητα.)
  4. Μορφολογία σπέρματος (Αυτό το είδος εξέτασης εκτελείται για να προσδιοριστεί ποια ποσότητα σπέρματος έχει το κατάλληλο σχήμα.)
  5. επίπεδα pH (Αυτά βοηθούν στον προσδιορισμό του πόσο όξινο ή αλκαλικό είναι το σπέρμα.)
  6. Αριθμός λευκών αιμοσφαιρίων
  7. Επίπεδο φρουκτόζης

Υπάρχουν 2 εύκολες και απολύτως φυσιολογικές τεχνικές που μπορείτε να εφαρμόσετε στην καθημερινή σας ζωή για να αυξήσετε τον όγκο του σπέρματος, να βελτιώσετε τον αριθμό των σπερματικών κυττάρων και να ενισχύσετε την ισχύ. Πρώτα απ 'όλα, θα πρέπει να είστε σίγουροι ότι το σώμα σας είναι επαρκώς ενυδατωμένο.

Ένα σώμα που δεν λαμβάνει αρκετά υγρά δεν μπορεί να λειτουργήσει σωστά και αυτό οδηγεί σε μείωση της ποσότητας του σπέρματος. Όσο πιο ενυδατωμένοι είστε, τόσο λιγότερα σπερματοζωάρια θα παράγετε. Η αφυδάτωση μπορεί πιθανότατα να είναι ένας λόγος για τη μείωση της ποσότητας του σπέρματος του άνδρα. Να θυμάστε ότι 8 ποτήρια νερό θα σας βοηθήσουν. Αυτός είναι ο κανόνας που θα είναι αρκετός ώστε το σώμα σας να παράγει κανονικό όγκο σπέρματος.

Υπάρχουν φυσικά χάπια που μπορούν να είναι μια μεγάλη βοήθεια και προσθήκη για τη βελτίωση της ποιότητας και την αύξηση του όγκου του σπέρματος. Ο λόγος για αυτό είναι το γεγονός ότι περιέχουν όχι μόνο μέταλλα και βότανα αλλά και αμινοξέα όπως η L-καρνιτίνη, η L-αργινίνη και η L-γλυσίνη, τα οποία είναι πολύ σημαντικά για την υγεία σας και ιδιαίτερα για το σπέρμα σας.

Αλλά η επίδρασή τους δεν περιορίζεται μόνο στη βελτίωση του αριθμού των σπερματοζωαρίων. Βοηθούν επίσης στη διατήρηση ισχυρότερων και μεγαλύτερης διάρκειας στύσεων μέσω της αύξησης της κυκλοφορίας του αίματος στους ιστούς του πέους.

Μέσα -κρίση ζωής και γονιμότητα

Οι άντρες παρατηρούν ότι η πρώην νεανική τους έξαρση και η αρρενωπή ανδρεία τους μειώνονται σιγά σιγά όταν φτάσουν στην ηλικία των 40 ετών και μετά. Αυτό συμβαίνει όταν τα αρσενικά εμφανίζουν απώλεια μαλλιών, απώλεια οστών, αϋπνία ή άλλα προβλήματα ύπνου και προβλήματα με τη μνήμη και τους υπολογισμούς.

Συχνά νιώθουν εκνευρισμένοι, κουρασμένοι και λιγότερο παρακινημένοι. Ή μερικές φορές συνοδεύονται από εφίδρωση και έξαψη, απώλεια μυϊκής μάζας και δύναμης, πόνους και πόνους, αυξημένο λίπος, μειωμένη σεξουαλική απόδοση ή στυτική δυσλειτουργία και κατάθλιψη.

Οι περισσότεροι άνδρες που φτάνουν στη μέση ηλικία θα βιώσουν βασικά ένα ή όλα αυτά σε διάφορους βαθμούς.

Δεδομένου ότι η τεστοστερόνη είναι μια ορμόνη που βοηθά στη διατήρηση της σεξουαλικής ορμής, στην αύξηση του όγκου του σπέρματος, των τριχών της ηβικής και του σώματος, των μυών και των οστών, οι συνέπειες του andropause αναδύεται σιγά σιγά καθώς ο άνδρας γερνάει.

Αλλά μπορείτε να επιλέξετε να το πολεμήσετε και να ανακουφίσετε ή ακόμα και να αποφύγετε τα συμπτώματα που προκαλεί η ανδροπάυση. Θα πρέπει να έχετε μια στρατηγική που να ενσωματώνει προσεγγίσεις στον τρόπο ζωής, όπως η βέλτιστη διατροφή, η τακτική άσκηση, η διαχείριση του άγχους και μπορείτε επίσης να προσπαθήσετε να σταματήσετε το κάπνισμα.

Τα καταπληκτικά χάπια όγκου σπέρματος είναι ένα ενισχυτικό σεξουαλικής απόδοσης όπως κανένα άλλο. Όχι μόνο ότι τα χάπια σας εγγυώνται στύση όταν τη χρειάζεστε, αλλά βοηθούν επίσης στην αύξηση του όγκου του σπέρματος. Και η καλύτερη απόδοση στο κρεβάτι είναι ο προάγγελος πολλών καλών πραγμάτων σε μια σχέση, όπως ένας ερωτικός σύντροφος και αυτό το ωραίο αίσθημα ικανοποίησης για το σπίτι. Διαβάστε περισσότερα για αυτά τα χάπια στο άρθρο μας για την αύξηση του όγκου σπέρματος.

Αύξηση όγκου σπέρματος για καλύτερη ανδρική γονιμότητα

Ένα μεγαλύτερο δώρο της ανθρώπινης ύπαρξης είναι η ζωή. Αυτά τα λόγια έχουν ήδη φθαρεί, αλλά παραμένουν ως αληθινά. Φανταστείτε πώς ένα και μόνο μικρό αντικείμενο που είναι σχεδόν αόρατο μπορεί να δημιουργήσει μια ζωή. Είναι σαν μια θαυματουργή δύναμη που ανήκει σε κάθε άνθρωπο. Είναι μια δύναμη που συνδέεται με ευθύνη. Κάθε μέρα, υπάρχουν άνθρωποι που πεθαίνουν και γυναίκες που γεννούν σε όλο τον κόσμο. Ο αριθμός των νεκρών αυξάνεται, το ίδιο και ο πληθυσμός.

Λέγεται ότι τα ανθρώπινα όντα έχουν δημιουργηθεί ως προστάτες της Γης. Ωστόσο, το ερώτημα είναι ποιοι θα είναι οι προστάτες των ανθρώπων; Η απάντηση είναι ξεκάθαρη και απλή, οι ίδιοι. Οι άνθρωποι είναι οι υψηλότεροι μεταξύ των δημιουργιών. Έτσι, δεν υπάρχει άλλος τρόπος να καταστρέψεις την ανθρώπινη γενιά, εκτός από τον εαυτό τους και μόνο. Είναι απαραίτητο να γνωρίζει κανείς πώς να προστατεύει τον εαυτό του.

Οι άνδρες δεν πρέπει να ανησυχούν εάν αντιμετωπίζουν προβλήματα ανδρικής γονιμότητας. Δεν πρέπει να αναπτύξουν την ιδέα ότι είναι άχρηστοι και κουτσοί μόλις καταλάβουν ότι είναι στείρα. Η υπογονιμότητα δεν σημαίνει κατώτερο ανδρισμό. Είναι ένα πρόβλημα υγείας που κάθε άντρας πρέπει να αντιμετωπίσει με όλες του τις δυνάμεις. Προκειμένου να γνωρίζει τη φύση αυτής της δυσάρεστης κατάστασης, ένας άνδρας πρέπει να κατανοήσει πλήρως τους παράγοντες που οδηγούν στην εν λόγω ανδρική κατάσταση υγείας.

Μια εκσπερμάτιση παράγει έναν κανονικό όγκο σπέρματος από 2 έως 5 χιλιοστόγραμμα. Μια εκσπερμάτιση πρέπει να παράγει τουλάχιστον 40 εκατομμύρια σπερματοζωάρια, με το 75% του συνολικού αριθμού να είναι ζωντανό. Δηλαδή, το υπόλοιπο 25%, που είναι νεκρό, θεωρείται φυσιολογικό. Επομένως, ένας άνδρας χρειάζεται να παράγει συνολικά 40 εκατομμύρια σπερματοζωάρια για να δημιουργήσει ένα μωρό. Κατά συνέπεια, ο χαμηλός αριθμός σπερματοζωαρίων οδηγεί σε προβλήματα ανδρικής γονιμότητας. Επομένως, εάν χρειάζεται να αυξήσετε την ανδρική γονιμότητα, το πρώτο πράγμα που πρέπει να σκεφτείτε είναι να αυξήσετε τον όγκο του σπέρματος .

2 επιλογές για τη βελτίωση της ποιότητας του σπέρματος 

Εάν θέλετε να βελτιώσετε την ποιότητα του σπέρματός σας, τη δύναμη εκσπερμάτισης και να αυξήσετε την παραγωγή σπέρματος, μπορείτε να δοκιμάσετε 2 απλές και φυσικές μεθόδους. Όσο κοινότοπο κι αν ακούγεται, αλλά το πρώτο πράγμα που δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάτε είναι να πίνετε αρκετό φρέσκο ​​νερό, καθώς είναι απαραίτητο για τη σωστή λειτουργία ολόκληρου του σώματός σας. Εάν εμφανίσετε αφυδάτωση, οι λειτουργίες του σώματός σας δεν είναι σωστές και ο αριθμός των σπερματοζωαρίων θα επηρεαστεί αρνητικά επίσης. Υψηλότερο επίπεδο ενυδάτωσης σημαίνει περισσότερο σπέρμα και, εξίσου, η χαμηλή ενυδάτωση δεν θα σας αφήσει να έχετε μεγαλύτερη ποσότητα σπέρματος. Εάν δεν θέλετε να υποφέρετε από αυτό, πίνετε περίπου οκτώ ποτήρια υγρού καθημερινά. Χάρη σε αυτό, θα μπορείτε να παράγετε την κατάλληλη ποσότητα σπέρματος.

Εάν παίρνετε φυσικά χάπια για τον όγκο του σπέρματος, θα μπορέσετε να συμβάλετε στη βελτίωση της ποιότητας του σπέρματός σας. Πολλά χρήσιμα βότανα και μέταλλα περιέχονται σε χάπια μαζί με συνδυασμό αμινοξέων (L-αργινίνη, L-καρνιτίνη, L-γλυσίνη), σημαντικά για εξαιρετικό αποτέλεσμα και καλό αριθμό σπερματοζωαρίων. Επιπλέον, ενισχύουν την κυκλοφορία του αίματος βελτιώνοντας έτσι και τη στύση, επομένως είναι εγγυημένο διπλό όφελος για εσάς.

Ανδρική υπογονιμότητα: Επιλογές θεραπείας

Ίσως αναρωτιέστε εάν η ανδρική υπογονιμότητα μπορεί να αντιμετωπιστεί. Φυσικά, μπορεί να είναι. Στην πραγματικότητα, πάνω από το 50 τοις εκατό των περιπτώσεων ανδρικής υπογονιμότητας μπορούν να αποκατασταθούν. Είναι εξαιρετικά σημαντικό στην αξιολόγηση της υπογονιμότητας να θεωρηθεί το ζευγάρι ως μονάδα αξιολόγησης και θεραπείας και να προχωρήσουμε παράλληλα διερευνητικά μέχρι να αποκαλυφθεί κάποιο πρόβλημα. Έχει αποδειχθεί ότι όσο περισσότερο ένα ζευγάρι παραμένει υπογόνιμο, τόσο χειρότερες είναι οι πιθανότητες για αποτελεσματική θεραπεία. Πολλά ζευγάρια βιώνουν σημαντική ανησυχία και άγχος μετά από λίγους μόνο μήνες αποτυχίας να συλλάβουν.

Η θεραπεία με συμβατικές μεθόδους μπορεί να βοηθήσει το ζευγάρι να μείνει έγκυος μέσω της κανονικής σεξουαλικής επαφής. Υπάρχουν φάρμακα, αντιβιοτικά και ορμόνες που μπορεί να πάρει ένας άνδρας για να βοηθήσει στην παραγωγή σπέρματος, να απαλλαγεί από μόλυνση ή να βοηθήσει στην ορμονική ανισορροπία. Επίσης, μπορείτε να δοκιμάσετε να φοράτε φαρδιά ρούχα όπως μπόξερ ή να αποφεύγετε τα υδρομασάζ, τις σάουνες και τα μεγάλα ζεστά ντους.

Άλλες θεραπείες είναι επίσης διαθέσιμες, αν και αυτές μπορεί να είναι επεμβατικές ή πολύ ακριβές. Αυτό περιλαμβάνει εξωσωματική γονιμοποίηση, τεχνητή γονιμοποίηση και χρήση δότη σπέρματος. Η εξωσωματική γονιμοποίηση περιλαμβάνει τη γονιμοποίηση του σπέρματος και του ωαρίου του ζευγαριού σε εργαστήριο και την τοποθέτηση του γονιμοποιημένου ωαρίου μέσα στη μήτρα του θηλυκού. Η τεχνητή γονιμοποίηση, από την άλλη πλευρά, περιλαμβάνει τη συλλογή του σπέρματος και τη χειροκίνητη τοποθέτησή του μέσα στις σάλπιγγες ή στη γυναικεία μήτρα για διευκόλυνση της σύλληψης. Αντίθετα, μπορεί να αποκτηθεί σπέρμα δότη εάν δεν υπάρχει καθόλου παραγωγή σπέρματος ή υπάρχουν άλλα λειτουργικά προβλήματα με το σπέρμα του άνδρα.

Εάν δεν θέλετε να καταφύγετε σε δότες σπέρματος τρίτου μέρους, ρίξτε μια ματιά στα συμπληρώματα που λειτουργούν για την αύξηση του όγκου του σπέρματος. Αυξάνουν σημαντικά τις πιθανότητες σύλληψης αυξάνοντας τον όγκο του σπέρματος, βελτιώνοντας τη στύση και την απόδοση.

Χάπια γονιμότητας

Η γονιμότητα των ανδρών μπορεί να διασφαλιστεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Ανάλογα με την κάθε περίπτωση, διατίθενται συνήθως θεραπείες και προληπτικά μέτρα. Ο συνδυασμός ενός προληπτικού τρόπου ζωής και χαπιών γονιμότητας (χάπια που αυξάνουν την ανδρική γονιμότητα) ή χάπια ενίσχυσης πέους εξαρτάται μόνο από κάθε μεμονωμένη περίπτωση. Τόσο το ψυχολογικό όσο και το φυσιολογικό χρειάζονται αρκετή προσοχή για να μειώσουν τις πιθανότητες να έχετε στυτική δυσλειτουργία και το κλειδί είναι να παραμένετε πάντα σε εξαιρετική φόρμα και φόρμα.

Μια καλή κατάσταση υγείας είναι μια αυξανόμενη ανησυχία μεταξύ των ενήλικων ανδρών αυτές τις μέρες. Τα εμπορικά διαθέσιμα προϊόντα όπως τα χάπια γονιμότητας, οι υπηρεσίες όπως η προπόνηση με βάρη, οι δραστηριότητες που κυμαίνονται από τον αθλητισμό έως την ψυχαγωγία και η διαχείριση του τρόπου ζωής γίνονται όλο και πιο δημοφιλή. Το να παραμείνουν σε φόρμα και να διατηρήσουν τη σεξουαλική τους υπεροχή δεν είναι απλώς μια μόδα, αλλά μια συνεχώς εξελισσόμενη κουλτούρα. Τα σαμπουάν κατά της φαλάκρας, τα προϊόντα σώματος κατά της γήρανσης και τα χάπια γονιμότητας είναι πλέον τόσο κοινά όσο και οι κρέμες ξυρίσματος για όλους τους άνδρες.

Για τους άνδρες, η υγιής κατάσταση της σεξουαλικής τους υγείας είναι εξίσου, ή ακόμη περισσότερο, σημαντική με τη σταδιοδρομία και τα επαγγέλματά τους. Μια υγιής σεξουαλική ζωή δίνει στους άνδρες μια τεράστια υπερηφάνεια και αυτοπεποίθηση που επιβεβαιώνει την πολύτιμη ύπαρξή τους στην κοινωνία. Το να μην έχουν καλή στύση είναι ένας μεγάλος εφιάλτης που οι άνδρες θα κάνουν τα πάντα για να αποφύγουν. Η αδυναμία να ικανοποιήσουν τις δικές τους και τις σεξουαλικές ανάγκες του συντρόφου τους είναι μεγάλη απειλή και προσβολή. Καταβάλλονται μεγάλες προσπάθειες για να αποφευχθεί, και τώρα υπάρχουν διάφορα μέτρα για την καταπολέμησή του. από τη θεραπεία υπό ιατρική επίβλεψη έως τα χάπια γονιμότητας.

Τα χάπια γονιμότητας - ειδικά αυτά που αυξάνουν τον όγκο του σπέρματος - προάγουν μεγαλύτερο σεξουαλικό σφρίγος και σκληρότερες στύσεις. Είναι κατασκευασμένα από οργανικά υλικά, κυρίως φυτικά συστατικά, που βοηθούν το σώμα, ιδιαίτερα τις αναπαραγωγικές του λειτουργίες, να είναι καλά και ενεργό. Αυτά τα χάπια ενισχύουν τη συνολική λειτουργία του αναπαραγωγικού συστήματος, το οποίο είναι το θεμέλιο της σίγουρης και ισχυρής σεξουαλικής απόδοσης ενός άνδρα. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να επιτύχετε μεγαλύτερους και πιο έντονους οργασμούς και να αυξήσετε τον όγκο του σπέρματος!!

Συστατικά για την αύξηση της γονιμότητας

Είναι πλέον καιρός να επιστρέψετε στα συστατικά που πρέπει να αναζητήσετε όταν θέλετε να αυξήσετε τη γονιμότητα. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, πολλοί άνθρωποι δεν έχουν ιδέα ότι μπορούν να βελτιώσουν τον οργασμό τους. Αντιμετωπίζουν τους οργασμούς τους σαν κάτι που τους δίνει η φύση. Αυτό δεν είναι αληθινό. Υπάρχουν προϊόντα των οποίων ο πρωταρχικός σκοπός είναι να μας βοηθήσουν να έχουμε στιγμιαίες στύσεις και μεγαλύτερους οργασμούς αυξάνοντας τον όγκο του σπέρματος και ενισχύοντας τη γονιμότητα. Και όλα αυτά μπορούν να γίνουν με τη βοήθεια φυσικών συστατικών.

Οι πελάτες ενδιαφέρονται πάντα να έχουν την καλύτερη αξία για τα χρήματά τους. Δεν θέλουν να αγοράσουν προϊόντα που δεν λειτουργούν ή που μπορεί να είναι επικίνδυνα για την υγεία τους. Αναγνωρίζουμε αυτή την ανάγκη και προσπαθούμε να προσφέρουμε τον καλύτερο δυνατό συνδυασμό συστατικών και να συνεχίσουμε να ερευνούμε νέες φυσικές λύσεις στα προβλήματά σας.

Συστατικά για την παραγωγή σπέρματος

Η πρώτη ομάδα συνιστώμενων συστατικών αποτελείται από αυτά που δρουν στο σύστημα ως σύνολο. Ακολουθούν μερικά πιθανά συστατικά σε αυτήν τη λίστα:

  1. Maca Θρυλικό βοτανικό της Νότιας Αμερικής που έχει αποδειχθεί ότι προάγει τη λίμπιντο, τη δύναμη και την ενέργεια.
  2. Ψευδάργυρος - Ο ψευδάργυρος είναι ένα μέταλλο υπεύθυνο για την ανάπτυξη και την καλή λειτουργία των αναπαραγωγικών οργάνων και την κανονική λειτουργία του προστάτη.
  3. Hawthorne - περιέχουν ισχυρά αντιοξειδωτικά και φυσικά βιοφλαβονοειδή που υποστηρίζουν την υγεία ολόκληρου του καρδιαγγειακού συστήματος. Αυτό το βότανο μπορεί πραγματικά να βοηθήσει στη ρύθμιση τόσο της υψηλής όσο και της χαμηλής αρτηριακής πίεσης, επιπλέον της αργής διάσπασης της χοληστερόλης και των εναποθέσεων λίπους στο σώμα.
  4. Εκχύλισμα Avena sativa - Το Avena sativa είναι ένα βοτανικό εκχύλισμα που παραδοσιακά χρησιμοποιείται για να αυξήσει τη δύναμη, το μυαλό, το πνεύμα και το σώμα. Αναφορές στις διεγερτικές επιδράσεις του avena sativa - κοινή ονομασία άχυρο άγριας βρώμης - έχουν βρεθεί μέχρι και πριν από 200 χρόνια στη Γερμανική Φαρμακοποιία. Σύγχρονες μελέτες στο Ινστιτούτο Προηγμένης Μελέτης της Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας έχουν δείξει ότι η avena sativa βοηθά στη σεξουαλική διέγερση.
  5. Το
  6. Ling Zhi είναι ένα ασιατικό φυτό γνωστό για τα αντιαλλεργικά, αντιφλεγμονώδη, αντιβακτηριακά και αντιοξειδωτικά του αποτελέσματα. Αυξάνει επίσης την αίσθηση ζωτικότητας και ενέργειας. Το ίδιο μπορεί να ειπωθεί για το Tian Men Dong, το οποίο βοηθά στη σταθεροποίηση του σωματικού βάρους και στην προώθηση ενός υγιούς ύπνου.
  7. Το
  8. Fucus Vesiculosus εξισορροπεί τις λειτουργίες του θυρεοειδούς αδένα και αυξάνει τα επίπεδα ενέργειας.

Στη συνέχεια, υπάρχουν συστατικά που αυξάνουν τα επίπεδα τεστοστερόνης.

Συστατικά για την παραγωγή τεστοστερόνης

Η δεύτερη ομάδα συστατικών αποτελείται από φυσικές ουσίες που διεγείρουν την παραγωγή τεστοστερόνης στο σώμα με τη σειρά για να αυξήσετε την ποσότητα του διαθέσιμου σπέρματος κατά τη διάρκεια κάθε σεξουαλικής επαφής.

  1. Το κυριότερο μεταξύ αυτών των συστατικών είναι το οξείδιο του ψευδαργύρου. Ο ψευδάργυρος είναι διάσημος για το ότι παίζει καθοριστικό ρόλο στην ποιότητα και την κινητικότητα του σπέρματος. Μεταξύ των λιγότερο γνωστών, αλλά εξίσου σημαντικές λειτουργίες του, είναι ο μεταβολισμός της τεστοστερόνης και η διατήρηση της γονιμότητας και του σεξουαλικού σθένους. Έχει αποδειχθεί ότι αυξάνει τον αριθμό των σπερματοζωαρίων και την κινητικότητα του σπέρματος κατά 80% έως 200% βοηθώντας τη σύνθεση τεστοστερόνης.
  2. Σουηδικό λουλούδι - Η γύρη, ως το αρσενικό κύτταρο του φυτικού βασιλείου, έχει την άξια φήμη για επιπλέον ζωντάνια, σθένος και ανδρισμό. Παρέχει όλους τους βιολογικούς παράγοντες που είναι πρόδρομοι για τις ορμόνες του φύλου και τα μικροθρεπτικά συστατικά που είναι απαραίτητα για υγιή αναπαραγωγικά συστήματα.
  3. Ένα άλλο ενισχυτικό τεστοστερόνης είναι το Dong Chong Xia Cao, ένα ασιατικό φυτό του οποίου ο φλοιός χρησιμοποιείται επίσης για την προστασία της καρδιάς και του ήπατος από ορισμένες τοξίνες.
  4. Η τρίτη ομάδα αποτελείται από τα συστατικά που σας βοηθούν να έχετε σκληρές στύσεις ανοίγοντας τα αιμοφόρα αγγεία και διευκολύνοντας τη ροή του αίματος μέσω του σώματος, και ειδικά στην ηβική περιοχή. Δεδομένου ότι οι στύσεις είναι απλώς αίμα που ρέει στο πέος, μπορείτε εύκολα να καταλάβετε γιατί η ροή του αίματος είναι εξαιρετικά σημαντική για κάθε είδους στύση. Μπορείτε επίσης να δείτε ότι μια στύση king-size απαιτεί καλύτερη ροή αίματος και υγιές καρδιαγγειακό σύστημα.
  5. Το
  6. Drilizen και το Hong Hua Fen θα ανοίξουν τις αρτηρίες και θα ενθαρρύνουν τη ροή του αίματος, ενώ ταυτόχρονα προστατεύουν τα αιμοφόρα αγγεία και την καρδιά με 4', 5, 7- Τριϋδροξυφλαβόνη και San Guo Mu.
  7. Muira puama - Αυτό το βραζιλιάνικο βότανο Muira puama, που αναφέρεται επίσης ως murapuama, είναι κυρίως γνωστό για την αποτελεσματική του βοήθεια στη στυτική δυσλειτουργία και την αύξηση της λίμπιντο και ως αφροδισιακό - αλλά είναι επίσης ένα εξαιρετικό τονωτικό για αυξανόμενη γενική ευεξία και ψυχική κόπωση.
  8. Εκχύλισμα φλοιού πεύκου - Το εκχύλισμα φλοιού πεύκου μπορεί να αυξήσει την παραγωγή του μονοξειδίου του αζώτου από το σώμα, μιας χημικής ουσίας που εμπλέκεται στην ανδρική σεξουαλική απόκριση, μπορεί επίσης να είναι χρήσιμο στη θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας.

Εκτεταμένη έρευνα μας οδήγησε σε αυτά τα συστατικά, ενώ αμέτρητες ώρες δοκιμών μας επέτρεψαν να εντοπίσουμε το σωστό μείγμα για κορυφαία αποτελέσματα. Μεγαλύτερες και σκληρότερες στύσεις θα χαρίσουν ένα πλατύ χαμόγελο στο πρόσωπο του συντρόφου σας, ενώ μπορείτε να αυξήσετε τη γονιμότητα και να απολαύσετε το σεξ περισσότερο από ποτέ. Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος, ούτε οικονομικός ούτε υγειονομικός. Όπως μπορείτε να δείτε από την παραπάνω λίστα, όλα τα συστατικά είναι απολύτως ασφαλή.

Ενισχύστε την ανδρική γονιμότητα και ισχύ

Οι περιπτώσεις, όταν οι γυναίκες δεν θέλουν να ζήσουν με έναν άντρα που δεν μπορεί να αντέξει οικονομικά τη σεξουαλική ευχαρίστηση σε αυτές, συμβαίνουν συχνά στη ζωή μας. Η ασφάλεια δεν είναι αρκετή. Θέλουμε επίσης ο σύντροφός μας να μας ταιριάζει σεξουαλικά. Οι γυναίκες είναι πιο πιθανό να μείνουν με άντρες που μπορούν να τις κάνουν να καούν από την επιθυμία και να εξάψουν τη φαντασία τους. Και μια από τις κύριες πτυχές της έλξης των ανδρών για μια γυναίκα είναι η Ανδρική Δύναμη και οι ανδρικές τους ικανότητες.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλοί άνδρες δεν αναζητούν ένα συμπλήρωμα διατροφής ή ένα σύμπλεγμα βιταμινών, που θα τους βοηθούσε να τονώσουν την ανδρική ισχύ. Αλλά δεν υπάρχουν μόνο συμπληρώματα διατροφής που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αυξήσετε τον όγκο του σπέρματος. Υπάρχουν και άλλοι τρόποι και μέσα. Πρώτον, σκεφτείτε τις πολυβιταμίνες που θα παρέχουν στον οργανισμό σας επιπλέον θρεπτικά συστατικά απαραίτητα για εσάς, ειδικά εάν εργάζεστε σκληρά ή κάνετε έναν εξαντλητικό τρόπο ζωής.

Θα πρέπει να πίνετε άφθονο καθαρό νερό κάθε μέρα. Η σωματική προπόνηση μπορεί επίσης να σας βοηθήσει εάν είναι τακτική. Εξετάστε τη διατροφή σας πολύ προσεκτικά. Προσπαθήστε να μειώσετε την ποσότητα των μπέργκερ και άλλων φαστ φουντ, αλλά αυξήστε την ποσότητα φρέσκων και φυσικών προϊόντων. Προσπαθήστε να ρυθμίσετε τη συνήθεια του καπνίσματος, η οποία λέει άσχημα τον αριθμό των σπερματοζωαρίων, την ποσότητα του σπέρματος και τη λίμπιντο στο σύνολο. Το ίδιο μπορεί να ειπωθεί για το αλκοόλ. Πιείτε το σε κανονικές αναλογίες. Είναι πολύ σημαντικό να έχετε αρκετή ξεκούραση και χαλάρωση. Κοιμηθείτε όσο χρειάζεστε. Και το κανονικό σεξ είναι υποχρεωτικό συστατικό. Απολαύστε το καλό σεξ και το επίπεδο των ορμονών θα σας βοηθήσει να είστε σε καλή φόρμα.

Μεταξύ της ποικιλίας των διαθέσιμων μέσων που ενισχύουν την ανδρική ισχύ, τα φυσικά συμπληρώματα είναι αποδεδειγμένα αποτελεσματικά. Μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε τρόπο. Αλλά με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, θα πρέπει να συμβουλευτείτε τον γιατρό πριν λάβετε μια απόφαση. Έτσι, αν συνειδητοποιήσετε ότι πρέπει να ενισχύσετε την ανδρική σας δύναμη, απλά έχετε το θάρρος να κάνετε το πρώτο βήμα και να επιλέξετε τη μέθοδο που σας ταιριάζει καλύτερα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ξεκλειδώνοντας τα μυστικά της γυναικείας λίμπιντο: Ένας ολοκληρωμένος οδηγός για τη γυναικεία σεξουαλική υγεία

Πολλές γυναίκες αντιμετωπίζουν προβλήματα στη σεξουαλική ζωή και αναζητούν λύσεις. Το πρόβλημα είναι ότι μπορείς εύκολα να βρεις ένα ανδρικό προϊόν ενίσχυσης: από το γνωστό Viagra μέχρι όλα αυτά τα φυτικά χάπια και κρέμες. Αν και αυτές οι επιλογές όντως αυξάνουν τη γυναικεία σεξουαλική ορμή, έχουν σχεδιαστεί και σχεδιαστεί για άνδρες και μπορεί να προκαλέσουν παρενέργειες. Η ιστορία πίσω από τη γυναικεία λίμπιντο Συχνά προβλήματα , που έχουν να κάνουν με τη σεξουαλική επαφή, εκφοβίζουν τους άνδρες επειδή δεν αναγνωρίζουν πώς να τα αντιμετωπίσουν και πώς να διορθώσουν την κατάσταση. Διαφορετικές φαρμακευτικές εταιρείες επωφελούνται κατάφωρα από αυτή την ιδέα προσφέροντας ανδρικά χάπια ενίσχυσης σε άνδρες που ασχολούνται με τις σεξουαλικές τους σχέσεις. Ωστόσο, παράπονα για χαμηλή λίμπιντο μπορεί να παρατηρηθούν και στις γυναίκες, ειδικά στα 40 τους. Αυτή η κατάσταση εκφράζεται στην πλειονότητα των περιπτώσεων με γρήγορη απώλεια ενδιαφέροντος ή/και ενέργειας πριν οι γυναίκες φτάσουν

Τι είναι η ακμή; Μια ολοκληρωμένη επισκόπηση της ακμής, των σπυριών και των μαύρων στιγμάτων: συμπτώματα, αιτίες, επιλογές θεραπείας.

Με όλη αυτή τη συζήτηση για την ακμή, θα μπορούσαμε κάλλιστα να προσπαθήσουμε να προσδιορίσουμε λίγο την πάθηση. Η ακμή είναι η κοινώς χρησιμοποιούμενη ονομασία για τους πόρους που φράσσονται από σμήγμα (γνωστά και ως λευκά στίγματα και μαύρα στίγματα), σπυράκια, οζίδια ή κύστεις που μπορεί να εμφανιστούν στο πρόσωπο, το λαιμό, τους ώμους, το στήθος, την πλάτη, τα μπράτσα και τα πόδια. Οι περισσότεροι έφηβοι και ένας μεγάλος αριθμός ενηλίκων υποφέρουν από ακμή για περισσότερο ή λιγότερο εκτεταμένες χρονικές περιόδους. Η πάθηση δεν περιορίζεται σε καμία ηλικιακή ομάδα, φυλή ή φύλο. Επηρεάζει εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Τα μεγαλύτερα προβλήματα με την ακμή είναι η δυσάρεστη εμφάνιση των σπυριών και οι ουλές που μπορεί να αφήσουν πίσω τους. Τύποι ακμής Αν και τα σπυράκια είναι μακράν η πιο κοινή μορφή ακμής και αυτή που είναι πιθανό να συναντήσουν ή να υποφέρουν οι περισσότεροι, θα πρέπει να ξέρετε ότι υπάρχουν και άλλες μορφές. Η απλούστερη μορφή είναι η κοινή ακ

Ένας ολοκληρωμένος οδηγός για την ενίσχυση του μαστού: Φυσικές θεραπείες ή χειρουργική επέμβαση;

Ενίσχυση στήθους Εκατοντάδες χιλιάδες γυναίκες σε όλο τον κόσμο εύχονται να έχουν μεγαλύτερο στήθος. Ωστόσο, η πλειονότητα αυτών των γυναικών δεν θα επιδιώξει ποτέ οποιαδήποτε μορφή ενίσχυσης του μαστού. Αν και θα ήθελαν να έχουν μεγαλύτερο στήθος, αυτές οι γυναίκες δεν είναι πρόθυμες να υποβάλουν τους εαυτούς τους στους κινδύνους ή τις ασεβείς χειρουργικές επεμβάσεις ενίσχυσης στήθους - και ποιος θα μπορούσε να τις κατηγορήσει; Ειλικρινά, οι περισσότερες επεμβάσεις ενίσχυσης στήθους δημιουργούν λιγότερο από τέλεια αποτελέσματα. Ακόμη και οι γυναίκες που επιλέγουν μια μέτρια ενίσχυση B-cup ή C-cup μπορεί να καταλήξουν με αφύσικα ή ανομοιόμορφα εμφυτεύματα. Αν σκεφτεί κανείς ότι οι γυναίκες με εμφυτεύματα έχουν 21 τοις εκατό αύξηση στον καρκίνο, η χειρουργική επέμβαση δεν φαίνεται να αξίζει τον κόπο. Οι περισσότερες έξυπνες γυναίκες θα προτιμούσαν να ζήσουν με ένα απογοητευτικό A-Cup παρά να ξοδέψουν χιλιάδες δολάρια θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία τους για να έχουν μεγαλύτερο στήθος. Τα